Н У Х Т

Більше про експорт органічної продукції дізналися доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

02 червня 2020

Більше про експорт органічної продукції дізналися доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

28-29 травня 2020 р. доценти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Зінченко та Наталія Фалендиш взяли участь у серії вебінарів «Експорт органічної продукції: відкриваємо нові ринки», організованих Офісом із просування експорту України спільно з канадсько-українським проєктом підтримки торгівлі та інвестицій. Вебінари проведені на запит бізнес-об'єднання виробників органічних сертифікованих продуктів «Органічна Україна» для формування та розвитку органічного ринку України та світу.

Метою заходу було ознайомлення українських виробників органічної продукції з експортними можливостями в Канаді та інструментами з просування експорту з пошуку та аналізу нових ринків.

У програмі вебінарів виконавчим директором Canada Organic Trade Association Тією Лофтсгард, доповідачами з Canada-Ukraine Trade and Investment Support project (CUTIS) та Офісом із просування експорту України були розглянуті в т.ч. питання щодо умов торгівлі з Канадою в рамках угоди про вільну торгівлю, регуляторні вимоги та вимоги до маркування продуктів харчування в Канаді, вимоги до сертифікації органічної продукції в Канаді, міжнародні публічні закупівлі GPA, як додатковий інструмент інтернаціоналізації бізнесу, тощо.

Отримана інформація буде використана в начальному процесі при підготовці фахівців освітнього ступеню «Магістр» освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів».

Опублікований: 02-06-2020
Читайте також:
Актуальні напрями застосування дієтичних добавок у фокусі уваги викладачів кафедри технології оздоровчих продуктів

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів взяли участь у науково-практичному семінарі з міжнародною участю «Застосування дієтичних добавок: Коли? Кому? Та з якою метою?». Організаторами заходу виступили Асоціація дієтологів України та Національний університет біоресурсів і природокористування України за участі International Alliance of Diet...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні напрями застосування дієтичних добавок у фокусі уваги викладачів кафедри технології оздоровчих продуктів 19 грудня 2022

Movie club для столичних ліцеїстів

У рамках профорієнтаційних заходів доцентка кафедри іноземних мов професійного спрямування Ганна Бойко провела Movie club з учнями десятих класів ліцею «Гелікон» Оболонського району. Під час перегляду фільмів старшокласники багато дізналися про особливості виготовлення різних видів шоколаду: чорного, молочного, білого та про спеції, які до них дод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Movie club для столичних ліцеїстів 12 грудня 2024

Як продовжити шлях до професійного успіху

В університеті триває активна підготовка до вступної кампанії-2025, і фахівці Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності та Приймальної комісії розпочали серію інформаційних зустрічей зі старшокурсниками фахових коледжів, що входять до навчально-наукового комплексу НУХТ. Сьогодні у онлайн-просторі університету були здобувачі осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як продовжити шлях до професійного успіху 09 січня 2025

Виробнича практика здобувачів вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у кращих готельних підприємствах

З 10 січня по 13 лютого 2022 р. здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» 2 курсу денної форми навчання факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка приходили виробничу практику з урахуванням усіх протиепі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробнича практика здобувачів вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» у кращих готельних підприємствах 22 лютого 2022