Щорічно влітку у Києві підводяться підсумки рейтингу найкращих брендів країни «Фаворит Успіху» за попередній рік. Переможці конкурсу визначаються за підсумками національного дослідження громадських уподобань і визнаються найкращим вибором у своїх категоріях серед асортименту подібних пропозицій. Визначаються переможці дуже просто і прозоро – анкетуванням галузевих спеціалістів професійного журі паралельно з Інтернет-голосуванням споживачів.
Комісія експертів-професіоналів складається за галузевими напрямками діяльності, які відповідають номінаціям конкурсу. До складу комісії входять професійні діючі фахівці різного профілю, що оцінюють конкурсантів у сфері власної компетенції. Своїм професіоналізмом і добрим ім’ям експерти гарантують якісне і неангажоване оцінювання конкурсантів.
У номінації «Харчові продукти» організатори конкурсу традиційно не обійшлися без експертної думки фахівців НУХТ – до складу комісії увійшли провідна наукова співробітниця Науково-дослідної частини університету Галина Дмитровська (експертка у 41 номінації конкурсу) і доктор технічних наук, професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Віталій Прибильський (надав експертну оцінку 21 номінації конкурсу).
Тож фаворити 2020 року вже визначені і незабаром будуть оголошені на церемонії нагородження.