Н У Х Т

Більше про експорт органічної продукції дізналися доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

02 червня 2020

Більше про експорт органічної продукції дізналися доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

28-29 травня 2020 р. доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Зінченко та Наталія Фалендиш взяли участь у серії вебінарів «Експорт органічної продукції: відкриваємо нові ринки», організованих Офісом із просування експорту України спільно з канадсько-українським проєктом підтримки торгівлі та інвестицій. Вебінари проведені на запит бізнес-об'єднання виробників органічних сертифікованих продуктів «Органічна Україна» для формування та розвитку органічного ринку України та світу.

Метою заходу було ознайомлення українських виробників органічної продукції з експортними можливостями в Канаді та інструментами з просування експорту з пошуку та аналізу нових ринків.

У програмі вебінарів виконавчим директором Canada Organic Trade Association Тією Лофтсгард, доповідачами з Canada-Ukraine Trade and Investment Support project (CUTIS) та Офісом із просування експорту України були розглянуті в т.ч. питання щодо умов торгівлі з Канадою в рамках угоди про вільну торгівлю, регуляторні вимоги та вимоги до маркування продуктів харчування в Канаді, вимоги до сертифікації органічної продукції в Канаді, міжнародні публічні закупівлі GPA, як додатковий інструмент інтернаціоналізації бізнесу, тощо.

Отримана інформація буде використана в начальному процесі при підготовці фахівців освітнього ступеню «Магістр» освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів».

Опублікований: 02-06-2020
Читайте також:
Останнє у навчальному році засідання вченої ради університету

29 червня 2023 року в залі засідань відбулося планове, останнє в 2022-2023 навчальному році засідання вченої ради університету. Не порушуючи традицію, розпочали з урочистого. Ректор Олександр Шевченко вручив атестат професора завідувачу кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки Сергію Грибкову. Також привітали членів ради...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останнє у навчальному році засідання вченої ради університету 29 червня 2023

Викладачі НУХТ виступили на міжнародних вебінарах зі штучного інтелекту

Минулого тижня викладачі кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки (ІТШІК) долучились до міжнародних вебінарів, організованих нашими партнерами з Індонезії. Нагадаємо, що в червні цього року університет і University of Computer Science&Technology (Universitas STEKOM) з Індонезії підписали меморандум щодо партнерства м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі НУХТ виступили на міжнародних вебінарах зі штучного інтелекту 28 серпня 2023

Чи працює технологія  виконання бажань – дошка візуалізації перевірили здобувачі освітньої програми «Менеджмент персоналу»

Усе, про що людина здатна помислити, реально для неї. І один із способів втілення мрій в життя – дошка візуалізації (мотивації). Це простір, повністю присвячений прагненням людини. У ньому містяться ілюстрації, що відображають основні цілі, наміри і завдання. Майбутні менеджери персоналу під керівництвом професорки Олени Драган вирішили на особисто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чи працює технологія виконання бажань – дошка візуалізації перевірили здобувачі освітньої програми «Менеджмент персоналу» 15 вересня 2021

Триває удосконалення методичних рекомендацій на кафедрі експертизи харчових продуктів

Нещодавно у рамках запланованих заходів на кафедрі експертизи харчових продуктів відбувся методичний семінар, присвячений перегляду змісту деяких курсових робіт. Із доповіддю на семінарі виступив доцент Василь Сидор. При розгляді методичних рекомендацій до виконання курсової роботи з дисципліни «Аудит систем управління безпечністю» для здобувачів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває удосконалення методичних рекомендацій на кафедрі експертизи харчових продуктів 04 червня 2025