Н У Х Т

Новорічний кошик для бійця: традиції волонтерства у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

10 січня 2020

Новорічний кошик для бійця: традиції волонтерства у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

Уже шостий рік поспіль Смілянський коледж харчових технологій нашого університету узяв активну участь у зборі волонтерської допомоги для наших захисників.

По різному всі ці роки називалися передноворічні акції в коледжі: «Зігрій теплом солдата», «Даруємо воїну свято», «Миколайчики для бійців», «Сміливим з любов'ю зі Сміли», «Новорічний кошик для бійця», але незмінним залишалося бажання зігріти теплом своїх сердець і подарувати часточку домашнього затишку нашим бійцям у ці святкові дні.

Цьогорічний новорічний кошик наповнювали смаколиками: печивом, цукерками, кавою, чаєм, знайшли своє місце і законсервовані дари літа, також прикраси на новорічні ялинки, а у вітальних листах-підтримки слова вдячності, побажання миру.

Усі смаколики та листи знайшли своїх адресатів у Зайцево, Попасній, Станиці Луганській. Бійці дякують за вітання та подарунки і навзаєм передають вітання з новорічними святами та найкращі побажання. Подібні акцій є вкрай важливими, адже наша сила в єдності та небайдужості.

Цього разу до акції «Новорічний кошик для бійця» доєдналися викладачі та студенти груп: МД19, ОРГ19, ВЦР19, ОКС19, ПСК19, ОМР19, КВП19, ВХК18, МД18, ОРГ18, ОКС18, ПСК18, ВХК/ВЦР17, ОРГ17, КВП17, ПСК17, МЕХ17, ВЦР/ВХК16, ОРГ16, ПСК16, ОКС16.

Опублікований: 10-01-2020
Читайте також:
До ребрендінгу продукції українських виробників коньяку долучилися наші викладачі й студенти

У рамках проекту Європейського союзу «Підтримка розвитку системи географічних зазначень в Україні» за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України відбувся перший із восьми хакатонів «Ребрендінг продукції українських виробників коньяку», в якому взяли участь викладачі та студенти нашого університету, зокрема завідувач кафедри т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До ребрендінгу продукції українських виробників коньяку долучилися наші викладачі й студенти 27 листопада 2018

Гаранти освітніх програм долучилися до обговорення ключових питань їх акредитації

Викладачі кафедр технології оздоровчих продуктів, експертизи харчових продуктів, технології ресторанної і аюрведичної продукції, технології м’яса і м’ясних продуктів 5 вересня долучилися до обговорення ключових питань у сфері якості вищої освіти, відвідавши спільний захід ГО «Прогресильні» та Національного агентства із забезпечення якості вищої осв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гаранти освітніх програм долучилися до обговорення ключових питань їх акредитації 06 вересня 2024

Інституційний репозитарій НУХТ – серед лідерів репозитаріїв України!

За оновленим рейтингом «Українські ЗВО в TRANSPARENT RANKING: Institutional Repositories by Google Scholar (February 2023)» від Центру міжнародних проєктів «Євроосвіта» Інституційний репозитарій нашого університету посідає шосте місце серед 89 репозитаріїв закладів вищої освіти України. Рейтинг складено з урахуванням кількості повнотекстових докум...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інституційний репозитарій НУХТ – серед лідерів репозитаріїв України! 06 березня 2023