Н У Х Т

Стартувала сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

21 травня 2021

Стартувала сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Стартувала сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі», співорганізаторами якої є кафедра готельно-ресторанної справи і кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Перше вступне заняття урочисто розпочала координаторка програми, професорка кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук і провела доцентка цієї ж кафедри Ольга Пушка.

Здобувачі ознайомилися з історією походження бару як закладу ресторанного господарства, освоїли теоретичні знання щодо сучасного матеріально-технічного забезпечення барів, організації робочого місця та підготовчої роботи бармена до відкриття закладу.

Теоретична частина модулю сертифікатної програми була доповнена виїзним заняттям в умовах закладу ресторанного господарства «BarDuck». Слухачі разом із викладачкою Ольгою Пушкою поринули в атмосферу бару, де з практичної точки зору познайомилися з посудом, інвентарем та обладнанням, які є обов’язковими для оптимальної роботи персоналу, отримали рекомендації щодо організації роботи за барною стійкою від фахівців закладу. Окрім цього, професійний бармен Максим провів майстер-клас із приготування коктейлів, а також вікторину для перевірки засвоєних слухачами знань і практичних навичок. 

Опублікований: 21-05-2021
Читайте також:
Історія одного круїзу на Дні факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

8 листопада атмосфера свята знову панувала у актовій залі університету.  Ще у холі святкова фотозона наводила на думку, що настав цей день, день, коли у світ пригод, гумору, дружби й кохання покличе факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Інтригуюче закрита завіса, останні приготування і ось, нарешті, у залі гасне світло, й дійст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Історія одного круїзу на Дні факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 08 листопада 2018

Зустріч із експертом від GÜNTNER GmbH & Co. KG: освіта та професійний досвід

17 листопада 2023 року на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки відбулася захоплююча гостьова лекція. Її влаштував випускник освітньо-професійної програми «Холодильні техніка та технології» Дмитро Ждан, який наразі працює інженером у компанії «GÜNTNER GmbH & Co. KG». «GÜNTNER GmbH & Co. KG» – потужна німецька компанія з майже стол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч із експертом від GÜNTNER GmbH & Co. KG: освіта та професійний досвід 20 листопада 2023

Яким буде Єдиний вступний іспит до магістратури у 2023 році

Український центр оцінювання якості освіти затвердив загальні характеристики тестів ЄВІ. Визначено кількість завдань із кожного тесту, форми тестових завдань, час, відведений на їхнє виконання, схеми нарахування балів. Цьогоріч для вступу на більшість магістерських програм потрібні результати єдиного вступного іспиту (ЄВІ). Це випробування містити...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яким буде Єдиний вступний іспит до магістратури у 2023 році 27 квітня 2023

НУХТівці – найкращі: заступник директора Сумського фахового коледжу НУХТ занесений на обласну Дошку Пошани

На Сумщині відбулася традиційна серпнева конференція педагогічних працівників, на якій було відзначено освітян, занесених на обласну Дошку Пошани «Педагогічна гордість Сумщини» у 2023 році за вагомий внесок у розвиток освітньої галузі області. Цього року серед переможців заступник директора з навчальної роботи Відокремленого структурного підрозділ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТівці – найкращі: заступник директора Сумського фахового коледжу НУХТ занесений на обласну Дошку Пошани 31 серпня 2023