Н У Х Т

Перша сходинка до дипломної роботи: біотехнологи захищають курсові роботи

30 травня 2022

Перша сходинка до дипломної роботи: біотехнологи захищають курсові роботи

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся захист курсових робіт здобувачами 3 курсу бакалаврату спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» з дисципліни «Методи контролю біотехнологічних, фармацевтичних та харчових виробництв».

У зум-форматі працювали комісії, до складу яких увійшли провідні викладачі, зокрема професорка Тетяна Пирог і доцентка Оксана Скроцька. Вони уважно слухали доповіді, а потім задавали питання здобувачам. Також в дискусіях брали участь і самі здобувачі, які теж задали велику кількість питання доповідачам. При цьому автори робіт давали ґрунтовні відповіді та захищали свої розробки.

Як завжди тематика курсових робіт була різноплановою, цікавою, і актуальною. Здобувачі обирали оптимальний продуцент вітаміноподібної сполуки убіхінону (його ще називають коферментом Q₁₀), шукали антибактеріальні агенти у боротьбі з фітопатогенними бактеріями, розглядали біосинтез поверхнево-активних речовин Rhodococcus erythropolis IMB Ac-5017 за наявності Escherichia coli IEM-1 тощо.

Останні місяці були нелегкими для усіх, проте захист курсових робіт продемонстрував, що навіть у таких умовах при бажанні усе можна якісно і професійно зробити. Третьокурсники зробили впевнений крок до написання майбутньої дипломної роботи, потренувалися доповідати перед онлайн-аудиторією, отримали слушні зауваження та поради.

Вітаємо здобувачів-біотехнологів із успішним захистом курсових робіт! Бажаємо подальших успіхів у навчанні! 

Опублікований: 30-05-2022
Читайте також:
Міжнародні стандарти управління безпечністю опанували здобувачі у рамках сертифікатного курсу

Здобувачі освіти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції у межах вивчення дисциплін «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства» і «Харчова та санітарна токсикологія» взяли участь у сертифікатному курсі «ISO 22000:2018. Система управління безпечністю харчових продуктів», організованому через платформу Udemy за пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародні стандарти управління безпечністю опанували здобувачі у рамках сертифікатного курсу 22 вересня 2023

Стратегічні орієнтири розвитку визначив колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій

12 вересня у ході традиційних зборів трудового колективу, що розпочинають кожний новий навчальний рік, пріоритетні напрямки й стратегічні орієнтири розвитку визначив колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій. Директор інституту Оксана Кочубей-Литвиненко розпочала збори з вітання присутніх із початком чергового навчального року й п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стратегічні орієнтири розвитку визначив колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій 12 вересня 2019

Актуальна тема на круглому столі кафедри міжнародної економіки

У рамках наукового семінару кафедри міжнародної економіки «Інформаційна культура в сучасному світі» 30 жовтня відбулося чергове (вісімнадцяте) засідання круглого столу на дуже актуальну тему «Сучасні тенденції та проблеми розвитку економіки». Відкрила захід завідувач кафедри міжнародної економіки, доктор економічних наук, професор Світлана Гуткеви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальна тема на круглому столі кафедри міжнародної економіки 01 листопада 2019

Про використання хмарних технологій в освіті дізнавалися викладачі кафедри фізики

Цікавий методичний семінар «ХМАРНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ОСВІТІ» відбувся 26 жовтня на кафедрі фізики. Спікером заходу став запрошений завідувач кафедри відкритих освітніх систем та інформаційно-комунікаційних технологій Центрального інституту післядипломної освіти Державного закладу вищої освіти «Університет менеджменту освіти» НАПН України, кандидат педа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про використання хмарних технологій в освіті дізнавалися викладачі кафедри фізики 28 жовтня 2020