Н У Х Т

Стартувала сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

21 травня 2021

Стартувала сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Стартувала сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі», співорганізаторами якої є кафедра готельно-ресторанної справи і кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Перше вступне заняття урочисто розпочала координаторка програми, професорка кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук і провела доцентка цієї ж кафедри Ольга Пушка.

Здобувачі ознайомилися з історією походження бару як закладу ресторанного господарства, освоїли теоретичні знання щодо сучасного матеріально-технічного забезпечення барів, організації робочого місця та підготовчої роботи бармена до відкриття закладу.

Теоретична частина модулю сертифікатної програми була доповнена виїзним заняттям в умовах закладу ресторанного господарства «BarDuck». Слухачі разом із викладачкою Ольгою Пушкою поринули в атмосферу бару, де з практичної точки зору познайомилися з посудом, інвентарем та обладнанням, які є обов’язковими для оптимальної роботи персоналу, отримали рекомендації щодо організації роботи за барною стійкою від фахівців закладу. Окрім цього, професійний бармен Максим провів майстер-клас із приготування коктейлів, а також вікторину для перевірки засвоєних слухачами знань і практичних навичок. 

Опублікований: 21-05-2021
Читайте також:
Пара-Best-2018

18 квітня 2018 року студенти Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ взяли участь у міському конкурсі краси і талантів «Пара-Best». Захід відбувся за ініціативи Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді виконавчого комітету Полтавської міської ради уже вшосте. За перемогу у конкурсі змагалися 7 пар, серед яких і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пара-Best-2018 19 квітня 2018

Стратегічні орієнтири розвитку визначив колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій

12 вересня у ході традиційних зборів трудового колективу, що розпочинають кожний новий навчальний рік, пріоритетні напрямки й стратегічні орієнтири розвитку визначив колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій. Директор інституту Оксана Кочубей-Литвиненко розпочала збори з вітання присутніх із початком чергового навчального року й п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стратегічні орієнтири розвитку визначив колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій 12 вересня 2019

Марафон захистів кваліфікаційних робіт на кафедрі біотехнології і мікробіології: на старті бакалаври

З 7 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології (БТМ) стартували публічні захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» заочної форми навчання. Цього року до складу Екзаменаційної комісії долучені викладачі кафедри: к.т.н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Марафон захистів кваліфікаційних робіт на кафедрі біотехнології і мікробіології: на старті бакалаври 10 лютого 2022