Н У Х Т

Доцент кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів представив НУХТ на Дні відкритих дверей ПрАТ «Пологівський ОЕЗ»

23 березня 2018

Доцент кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів представив НУХТ на Дні відкритих дверей ПрАТ «Пологівський ОЕЗ»

21 березня 2018 року доцент кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Володимир Бахмач взяв участь у Дні відкритих дверей, гостинно організованому керівництвом ПрАТ «Пологівський ОЕЗ».

На цій зустрічі учні шкіл Пологівського району Запорізької області, яких зацікавила можливість отримати вищу освіту в Національному університеті харчових технологій, мали змогу більш детально познайомитися з напрямками підготовки, особисто поспілкуватися та отримати відповіді на запитання.

Суттєвою перевагою навчання за підтримки ПрАТ «Пологівський ОЕЗ» є те, що майбутні абітурієнти зможуть отримати професію і в подальшому бути працевлаштованими за здобутими профільними спеціальностями на сучасному олієжировому підприємстві.

Безумовно, для тих дітей, сім’ї яких не мають змоги оплачувати навчання, але визначились із майбутньою професією, така можливість є справді фантастичною. Адже, крім того, що навчання буде оплачуватися за кошти підприємства, молоді спеціалісти гарантовано отримають робоче місце.

Тож на кафедрі з нетерпінням чекають своїх вступників на навчання!

Опублікований: 23-03-2018
Читайте також:
Другокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій продовжують знайомство із підприємствами харчової галузі

Згідно з програмою проведення ознайомлювально-виробничої практики студентів 2-го курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій завідувач кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко і доцент Володимир Бахмач організували поїздку на ТОВ «Катеринопільський елеватор». Підприємство знах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники Навчально-наукового інституту харчових технологій продовжують знайомство із підприємствами харчової галузі 28 січня 2019

Інтерактивним діловим іграм – «так»!

Останнє заняття з дисципліни «Технологія лікарських косметичних засобів» здобувачів групи ФБ-1-2М відбулося у незвичному форматі. Лекторка дисципліни, доцентка Вікторія Красінько запропонувала закріпити уже здобуті протягом семестру знання шляхом ділової гри, присвяченої проєктуванню виробництва нового косметичного засобу. У ході роботи «було орган...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтерактивним діловим іграм – «так»! 12 червня 2023

Магістри продовжують вивчати світові технології кондитерських виробів – торт «Захер»

Здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Магістр» освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» на дисципліні «Світові технології борошняних і кондитерських виробів» продовжують вивчати технології кондитерських виробів інших країн. На черзі торт «Sacher» («Захер»). Торт «Sacher» є одним із солодких...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри продовжують вивчати світові технології кондитерських виробів – торт «Захер» 14 травня 2020

Теплі вітання для першокурсників Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого НУХТ

Відбулася урочиста церемонія Посвяти першокурсників у студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого НУХТ. Зі словами привітання, інформацією про життя інституту та важливими настановами до першокурсників звернулися директор інституту Сергій Блаженко та завідувачі випускових кафедр: технологічного обладнання та ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Теплі вітання для першокурсників Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого НУХТ 03 вересня 2019