Н У Х Т

Більше про експорт органічної продукції дізналися доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

02 червня 2020

Більше про експорт органічної продукції дізналися доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

28-29 травня 2020 р. доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Зінченко та Наталія Фалендиш взяли участь у серії вебінарів «Експорт органічної продукції: відкриваємо нові ринки», організованих Офісом із просування експорту України спільно з канадсько-українським проєктом підтримки торгівлі та інвестицій. Вебінари проведені на запит бізнес-об'єднання виробників органічних сертифікованих продуктів «Органічна Україна» для формування та розвитку органічного ринку України та світу.

Метою заходу було ознайомлення українських виробників органічної продукції з експортними можливостями в Канаді та інструментами з просування експорту з пошуку та аналізу нових ринків.

У програмі вебінарів виконавчим директором Canada Organic Trade Association Тією Лофтсгард, доповідачами з Canada-Ukraine Trade and Investment Support project (CUTIS) та Офісом із просування експорту України були розглянуті в т.ч. питання щодо умов торгівлі з Канадою в рамках угоди про вільну торгівлю, регуляторні вимоги та вимоги до маркування продуктів харчування в Канаді, вимоги до сертифікації органічної продукції в Канаді, міжнародні публічні закупівлі GPA, як додатковий інструмент інтернаціоналізації бізнесу, тощо.

Отримана інформація буде використана в начальному процесі при підготовці фахівців освітнього ступеню «Магістр» освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів».

Опублікований: 02-06-2020
Читайте також:
Вітаємо бакалаврів освітньо-професійної програми «Менеджмент»

На кафедрі економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ успішно захистили кваліфікаційні роботи на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 073 «Менеджмент», освітньо-професійною програмою «Менеджмент» здобувачі заочної форми навчання. У зв’язку з карантинними обмеженнями захисти відбувалис...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо бакалаврів освітньо-професійної програми «Менеджмент» 23 лютого 2022

Щасливої долі бажають своїм вихованцям викладачі

В Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбувся випуск груп молодших спеціалістів.  Звичайно, ніяких урочистостей не було. Але цього моменту так чекали. Були хвилювання, екзамени, заліки, курсові – все здали; конкурси, поїздки, конференції – все пройшли. Одним словом – було цікаво. І сьогодні викладачі щиро баж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Щасливої долі бажають своїм вихованцям викладачі 09 липня 2020

У практичній реалізації вимог нових національних нормативно-правових актів і нових версій міжнародних стандартів допомагають виробничникам наші фахівці

Науково-педагогічний колектив кафедри харчових технологій та інженерії Одеського інституту післядипломної освіти НУХТ провів шість виїзних навчально-консультаційних семінарів для керівників і фахівців провідних харчових підприємств м. Одеса: ПрАТ «ВО Одеський консервний завод», ПрАТ «Одесавинпром», ТОВ «Одеський хліб» і ПрАТ «Одеський коньячний зав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У практичній реалізації вимог нових національних нормативно-правових актів і нових версій міжнародних стандартів допомагають виробничникам наші фахівці 08 липня 2019

Одна з найбільших і найуспішніших консалтингових компаній світу «Baker Tilly» запрошує на роботу випускників НУХТ

На кафедрі обліку і аудиту за ініціативи доцента Наталії Кудренко відбулася зустріч здобувачів спеціальності «Облік і оподаткування» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» із фахівцями однієї з найбільших і найуспішніших консалтингових компаній світу й України «Baker Tilly». Захід відбувся в рамках започаткування дуальної форми освіти. Провідний...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Одна з найбільших і найуспішніших консалтингових компаній світу «Baker Tilly» запрошує на роботу випускників НУХТ 13 грудня 2019