Н У Х Т

Доцент кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів представив НУХТ на Дні відкритих дверей ПрАТ «Пологівський ОЕЗ»

23 березня 2018

Доцент кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів представив НУХТ на Дні відкритих дверей ПрАТ «Пологівський ОЕЗ»

21 березня 2018 року доцент кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Володимир Бахмач взяв участь у Дні відкритих дверей, гостинно організованому керівництвом ПрАТ «Пологівський ОЕЗ».

На цій зустрічі учні шкіл Пологівського району Запорізької області, яких зацікавила можливість отримати вищу освіту в Національному університеті харчових технологій, мали змогу більш детально познайомитися з напрямками підготовки, особисто поспілкуватися та отримати відповіді на запитання.

Суттєвою перевагою навчання за підтримки ПрАТ «Пологівський ОЕЗ» є те, що майбутні абітурієнти зможуть отримати професію і в подальшому бути працевлаштованими за здобутими профільними спеціальностями на сучасному олієжировому підприємстві.

Безумовно, для тих дітей, сім’ї яких не мають змоги оплачувати навчання, але визначились із майбутньою професією, така можливість є справді фантастичною. Адже, крім того, що навчання буде оплачуватися за кошти підприємства, молоді спеціалісти гарантовано отримають робоче місце.

Тож на кафедрі з нетерпінням чекають своїх вступників на навчання!

Опублікований: 23-03-2018
Читайте також:
Нові форми профорієнтаційної роботи кафедри готельно-ресторанної справи

Асистентка кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Дулька провела профорієнтаційну роботу в Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ. Студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» і «Бродильне виробництво та виноробство» разом із викладачкою долучилися до лекторію «Натуральні, органічні та біодинамічні вина, ї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові форми профорієнтаційної роботи кафедри готельно-ресторанної справи 25 лютого 2021

Остання нагода для вступників до магістратури

23 липня завершується прийом заяв для допуску до участі у конкурсному відборі на денну та заочну форми навчання вступників освітнього ступеню «магістр». Тим часом в нашому університеті тривають вступні випробування до магістратури. Сьогодні додаткове фахове вступне випробування пишуть претенденти на вступ до магістратури за всіма спеціальностями Н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Остання нагода для вступників до магістратури 23 липня 2019

Академічна доброчесність на кафедрі фізики

Питанню академічної доброчесності, яка є невід'ємною складовою високоякісної освіти та науки, кафедра фізики постійно приділяє велику увагу. Зокрема, викладачі кафедри не лише дотримуються норм академічної етики, а й проходять підвищення кваліфікації з цієї актуальної теми. Так, у 2022 році курс «Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна доброчесність на кафедрі фізики 07 травня 2024

Маркетингові тренди веганських брендів

Їсти м’ясо нормально. Їсти тварин дивно. Це слоган українського веганського бренду Еat me Аt. Маркетингові тренди у Vegan Food: новинка чи забута репресована частина української історії початку ХХ століття, що повернулась на наш ринок вже як західноєвропейський тренд? Просто модне віяння чи щось більше? Якими насправді є мотиви споживачів веганськи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Маркетингові тренди веганських брендів 23 вересня 2024