Н У Х Т

Традиційно наші фахівці увійшли до журі рейтингу народних уподобань «Фаворит Успіху»

17 серпня 2021

Традиційно наші фахівці увійшли до журі рейтингу народних уподобань «Фаворит Успіху»

Щорічно влітку у Києві підводяться підсумки рейтингу найкращих брендів країни «Фаворит Успіху» за попередній рік. Переможці конкурсу визначаються за підсумками національного дослідження громадських уподобань і визнаються найкращим вибором у своїх категоріях серед асортименту подібних пропозицій. Визначаються переможці дуже просто і прозоро – анкетуванням галузевих спеціалістів професійного журі паралельно з Інтернет-голосуванням споживачів.

Комісія експертів-професіоналів складається за галузевими напрямками діяльності, які відповідають номінаціям конкурсу. До складу комісії входять професійні діючі фахівці різного профілю, що оцінюють конкурсантів у сфері власної компетенції. Своїм професіоналізмом і добрим ім’ям експерти гарантують якісне і неангажоване оцінювання конкурсантів.

У номінації «Харчові продукти» організатори конкурсу традиційно не обійшлися без експертної думки фахівців НУХТ – до складу комісії увійшли провідна наукова співробітниця Науково-дослідної частини університету Галина Дмитровська (експертка у 41 номінації конкурсу) і доктор технічних наук, професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Віталій Прибильський (надав експертну оцінку 21 номінації конкурсу).

Тож фаворити 2020 року вже визначені і незабаром будуть оголошені на церемонії нагородження.         

Опублікований: 17-08-2021
Читайте також:
Зі сучасним маркетингом у HoReCa знайомилися наші викладачі

Викладачі кафедр готельно-ресторанної справи та технології ресторанної і аюрведичної продукції відвідали live «Сучасний маркетинг у HoReCa: тренди, інструменти, ефективність» від компанії «Choice». Спікери, стратегиня та засновниця «Golda Agency», екс-маркетинг-директорка «First Line Group», екс-керівниця проєктів «Fozzy Group» Олеся Чорна та спів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі сучасним маркетингом у HoReCa знайомилися наші викладачі 28 грудня 2021

І зі святами привітали, і про проблеми студентства поговорили

Прекрасна традиція підтримується впродовж багатьох років у Смілянському коледжі харчових технологій нашого університету. Студенти-активісти самоврядування, талановиті гуртківці студії «Шанс» і театральної студії вітають колектив коледжу та смілян із новорічними святами. Справжній вертеп відтворюється на свято Нового року за старим стилем 14 січня. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

І зі святами привітали, і про проблеми студентства поговорили 15 січня 2020

Монографія ще однієї нашої науковиці взяла участь у проєкті МОН України «Книга від вченого»

Офіс підтримки вченого за ініціативи Міністерства освіти і науки України з другої половини 2022 року впровадив науково-популярний проєкт «Книга від вченого», мета якого – безоплатно сприяти промоції діяльності українських науковців та їхніх здобутків. У рамках цього проєкту найкращі роботи (монографії, посібники, підручники, збірники матеріалів то...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Монографія ще однієї нашої науковиці взяла участь у проєкті МОН України «Книга від вченого» 20 листопада 2023

Вступники до бакалаврату отримали рекомендації для зарахування на бюджет

Сьогодні в електронних кабінетах вступників на сайті vstup.edbo.gov.ua з'явилися рекомендації для зарахування на бюджет до закладів вищої освіти для вступу на бакалавра, зокрема за квотою-2. Розподіл місць відбувся за алгоритмом адресного розміщення державного та регіонального замовлення. Нагадаємо, рекомендація надається лише на одне бюджетне місц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступники до бакалаврату отримали рекомендації для зарахування на бюджет 29 серпня 2022