Н У Х Т

Новорічний кошик для бійця: традиції волонтерства у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

10 січня 2020

Новорічний кошик для бійця: традиції волонтерства у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

Уже шостий рік поспіль Смілянський коледж харчових технологій нашого університету узяв активну участь у зборі волонтерської допомоги для наших захисників.

По різному всі ці роки називалися передноворічні акції в коледжі: «Зігрій теплом солдата», «Даруємо воїну свято», «Миколайчики для бійців», «Сміливим з любов'ю зі Сміли», «Новорічний кошик для бійця», але незмінним залишалося бажання зігріти теплом своїх сердець і подарувати часточку домашнього затишку нашим бійцям у ці святкові дні.

Цьогорічний новорічний кошик наповнювали смаколиками: печивом, цукерками, кавою, чаєм, знайшли своє місце і законсервовані дари літа, також прикраси на новорічні ялинки, а у вітальних листах-підтримки слова вдячності, побажання миру.

Усі смаколики та листи знайшли своїх адресатів у Зайцево, Попасній, Станиці Луганській. Бійці дякують за вітання та подарунки і навзаєм передають вітання з новорічними святами та найкращі побажання. Подібні акцій є вкрай важливими, адже наша сила в єдності та небайдужості.

Цього разу до акції «Новорічний кошик для бійця» доєдналися викладачі та студенти груп: МД19, ОРГ19, ВЦР19, ОКС19, ПСК19, ОМР19, КВП19, ВХК18, МД18, ОРГ18, ОКС18, ПСК18, ВХК/ВЦР17, ОРГ17, КВП17, ПСК17, МЕХ17, ВЦР/ВХК16, ОРГ16, ПСК16, ОКС16.

Опублікований: 10-01-2020
Читайте також:
Правове виховання

Суд починається з поваги, а правосуддя є підставою усіх суспільних чеснот, саме в цьому переконалися студенти Вінницького коледжу НУХТ, здійснивши екскурсію до апеляційного суду Вінницької області. Майбутнім автомеханікам, електрикам, теплотехнікам, технологам, економістам і програмістам випала нагода бути присутніми під час розгляду карних провад...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Правове виховання 22 січня 2018

Гостьові лекції від практиків тривають

30 січня 2024 р. в рамках лекційних занять із дисциплін «Інженерні мережі та устаткування підприємств харчових виробництв» і «Складське господарство харчових виробництв» для здобувачів освітнього ступеня «магістр», що навчаються за освітньою програмою «Інжиніринг харчових виробництв», відбувся онлайн-лекторій від технічного директора компанії кліма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьові лекції від практиків тривають 31 січня 2024

З дистанційного навчання розпочався другий семестр в університеті

Дистанційна форма навчання набуває все більшої популярності. Не стоїть осторонь від новацій і наш університет. Уже три роки поспіль навчання студентів стаціонару впродовж шести перших тижнів весняного семестру відбувалося за дистанційною формою. А з вересня 2017 року за дистанційною формою навчаються і студенти-заочники. Ґрунтовний аналіз, здійсне...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З дистанційного навчання розпочався другий семестр в університеті 14 січня 2019

Захисти індивідуальних робіт здобувачів розпочалися на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів

Кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів невтомно працює в період карантину. 27 квітня розпочався тиждень захистів індивідуальних робіт здобувачів. Робота була організована у вигляді онлайн-конференції. Студенти спеціальності «Харчові технології» розпочали захист звітів із переддипломної практики, які в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти індивідуальних робіт здобувачів розпочалися на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок і косметичних засобів 28 квітня 2020