Н У Х Т

Магістранти долучаються до міжнародних вебінарів від Дія. Бізнес

03 листопада 2023

Магістранти долучаються до міжнародних вебінарів від Дія. Бізнес

Дія. Бізнес – масштабний національний проєкт із розвитку підприємництва та експорту, ініційований Міністерством цифрової трансформації України у лютому 2020 року. З травня 2021 року проєкт реалізується Мінцифрою спільно з Офісом з розвитку підприємництва та експорту.

2 листопада 2023 р. магістрантка спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко долучилася до міжнародного вебінару «Unlocking German Markets: стратегії залучення клієнтів».

Спікерка заходу – експертка міжнародного B2B-маркетингу з 15-річним досвідом Інга Ламуру. Фахівчиня успішно вивела 7 компаній на європейський ринок. Наразі вона – керівниця відділу маркетингу однієї з провідних агенцій онлайн-маркетингу в Німеччині.

Під час вебінару говорили про 5 найкращих стратегій пошуку клієнтів, унікальні бізнес-процеси Німеччини та мислення потенційних клієнтів, залучення клієнтів через соціальні мережі, мистецтво холодної електронної пошти, навігацію правовими межами GDPR.

Учасники вдячні спікерці за отримані цінні інсайти і з нетерпінням очікують на наступний захід від Дія. Бізнес.

Опублікований: 03-11-2023
Читайте також:
Як майбутні експерти харчових продуктів мікробіологічну забрудненість об’єктів навколишнього середовища досліджували

Наприкінці травня студенти групи ТІ-2-6 під керівництвом доцента кафедри біотехнології і мікробіології Світлани Тетеріної у рамках вивчення дисципліни «Мікробіологія для харчових технологій» розпочали дослідження мікробіологічної забрудненості об’єктів навколишнього середовища. Вони зробили посіви повітря лекційних аудиторій, холу, підвалу, туалету...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як майбутні експерти харчових продуктів мікробіологічну забрудненість об’єктів навколишнього середовища досліджували 20 червня 2019

Блискучі захисти бакалаврів-заочників на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалися захисти кваліфікаційних дипломних проектів і робіт бакалаврів заочної форм навчання. Студенти-випускники відповідно до майбутньої кваліфікації представили на публічний захист набуті теоретичні знання, продемонстрували вміння використовувати їх у практичній діяльності при вирішен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Блискучі захисти бакалаврів-заочників на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 13 лютого 2020

Про тенденції викладання у 2019-20 рр. дізнавалися наші викладачі

8-9 листопада викладачі кафедр ділової іноземної мови та міжнародної комунікації й іноземних мов професійного спрямування стали учасниками 3-го масштабного форуму «Реформування вищої освіти в Україні» (3d Forum «Reforming higher education in Ukraine»), який відбувся на базі Київського національного торговельно-економічного університету за участю ук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про тенденції викладання у 2019-20 рр. дізнавалися наші викладачі 11 листопада 2019

Кращі доповідачі секції «Іноземні мови професійного спрямування» 85-ї наукової конференції відзначені дипломами

На урочистому засіданні кафедри іноземних мов професійного спрямування відбулося нагородження учасників секції «Іноземні мови професійного спрямування» 85-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті». В.о. завідувача кафедри Олена Галинська...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кращі доповідачі секції «Іноземні мови професійного спрямування» 85-ї наукової конференції відзначені дипломами 19 квітня 2019