Н У Х Т

Новорічний кошик для бійця: традиції волонтерства у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

10 січня 2020

Новорічний кошик для бійця: традиції волонтерства у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

Уже шостий рік поспіль Смілянський коледж харчових технологій нашого університету узяв активну участь у зборі волонтерської допомоги для наших захисників.

По різному всі ці роки називалися передноворічні акції в коледжі: «Зігрій теплом солдата», «Даруємо воїну свято», «Миколайчики для бійців», «Сміливим з любов'ю зі Сміли», «Новорічний кошик для бійця», але незмінним залишалося бажання зігріти теплом своїх сердець і подарувати часточку домашнього затишку нашим бійцям у ці святкові дні.

Цьогорічний новорічний кошик наповнювали смаколиками: печивом, цукерками, кавою, чаєм, знайшли своє місце і законсервовані дари літа, також прикраси на новорічні ялинки, а у вітальних листах-підтримки слова вдячності, побажання миру.

Усі смаколики та листи знайшли своїх адресатів у Зайцево, Попасній, Станиці Луганській. Бійці дякують за вітання та подарунки і навзаєм передають вітання з новорічними святами та найкращі побажання. Подібні акцій є вкрай важливими, адже наша сила в єдності та небайдужості.

Цього разу до акції «Новорічний кошик для бійця» доєдналися викладачі та студенти груп: МД19, ОРГ19, ВЦР19, ОКС19, ПСК19, ОМР19, КВП19, ВХК18, МД18, ОРГ18, ОКС18, ПСК18, ВХК/ВЦР17, ОРГ17, КВП17, ПСК17, МЕХ17, ВЦР/ВХК16, ОРГ16, ПСК16, ОКС16.

Опублікований: 10-01-2020
Читайте також:
Студентський «профдесант» від кафедри іноземних мов професійного спрямування

Триває період дистанційного навчання, проте викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування активно займаються профорієнтаційною роботою. Зокрема, старші викладачі Олена Кохан і Лариса Яненко заохочують студентів університету відвідувати рідні школи аби розповісти нинішнім школярам про своє студентське життя, навчання в університеті, резул...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентський «профдесант» від кафедри іноземних мов професійного спрямування 14 лютого 2018

Теоретичне навчання, практичні навички і нетворкінг зі стейкхолдерами для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Виїзне практичне заняття для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» з навчальної дисципліни «Теоретичні основи технології продукції ресторанного господарства» було проведене викладачами кафедри, доцентом Асьят Абрамовою та асистентами Артемом Ущаповським і Лідією Булах в умовах міжнародного професійного фестивалю «Black Fest Ukrai...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Теоретичне навчання, практичні навички і нетворкінг зі стейкхолдерами для студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 03 грудня 2019

Із органічним виробництвом як пріоритетним сектором аграрної галузі України знайомилися наші студенти

6 червня 2019 року студенти групи ТО-1-1М і доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш відвідали Міжнародну агропромислову виставку «АГРО-2019» та Спеціалізовану виставку «ORGANIC-2019» у Національному комплексі «Експоцентр України». Студенти мали змогу поспілкуватися з виробниками вітчизняної органічної про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із органічним виробництвом як пріоритетним сектором аграрної галузі України знайомилися наші студенти 07 червня 2019

Студент – звучить гордо!

Міжнародний день студента відзначається у багатьох країнах світу 17 листопада. Це свято асоціюється з молодістю, романтикою та веселощами і є  чудовим приводом відволіктися від навчальних буднів і «відірватися» по повній. 14 листопада у актовій залі Полтавського коледжу харчових технологій НУХТ у рамках тижня фахових комісій спеціальностей «Зберіг...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент – звучить гордо! 15 листопада 2018