Н У Х Т

Випускний спеціальності «Виробництво харчової продукції» у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

11 лютого 2019

Випускний спеціальності «Виробництво харчової продукції» у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

8 лютого 2019 року у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулося урочисте вручення дипломів випускникам спеціальності «Виробництво харчової продукції».

Понад 40 юнаків і дівчат, здобувши професійну освіту, поповнили лави фахівців у сфері технології приготування харчової продукції.

З-поміж цьогорічних випускників були й ті, що не стояли осторонь громадського життя коледжу. Найталановитіші були відзначені почесними грамотами та подяками за активну участь у волонтерській діяльності, спортивних подіях та арт-заходах.

З нагоди свята до випускників звернувся директор коледжу, кандидат історичних наук Едуард Зваричук. У своїй промові директор зазначив, що випускники коледжу – це результат плідної й наполегливої праці усього педагогічного колективу навчального закладу. І йому є чим пишатись, адже студенти спеціальності «Виробництво харчової продукції» неодноразово виборювали призові номінації у всеукраїнських конкурсах, отримували схвальні відгуки на різноманітних кулінарних майстер-класах, а також гідно зарекомендували себе як фахівці у закладах харчування міста та України.

Багато теплих слів і побажань випускникам були висловлені заступником директора з навчальної роботи, кандидатом економічних наук Діаною Фурман.

Щиро вітаємо випускників Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ, бажаємо творчої та професійної наснаги, наполегливості, успіхів в усіх починаннях, грандіозних ідей та проектів. Віримо, що вони стануть успішними людьми, і знання, отримані в коледжі, будуть міцним підґрунтям для подальших професійних звершень.

 

Опублікований: 11-02-2019
Читайте також:
Другокурсники на «Carlsberg Ukraine»

Здобувачі групи ХЕ 2-10, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» зі своєю наставницею, доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Мельник відвідали Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine». Здобувачів детально ознайомили з іст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники на «Carlsberg Ukraine» 23 травня 2024

Гармонізація взаємодії вищої школи і промисловості: поглиблюємо співпрацю з ПрАТ «Індар»

Біотехнологія сьогодні розглядається не лише як наукоємна та високоінноваційна галузь промисловості, але й часто як галузь, успішний розвиток якої вкрай важливий, особливо, коли мова йде про виробництво життєво необхідних ліків, таких, наприклад, як інсулін. Отже, підготовка кадрів для таких виробництв, для біотехнологічної галузі в цілому, має стр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гармонізація взаємодії вищої школи і промисловості: поглиблюємо співпрацю з ПрАТ «Індар» 01 лютого 2023

Академічна доброчесність – пріоритет освітньої діяльності кафедри готельно-ресторанної справи

Традиційно на початку нового навчального року на кафедрі готельно-ресторанної справипроведено дружнюонлайн-зустрічзі здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня денної форми навчання. Тема зустрічі – академічна етика. Ми пам'ятаємо, що етичними принципами академічної доброчесності має керуватися академічна спільнота під час навчання, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна доброчесність – пріоритет освітньої діяльності кафедри готельно-ресторанної справи 19 вересня 2023

Здобувачі відвідали Кулінарний центр МХП: сучасні технології – на власні очі

Нещодавно викладачі кафедри експертизи харчових продуктів – доценти Оксана Вашека, Оксана Петруша, Богдан Пащенко та асистентка Анна Логінова разом зі здобувачами освіти груп ХЕ-2-7 та ХЕ-2-8 здійснили навчальну екскурсію до Кулінарного центру МХП – одного з найсучасніших виробничих комплексів в Україні у сфері готової продукції та кулінарії. На п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі відвідали Кулінарний центр МХП: сучасні технології – на власні очі 12 червня 2025