Н У Х Т

Новорічний кошик для бійця: традиції волонтерства у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

10 січня 2020

Новорічний кошик для бійця: традиції волонтерства у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

Уже шостий рік поспіль Смілянський коледж харчових технологій нашого університету узяв активну участь у зборі волонтерської допомоги для наших захисників.

По різному всі ці роки називалися передноворічні акції в коледжі: «Зігрій теплом солдата», «Даруємо воїну свято», «Миколайчики для бійців», «Сміливим з любов'ю зі Сміли», «Новорічний кошик для бійця», але незмінним залишалося бажання зігріти теплом своїх сердець і подарувати часточку домашнього затишку нашим бійцям у ці святкові дні.

Цьогорічний новорічний кошик наповнювали смаколиками: печивом, цукерками, кавою, чаєм, знайшли своє місце і законсервовані дари літа, також прикраси на новорічні ялинки, а у вітальних листах-підтримки слова вдячності, побажання миру.

Усі смаколики та листи знайшли своїх адресатів у Зайцево, Попасній, Станиці Луганській. Бійці дякують за вітання та подарунки і навзаєм передають вітання з новорічними святами та найкращі побажання. Подібні акцій є вкрай важливими, адже наша сила в єдності та небайдужості.

Цього разу до акції «Новорічний кошик для бійця» доєдналися викладачі та студенти груп: МД19, ОРГ19, ВЦР19, ОКС19, ПСК19, ОМР19, КВП19, ВХК18, МД18, ОРГ18, ОКС18, ПСК18, ВХК/ВЦР17, ОРГ17, КВП17, ПСК17, МЕХ17, ВЦР/ВХК16, ОРГ16, ПСК16, ОКС16.

Опублікований: 10-01-2020
Читайте також:
У науковій програмі Всеукраїнського тижня харчових технологій – конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі»

11 вересня наукова програма Всеукраїнського тижня харчових технологій продовжилася VI Міжнародною науково-практичною конференцією «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», організованою кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів й присвяченою 135-річчю НУХТ і 70-річчю заснування кафедри. Відкрили наукове зібрання пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У науковій програмі Всеукраїнського тижня харчових технологій – конференція «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» 12 вересня 2019

Біологічний тренінг – у тренді!

2 березня наш університет гостинно зустрів майбутніх вступників, їх батьків та інших гостей, що завітали до НУХТ на День відкритих дверей. Окрім яскравих екскурсій і докладних розповідей про університет, гості кафедри біотехнології  і мікробіології мали змогу взяти участь у цікавому біологічному тренінгу, що підготувала доцент кафедри Вікторія Крас...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біологічний тренінг – у тренді! 04 березня 2019

Виїзний науковий семінар кафедри експертизи харчових продуктів

Кафедра експертизи харчових продуктів провела науковий семінар на базі Української лабораторії якості і безпеки АПК НУБіП України. Колектив кафедри досить детально ознайомили зі структурою лабораторії, яка є провідною установою в системі управління якістю АПК. З 2007 року лабораторія акредитована відповідно до вимог ДСТУ ISO/IEC 17025 (ISO/IEC 170...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзний науковий семінар кафедри експертизи харчових продуктів 08 листопада 2019

Викладачі та студенти кафедри технології молока і молочних продуктів – учасники Фестивалю морозива

26-27 травня 2018 рокуАсоціація українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» за участі Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» організувала Фестиваль морозива. У Фестивалі брали участь провідні підприємства України з виробництва морозива – члени Асоціації з 8-ми регіонів країни. Серед запрошених до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі та студенти кафедри технології молока і молочних продуктів – учасники Фестивалю морозива 29 травня 2018