Н У Х Т

Університет і викладачі стають героями фахових публікацій

10 липня 2023

Університет і викладачі стають героями фахових публікацій

Нещодавно вийшло друком друге видання книги «Упаковка в українських реаліях». Її автор – засновник і головний редактор журналу «Упаковка» та засновник і перший президент Клубу пакувальників України Валерій Кривошей.

Ця книга про минуле, сьогодення і майбутнє упаковки та української пакувальної промисловості. У ній переплітаються історичні факти, реальні події та статистика з історією створення й розвитку українських компаній, університетських і наукових центрів. Тут же яскраві картини про спеціалістів – професіоналів, що створювали і розвивають сучасне виробництво пакувальної продукції.

Приємно, що серед перших у виданні згадуються наш університет, де навчають фахівців пакувальної галузі, та наші вчені-пакувальники, завідувач кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв, професор Олександр Гавва і гарантка освітньої програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки», доцентка Наталія Кулик.

«Упаковка в українських реаліях» системно, логічно і послідовно веде своєрідний літопис розвитку української пакувальної індустрії, дає її повну еволюційну і, навіть, революційну картину. Книга буде цікава і корисна як професіоналам, так і широкій аудиторії покупців продукції в упаковці.

Одними з перших видання отримали наші викладачі, які, безумовно, послуговуватимуться книгою при викладанні профільних дисциплін нашим здобувачам освіти.

 

Опублікований: 10-07-2023
Читайте також:
Гостьова лекція для маркетологів від лауреатки Еffie awards

Відбулася онлайн-лекція менеджерки національної торговельної марки «Львівське» ПрАТ «Карлсберг Україна», лауреатки найавторитетнішої нагороди в галузі маркетингових комунікацій в Україні Effie Awards Анастасії Долюк. Говорили на тему «Сучасні інструменти просування брендів: спонсорство та спеціальні проєкти». Спікерка розповіла про формування брен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для маркетологів від лауреатки Еffie awards 17 лютого 2023

Якість вин, коньяків і напоїв України оцінювала доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько взяла участь у черговому засіданні галузевої дегустаційної комісії корпорації «Укрвинпром» з оцінювання якості ординарних, витриманих і марочних тихих столових і кріплених вин, коньяків і напоїв України. Засідання відбулося на базі на базі Ужгородського коньячного заводу (м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якість вин, коньяків і напоїв України оцінювала доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 01 листопада 2018

Фахівці кафедри технології зберігання і переробки зерна знайомляться з новинками галузі

Доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Євген Харченко відвідав міжнародну спеціалізовану виставку інноваційних рішень у зерновому господарстві «Зернові технології», яка працювала в рамках події «АгроВесна 2018» з 21 по 23 лютого. На виставці були представлені: обладнання для зберігання зернових та олійних культур, технології і обла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри технології зберігання і переробки зерна знайомляться з новинками галузі 26 лютого 2018

Викладачі підвищують рівень обізнаності у розробленні системи HACCP

28 вересня відбувся вебінар «Критичні контрольні точки і критичні межі в системі HACCP», що був проведений PROFI CLUB. PROFI CLUB – це найкращі професіонали в сфері HoReCa з високими світовими стандартами. Головними цілями PROFI CLUB є впровадження в ресторанному бізнесі найпрогресивніших управлінських методик і сучасного обладнання, популяризація ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі підвищують рівень обізнаності у розробленні системи HACCP 29 вересня 2023