Доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш організувала зустріч із інженером-технологом данської компанії «SiccaDania» Євгеном Ребенком, який прочитав гостьову лекцію «Технологія модифікованого крохмалю. Хімічні методи оброблення».
Лекцію відвідали директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувачка кафедри Тамара Носенко, викладачі кафедри та здобувачі спеціальностей 161 «Хімічні технології та інженерія», 181 «Харчові технології».
Євген Ребенок вкотре поділився досвідом зі здобувачами та викладачами нашого університету. Цього разу його доповідь була зосереджена саме на хімічних методах оброблення крохмалю та отриманні відповідного класу харчових добавок, що неабияк зацікавило майбутніх хіміків-технологів.
Лекція супроводжувалась англомовною презентацією та відеоматеріалами.