Н У Х Т

Запрошуємо старшокласників м. Прилуки до вступу в НУХТ

18 листопада 2024

Запрошуємо старшокласників м. Прилуки до вступу в НУХТ

14 листопада 2024 р. викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Андрій Слюсенко та Іван Миколів і другокурсниця Анастасія Ткаченко відвідали заклади освіти м. Прилуки. Вони завітали до Прилуцького ліцею №1 ім. Георгія Вороного, Прилуцького ліцею №5 ім. Віктора Андрійовича Затолокіна, Прилуцького закладу загальної середньої освіти I-III ст. №6 (ліцей №6) і Прилуцького закладу загальної середньої освіти I-III ст. №7 (ліцей №7).

Під час зустрічей із учнями 10-11 класів викладачі й студентка розповіли про університет та його структуру, спеціальності, за якими відбувається підготовка висококваліфікованих фахівців, ознайомили з повноваженнями та діяльністю студентського самоврядування, спорткомплексом НУХТ, гуртожитками та умовами проживання у них.

Крім того, старшокласників проінформували про можливість підготовки до складання НМТ на підготовчих курсах НУХТ, після закінчення яких вступники можуть отримати додаткові бали до конкурсного балу під час вступу. Також учасники зустрічей дізналися про можливість підвищити конкурсний бал при вступі на спеціальності НУХТ, які користуються особливою підтримкою держави.

Окремо увагу учнів акцентували на освітньо-професійній програмі бакалаврського ступеня «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв». Вони дізналися про навчальні дисципліни, які формують висококваліфікованих інженерів, лабораторії та комп’ютерні класи, в яких проходить навчання, студентське життя, можливості професійного зростання і працевлаштування тощо.

Кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування висловлює подяку директору Прилуцького ліцею №1 ім. Георгія Вороного Олені Рогальовій, директору Прилуцького ліцею №5 ім. Віктора Андрійовича Затолокіна Наталії Бурлак, директору Прилуцького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. №6 (ліцей №6) Дмитру Самозвану та директору Прилуцького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. №7 (ліцей №7) Олені Бондаренко за сприяння і організацію зустрічей зі старшокласниками. З нетерпінням чекатимемо випускників цих закладів серед здобувачів освіти нашого університету!

Опублікований: 18-11-2024
Читайте також:
У Сумській філії нашого університету захистилися бакалаври-заочники спеціальності «Харчові технології»

У Сумській філії нашого університету відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса. До складу комісії також увійшли професор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Сумській філії нашого університету захистилися бакалаври-заочники спеціальності «Харчові технології» 21 лютого 2022

Університет приймає ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності  «Туризм»

15 травня 2018 року в університеті розпочався другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 242 «Туризм» для студентів, що здобувають  освітні ступені «бакалавр» і «магістр». Учасників олімпіади, їх наукових керівників і членів журі тепло привітала проректор університету з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет приймає ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Туризм» 15 травня 2018

Вступникам: як відслідкувати статус заяви

Триває подання заяв вступниками на бакалавра, процес проходження яких вони можуть відслідковувати у своїх електронних кабінетах через їх статуси. Статуси електронних заяв можуть бути такими: Зареєстровано в ЄДЕБО –заяву подано до обраного вступником закладу освіти. Потребує уточнення вступником – заяву прийнято закладом освіти до розгляду, але д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам: як відслідкувати статус заяви 22 липня 2024

Молоді викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів демонструють високий рівень педагогічної майстерності

5 березня 2019 року відбулося відкрите лабораторне заняття асистента кафедри технології оздоровчих продуктів Ірини Ясінської з дисципліни «Контроль якості та безпечності харчових продуктів» для студентів 2 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». На відкрите заняття завітали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів демонструють високий рівень педагогічної майстерності 06 березня 2019