Н У Х Т

Про хімічні методи оброблення крохмалю від данського фахівця

21 липня 2023

Про хімічні методи оброблення крохмалю від данського фахівця

Доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш організувала зустріч із інженером-технологом данської компанії «SiccaDania» Євгеном Ребенком, який прочитав гостьову лекцію «Технологія модифікованого крохмалю. Хімічні методи оброблення».

Лекцію відвідали директорка Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувачка кафедри Тамара Носенко, викладачі кафедри та здобувачі спеціальностей 161 «Хімічні технології та інженерія», 181 «Харчові технології».

Євген Ребенок вкотре поділився досвідом зі здобувачами та викладачами нашого університету. Цього разу його доповідь була зосереджена саме на хімічних методах оброблення крохмалю та отриманні відповідного класу харчових добавок, що неабияк зацікавило майбутніх хіміків-технологів.

Лекція супроводжувалась англомовною презентацією та відеоматеріалами.

Опублікований: 21-07-2023
Читайте також:
Здобувачі освіти перетворюють знання на досвід під час стажування на підприємстві

Четвертокурсниця освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» Марія Плита проходить стажування у службі навчання та розвитку персоналу «Київмедпрепарат» – одного із виробників ТМ «Артеріум». Її завдання полягає у організації і проведенні професійних навчань з питань GxP і стандартів менеджменту ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти перетворюють знання на досвід під час стажування на підприємстві 07 травня 2024

Переддипломну практику здобувачами освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» успішно пройдено

З 8 квітня по 5 травня 2024 року здобувачі 4 курсу і 3 курсу зі скороченим терміном денної форми спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» проходили переддипломну практику на підприємствах гостинності. 60 здобувачів освіти бакалаврського рівня були направлені до провідних готелів м. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переддипломну практику здобувачами освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» успішно пройдено 10 травня 2024

Ще дві докторки філософії з’явилися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

29 грудня 2021 року відбулися захисти аспіранток кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Роботу разових спеціалізованих вчених рад ДФ 26.058.013 і ДФ 26.058.014 очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса. На засіданні разової спеціалізованої ради ДФ 26.058.014 аспірантка Людмил...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще дві докторки філософії з’явилися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 30 грудня 2021

Лаг-фаза магістерських робіт: у пошуках «субстрату» для майбутнього проєкту

Магістрантам-біотехнологам  першого року навчання написання магістерської кваліфікаційної роботи у багатьох аспектах нагадує ріст мікроорганізмів у періодичній культурі. Як і мікроорганізми, що адаптуються до нових умов і синтезують нові ферменти для асиміляції субстрату, магістранти звикають до нових умов і вимог до написання магістерської роботи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лаг-фаза магістерських робіт: у пошуках «субстрату» для майбутнього проєкту 02 жовтня 2020