Н У Х Т

Презентацію проекту «СТОП Фальсифікат» відвідали викладачі кафедри експертизи харчових продуктів…

15 листопада 2019

Презентацію проекту «СТОП Фальсифікат» відвідали викладачі кафедри експертизи харчових продуктів…

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів, доценти Оксана Мельник і Оксана Шульга та старший викладач Анастасія Чорна 14 листопада 2019 року відвідали прес-конференцію проекту «СТОП Фальсифікат» в Укрінформі.

Питання безпечності та якості харчових продуктів має важливе значення для кожного громадянина. Діючий мараторій на перевірки підприємств харчової промисловості 2014-2016 рр., реорганізація компетентного органу, відмова від обов'язкової сертифікації продукції, відсутність дієвого контролю за якістю та безпечністю харчових продуктів, мала обізнаність споживачів призвели до насичення ринку неякісними, фальсифікованими та небезпечними харчовими продуктами.

Презентація проекту відбулася за участі заступника міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тараса Висоцького, т.в.о. голови Держпродспоживслужби України Ольги Шевченко, голови Громадської ради при Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Віталія Башинського, голови наглядової ради Спілки молочних підприємств України Вадима Чагаровського, голови ГО «Громадський контроль захисту прав споживачів» Владислави Миронової, заступника координатора ФАО в Україні Михайла Малкова, генерального директора Департаменту безпечності та якості харчових продуктів Миколи Мороза, представників Європейської Бізнес асоціації та виробників молочної продукції.

Проект  «СТОП Фальсифікат» передбачає проведення досліджень якості молочної продукції, що реалізується на споживному ринку України та поширення серед споживачів інформації про неякісну продукцію та недобросовісних виробників.

Проект стартує 16 грудня 2019 року за підтримки Уряду та Держпродспоживслужби України і буде максимально висвітлений через прямі ефіри засобів масової інформації.

Він має на меті захистити споживачів від введення в оману з боку недобросовісних виробників харчових продуктів, підтримати та надати конкурентні та репутаційні переваги добросовісним виробникам продукції та довести світу, що Україна здатна виробляти якісну і безпечну продукцію.

Опублікований: 15-11-2019
Читайте також:
Еко-акція студентів Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ

10 квітня 2019 року за ініціативи «Громада дружня до дітей та молоді» у м. Кам’янець-Подільський відбулася загальноміська екологічна молодіжна акція «Турист в чистому місті». Ініціатива «Громада дружня до дітей та молоді» – глобальний рух, який об’єднує місцеву владу, громадянське суспільство та бізнес у досягненні консенсусу в ключових напрямах р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Еко-акція студентів Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ 11 квітня 2019

Перший захист бакалаврів освітньо-професійної програми «Електротехніка та інформаційні технології»

16 червня на кафедрі електропостачання і енергоменеджменту вперше відбувся захист кваліфікаційних робіт бакалаврів освітньо-професійної програми «Електротехніка та інформаційні технології» денної форми навчання, спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». Екзаменаційна комісія працювала у складі завідувача кафедри еле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший захист бакалаврів освітньо-професійної програми «Електротехніка та інформаційні технології» 19 червня 2023

Подорож до витоків українського друкарства

Асистентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Людмила Бурченко разом із групою ТХ-3-5 відвідала Музей книги і друкарства України, що знаходиться на територій Національного Києво-Печерського заповідника (Лаври). Провідна наукова співробітниця Світлана Кушлянська розповіла про історію Музею та зазначила, що головні приміщення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорож до витоків українського друкарства 15 грудня 2023

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите практичне заняття з дисципліни «Ресторанна справа»

Важливим аспектом закріплення набутих студентами знань є практичні заняття. Для студентів 1 курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» групи ГС-1-3 було проведено відкрите практичне заняття з дисципліни «Ресторанна справа» асистентом кафедри готельно-ресторанної справи Оленою Блощинською, що дозволило зануритися у процес засвоєння матеріа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите практичне заняття з дисципліни «Ресторанна справа» 18 квітня 2018