Н У Х Т

Перша сходинка до дипломної роботи: біотехнологи захищають курсові роботи

30 травня 2022

Перша сходинка до дипломної роботи: біотехнологи захищають курсові роботи

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся захист курсових робіт здобувачами 3 курсу бакалаврату спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» з дисципліни «Методи контролю біотехнологічних, фармацевтичних та харчових виробництв».

У зум-форматі працювали комісії, до складу яких увійшли провідні викладачі, зокрема професорка Тетяна Пирог і доцентка Оксана Скроцька. Вони уважно слухали доповіді, а потім задавали питання здобувачам. Також в дискусіях брали участь і самі здобувачі, які теж задали велику кількість питання доповідачам. При цьому автори робіт давали ґрунтовні відповіді та захищали свої розробки.

Як завжди тематика курсових робіт була різноплановою, цікавою, і актуальною. Здобувачі обирали оптимальний продуцент вітаміноподібної сполуки убіхінону (його ще називають коферментом Q₁₀), шукали антибактеріальні агенти у боротьбі з фітопатогенними бактеріями, розглядали біосинтез поверхнево-активних речовин Rhodococcus erythropolis IMB Ac-5017 за наявності Escherichia coli IEM-1 тощо.

Останні місяці були нелегкими для усіх, проте захист курсових робіт продемонстрував, що навіть у таких умовах при бажанні усе можна якісно і професійно зробити. Третьокурсники зробили впевнений крок до написання майбутньої дипломної роботи, потренувалися доповідати перед онлайн-аудиторією, отримали слушні зауваження та поради.

Вітаємо здобувачів-біотехнологів із успішним захистом курсових робіт! Бажаємо подальших успіхів у навчанні! 

Опублікований: 30-05-2022
Читайте також:
Чому ми можемо навчитися зі злету та падіння золотих віків дізналися здобувачі освіти і викладачі

Здобувачі освіти спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійних програм «Технології харчування», «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції», «Технології в ресторанному господарстві» разом із викладачами кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучилися до онлайн-лекції «Золоті віки: чого ми можемо навчитися з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чому ми можемо навчитися зі злету та падіння золотих віків дізналися здобувачі освіти і викладачі 27 березня 2023

Створювати та розвивати ІТ-продукти навчилися викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування

Стрімкий розвиток  ІТ-технологій і вплив їх на сучасний ринок, розвиток індустрії та систем послуг змушує вивчати закони їх функціонування, вплив на суспільство та способи використання. Тож викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування Любов Сапон-Аблязова та Лариса Яненко відгукнулися на пропозицію пройти курс навчання за темою «Створе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Створювати та розвивати ІТ-продукти навчилися викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування 16 березня 2023

Виїзні модулі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» у ресторанних підприємствах

У рамках сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбувся виїзний модуль у закладі ресторанного господарства «Ресторація К2», де слухачі разом із модераторкою програми Тетяною Сильчук змогли дізнатися цікаву історію та концепцію закладу в стилі авіаційного стімпанку. Пан Руслан, власник закладу, розповів про особливості...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзні модулі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» у ресторанних підприємствах 02 квітня 2025

Мотивуючі знайомства здобувачів освіти з підприємствами

2 грудня студенти 3 курсу разом із доцентом кафедри біотехнології продуктів бродіння та виноробства Романом Мукоїдом відвідали крафтову міні-пивоварню «Syndicate», де їх гостинно зустрів магістрант кафедри Роман Нищун. Він розповів молодшим колегам про види крафтового пива, які виготовляються на пивоварні (а це – понад 40 видів!). Здобувачі освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуючі знайомства здобувачів освіти з підприємствами 04 грудня 2020