Н У Х Т

Як не провалити співбесіду з роботодавцем: поради від фахівця отримали здобувачі-біотехнологи

18 жовтня 2021

Як не провалити співбесіду з роботодавцем: поради від фахівця отримали здобувачі-біотехнологи

Як пройти співбесіду , щоб вас відразу прийняли на роботу; як підготуватися; як відповідати на питання; що казати… Докладний розбір проходження співбесіди на практиці для студентів-біотехнологів 4 курсу під час гостьової лекції здійснила тренерка з компанії TriglavInternationalLLC (партнера корпорації «Артеріум») Юлія Старикова.

Фахівчиня працює у відділі підбору персоналу і її професійна діяльність пов’язана саме з навчанням і розвитком працівників, отже четвертокурсники-біотехнологи, яким незабаром виходити на ринок пропозицій та попиту на робочі місця, поради від неї були дуже доречними і своєчасними.

Дуже сподобалася студентам і запропонована активність у вигляді тренінгу. Такий формат дозволив не лише збагнути теоретичні основи та всі правила в плані працевлаштування, але й закріпити знання на практиці, дав можливість розповісти про свій досвід, отримати рекомендації стосовно майбутнього працевлаштування.

Час гостьової лекції швидко пролетів, оскільки проходила вона у вигляді справжньої співбесіди з HR- менеджером. І треба відзначити, що учасники тренінгу були дуже активні. Студенти мали можливість оцінити свої сильні сторони, якими можна похвалитися та зрозуміли вразливі місця, над якими треба попрацювати, щоб краще пройти співбесіду. Тренерка надала майбутнім кандидатам на робочі місця ґрунтовну інформацію з приводу співбесіди , а також поділилася крутими lifehacks , які можна використовувати при розмові з роботодавцем. Юлія також наголосила, що важливо не просто показати себе професіоналом, а й проявити навички комунікабельності, продемонструвати готовність працювати в команді.

Здобувачі й колектив кафедри біотехнології і мікробіології висловлюють подяку за тренінг багаторічному надійному партнеру і стейкхолдеру кафедри – корпорації «Артеріум» та особисто Юлії Стариковій за корисні й практично цінні поради! Уже незабаром нинішні четвертокурсники зможуть спробувати свої сили під час справжньої співбесіди, адже «курс молодого бійця» вони вже пройшли.

Опублікований: 18-10-2021
Читайте також:
Наші педагоги підвищуватимуть кваліфікацію кухарів шкільних їдалень

Педагогічні працівниці Волинського фахового коледжу нашого університету з професії «Кухар» Олеся Панькевич і Марія Деменік долучилися до міжрегіонального семінару «Зміни та сучасні тенденції в організації харчування в закладах загальної середньої освіти». Метою заходу було ознайомлення з особливостями реформи шкільного харчування, основними змінам...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші педагоги підвищуватимуть кваліфікацію кухарів шкільних їдалень 06 вересня 2022

Корисні інсайти здобувачам освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві»

6 лютого відбулася гостьова лекція «Цифровізація як умова розвитку сучасного бізнесу», яку для студентів Навчально-наукового інституту економіки і управління прочитала керівниця проєктів та програм з корпоративних інновацій в Ukrainian Startup Fund Міністерства цифрової трансформації України Валерія Кушнерчук. Фахівчиня зазначила про важливість ци...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні інсайти здобувачам освітньої програми «Цифрові бізнес-технології у підприємництві» 07 березня 2024

Відзнака за актуальність дослідження

За підсумками Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування» у 2022-2023 навчальному році, який відбувся на базі Національного університету «Чернігівська політехніка» здобувачка кафедри обліку і аудиту Марія Соболюк відзначена в номінації «За актуальність дослідження». Керівниця роботи – к.е.н., доцент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відзнака за актуальність дослідження 15 червня 2023

Зустріч випускників відбулася у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

Традиційно кожну третю суботу травня Кам’янець-Подільський коледж харчової промисловості НУХТ приймає гостей – випускників. Це свято завжди тремтливе і хвилююче. Це – море емоцій, спогадів, почуттів. 19 травня 2018 року зустрілися ювілейні випуски: 50 років, 40 років, 35 років, 30 років… Мелодії тих років перегукувалися зі спогадами, посмішками, т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч випускників відбулася у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ 21 травня 2018