Н У Х Т

Європейські технології оцінювання випускників Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

22 червня 2018

Європейські технології оцінювання випускників  Івано-Франківського коледжу  ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі  ресторанного сервісу і туризму нашого університету тривають державні екзамени.

21 червня 2018  року студенти груп кулінарного та ресторанного напряму розпочали практичну частину державного екзамену, яка проходила за європейською технологією. Оцінювання підсумкового рівня знань студентів здійснювали незалежні експерти – відомі ресторатори сучасних закладів харчування м. Івано-Франківська та області: заступник директора Університету Короля Данила Іван Криховецький, су-шеф «Redison Blu Bukovel»Олексій Федорчук, менеджер «Redison Blu Bukovel» Роман Гришаник, Віталій Качкан(ресторація Мулярових), Назар Перевозчиков(ресторан «Холодець»), Михайло Кланіца(ресторан «4 сезони»), власник колиби «Смерічка» Надія Хащук, Христина Гордійчук(ресторан «Альпійський»), Ярослав Гуменюк (ГО «Західна шеф-група»), почесний президент ГО «Західна шеф-група» В’ячеслав Совенко, адміністратор ресторану «Ведмежа гора» Ольга Онуфрійчук.

Відповідно до завдань навчальної програми студенти  груп  кулінарного напряму готували холодні закуски,  другі страви, а студенти груп ресторанного напряму обслуговували гостей (експертів) у ресторані коледжу та готували коктейлі.  

За результатами виконаних робіт незалежні експерти об’єктивно оцінили практичні знання та вміння студентів, надавши їм певні рекомендації, висловили слова подяки педагогічним працівникам закладу за відмінну підготовку фахівців сфери обслуговування, а окремим студентам, які продемонстрували високий рівень знань, поважні експерти запропонували місце роботи у своїх ресторанах.

Опублікований: 22-06-2018
Читайте також:
Кібербезпеку у цифровому просторі опановують здобувачі освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві»

Здобувачі освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві» разом із завідувачкою кафедри економічної теорії, д.е.н., професоркою Інною Ситник відвідали семінар «Cybersecurity Seminar», присвячений кібербезпеці у цифровому просторі. Захід організували та провели Міжнародна фінансова корпорація (IFC) у співпраці з Державним секретаріа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кібербезпеку у цифровому просторі опановують здобувачі освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві» 11 березня 2024

Актуальну тему профілактики торгівлі людьми обговорили студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ

2 березня відбулася зустріч студентів Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ із представниками громадської організації «Гроно». На заході йшлося про актуальну тему профілактики торгівлі людьми. Організатори показали студентам театральні постановки, у яких представили життєві ситуації, через які людина попадає в рабство. Учасники заходу отр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальну тему профілактики торгівлі людьми обговорили студенти Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ 03 березня 2020

Спортивні звитяги

5 жовтня 2023 року відбулася ІХ звітно-виборна конференція ГО «Футбольна Асоціація Студентів міста Києва», у якій взяли участь і представники НУХТ. На порядку денному Конференції було обрання президента ГО «Футбольна Асоціація Студентів м. Києва». Серед запрошених гостей на зустрічі були присутні заступниця міністра молоді і спорту України Людмил...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спортивні звитяги 06 жовтня 2023

Культурно-мистецький захід присвячений творчості Ліни Костенко відбувся у Свалявському технічному коледжі НУХТ

19 березня 2019 року видатній українській поетесі Ліні Костенко виповнилося 89. З цієї нагоди студенти Свалявського технічного коледжу НУХТ (група ДГ-176, викладач української мови та літератури – Оксана Дутка ) підготували й провели захід «Ще не було епохи для поетів, але були поети для епох!», презентували книжкові виставки, щоб вшанувати геніаль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Культурно-мистецький захід присвячений творчості Ліни Костенко відбувся у Свалявському технічному коледжі НУХТ 21 березня 2019