Н У Х Т

Університет і викладачі стають героями фахових публікацій

10 липня 2023

Університет і викладачі стають героями фахових публікацій

Нещодавно вийшло друком друге видання книги «Упаковка в українських реаліях». Її автор – засновник і головний редактор журналу «Упаковка» та засновник і перший президент Клубу пакувальників України Валерій Кривошей.

Ця книга про минуле, сьогодення і майбутнє упаковки та української пакувальної промисловості. У ній переплітаються історичні факти, реальні події та статистика з історією створення й розвитку українських компаній, університетських і наукових центрів. Тут же яскраві картини про спеціалістів – професіоналів, що створювали і розвивають сучасне виробництво пакувальної продукції.

Приємно, що серед перших у виданні згадуються наш університет, де навчають фахівців пакувальної галузі, та наші вчені-пакувальники, завідувач кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв, професор Олександр Гавва і гарантка освітньої програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки», доцентка Наталія Кулик.

«Упаковка в українських реаліях» системно, логічно і послідовно веде своєрідний літопис розвитку української пакувальної індустрії, дає її повну еволюційну і, навіть, революційну картину. Книга буде цікава і корисна як професіоналам, так і широкій аудиторії покупців продукції в упаковці.

Одними з перших видання отримали наші викладачі, які, безумовно, послуговуватимуться книгою при викладанні профільних дисциплін нашим здобувачам освіти.

 

Опублікований: 10-07-2023
Читайте також:
Екологічні технології в дії

Здобувачі-екологи другого курсу та викладачі кафедри екології та екоменеджменту, професор Ігор Якименко, доценти Оксана Салавор і Андрій Котинський відвідали Київський пивоварний завод Carlsberg Ukraine та переконалися – сучасне виробництво пива може бути не лише високотехнологічним, а й по-справжньому екологічним. Студенти познайомилися з історіє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Екологічні технології в дії 18 листопада 2025

Високий рівень викладацької майстерності продемонстрував професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Проведення відкритих занять – важливий елемент удосконалення професійної майстерності викладача. Адже це змога отримати зворотній зв'язок не лише від здобувачів освітнього ступеню, але й від колег, як старших (що мають більший досвід і кваліфікацію), так і молодших (які краще обізнані зі сучасними цифровими технологіями). Професор кафедри технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень викладацької майстерності продемонстрував професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 26 жовтня 2020

Вітаємо екологів із успішною акредитацією магістерської освітньої програми!

На останньому засіданні Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти було прийнято рішення про акредитацію освітньо-професійної програми «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» другого (магістерського) рівня вищої освіти (гарантка – доцентка кафедри екології та екоменеджменту Оксана Салавор). «За» проголосували всі 20 членів НАЗЯВО, пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вітаємо екологів із успішною акредитацією магістерської освітньої програми! 03 грудня 2024