Н У Х Т

Вручення відзнак за сумлінну працю

26 листопада 2019

Вручення відзнак за сумлінну працю

Сьогодні на Раді Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Почесні грамоти від ректора університету за сумлінну працю та виконання посадових обов’язків і з нагоди 135-річчя Національного університету харчових технологій урочисто отримали доценти Ольга Ткаченко, Тетяна Луцька, Людмила Закревська, Наталія Жужукіна та старший викладач Оксана Крамаренко. Також Почесною грамотою від міського голови відзначена доцент кафедри Тетяна Басюк.

Колектив кафедри економіки і права щиро вітає колег і бажає натхнення та нових здобутків!

 

Опублікований: 26-11-2019
Читайте також:
Чергова перемога здобувачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

11 жовтня 2021 року були підведені підсумки XVІ Всеукраїнського конкурсу наукових студентських робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії, який проводили Міністерство освіти і науки України, Клуб пакувальників та редакція журналу «Упаковка».За результатами конкурсу перемогу вибороли студенти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Анна Хар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова перемога здобувачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 12 жовтня 2021

Чергова зупинка профорієнтаційного десанту НУХТ – м. Богуслав

5 жовтня 2018 року у м. Богуслав Київської області відбувся Ярмарок вакансій, на якому наш університет представляли викладачі Навчально-наукового інституту харчових технологій, Навчально-наукового інституту економіки і управління, факультету автоматизації і комп’ютерних систем. Захід відвідали школярі 9-х, 10-х та 11-х класів. Наші фахівці знайоми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Чергова зупинка профорієнтаційного десанту НУХТ – м. Богуслав 08 жовтня 2018

Мандрівка школярів у світ еритроцитів

Для когось канікули – час, коли життя – суцільне свято: можна відпочивати і ні про що важливе не думати. Але серед сучасних школярів багато й тих, хто навіть у цю пору намагається поєднати щось на перший погляд непоєднуване: розваги і навчання. Тож викладачі і студенти кафедри біотехнології і мікробіології підготували серію цікавих і пізнавальних м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мандрівка школярів у світ еритроцитів 06 листопада 2018

Ефектний фініш магістрів-заочників освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції завершилися захисти кваліфікаційних дипломних робіт і проєктів здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» заочної форми навчання. Екзаменаційну комісію очолив доктор медичних наук,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ефектний фініш магістрів-заочників освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» 25 лютого 2020