Н У Х Т

Стартувала сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

21 травня 2021

Стартувала сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Стартувала сертифікатна освітня програма «Технології в готельно-ресторанному бізнесі», співорганізаторами якої є кафедра готельно-ресторанної справи і кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.

Перше вступне заняття урочисто розпочала координаторка програми, професорка кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук і провела доцентка цієї ж кафедри Ольга Пушка.

Здобувачі ознайомилися з історією походження бару як закладу ресторанного господарства, освоїли теоретичні знання щодо сучасного матеріально-технічного забезпечення барів, організації робочого місця та підготовчої роботи бармена до відкриття закладу.

Теоретична частина модулю сертифікатної програми була доповнена виїзним заняттям в умовах закладу ресторанного господарства «BarDuck». Слухачі разом із викладачкою Ольгою Пушкою поринули в атмосферу бару, де з практичної точки зору познайомилися з посудом, інвентарем та обладнанням, які є обов’язковими для оптимальної роботи персоналу, отримали рекомендації щодо організації роботи за барною стійкою від фахівців закладу. Окрім цього, професійний бармен Максим провів майстер-клас із приготування коктейлів, а також вікторину для перевірки засвоєних слухачами знань і практичних навичок. 

Опублікований: 21-05-2021
Читайте також:
Підсумки та завдання: завершено SWOT-аналіз освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»

Відповідно до наказу по НУХТ №23 від 28.12.2022 р., робоча група освітньої магістерської програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» у складі доценток Ірини Гойко і Світлани Камінської, здобувача освіти Олександра Межубовського та гарантки, професорки Галини Сімахіної провела локальний моніторинг матеріалів п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки та завдання: завершено SWOT-аналіз освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» 06 лютого 2023

Кафедра експертизи харчових продуктів на шкільному благодійному ярмарку

У межах виконання договору про співпрацю між НУХТ та Ліцеєм №161 м. Києва відповідальні по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга та доцентка Анастасія Чорна взяли участь у благодійному ярмарку в Ліцеї. Викладачки запропонували ліцеїстам та їх батькам власноруч виготовлену карамель ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра експертизи харчових продуктів на шкільному благодійному ярмарку 11 квітня 2025

Промоція стартапів: баттл новаторів і консерваторів кафедри маркетингу за мрію студента

Нещодавно стартував перший у цьому навчальному році етап роботи студентського гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал». Здобувачі спробували знайти відповіді на непрості питання: стартап-проєкти та їх промоція: який вплив це чинитиме на світову економіку? Ініціаторкою теми стартапів стала доцентка кафедри маркетингу Оксана Данкеєва, її огляд розвит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Промоція стартапів: баттл новаторів і консерваторів кафедри маркетингу за мрію студента 25 вересня 2023

Медіастійкість: безпека в епоху штучного інтелекту

Днями викладачки кафедри маркетингу і кафедри економічної теорії Навчально-наукового інституту економіки і управління Ірина Ніколаєнко та Лілія Ісмаїлова взяли участь у тренінгу з медіастійкості. Вони мали можливість зануритися в сучасні аспекти медіаграмотності, цифрової безпеки та роботи з інструментами штучного інтелекту. На заході було висвітл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Медіастійкість: безпека в епоху штучного інтелекту 22 січня 2025