Н У Х Т

Магістранти долучаються до міжнародних вебінарів від Дія. Бізнес

03 листопада 2023

Магістранти долучаються до міжнародних вебінарів від Дія. Бізнес

Дія. Бізнес – масштабний національний проєкт із розвитку підприємництва та експорту, ініційований Міністерством цифрової трансформації України у лютому 2020 року. З травня 2021 року проєкт реалізується Мінцифрою спільно з Офісом з розвитку підприємництва та експорту.

2 листопада 2023 р. магістрантка спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» Марія Омельченко долучилася до міжнародного вебінару «Unlocking German Markets: стратегії залучення клієнтів».

Спікерка заходу – експертка міжнародного B2B-маркетингу з 15-річним досвідом Інга Ламуру. Фахівчиня успішно вивела 7 компаній на європейський ринок. Наразі вона – керівниця відділу маркетингу однієї з провідних агенцій онлайн-маркетингу в Німеччині.

Під час вебінару говорили про 5 найкращих стратегій пошуку клієнтів, унікальні бізнес-процеси Німеччини та мислення потенційних клієнтів, залучення клієнтів через соціальні мережі, мистецтво холодної електронної пошти, навігацію правовими межами GDPR.

Учасники вдячні спікерці за отримані цінні інсайти і з нетерпінням очікують на наступний захід від Дія. Бізнес.

Опублікований: 03-11-2023
Читайте також:
НУХТівці на Всеукраїнському ярмарку народного ремісництва, сира, наливки та меду

20 вересня 2024 р. здобувачі-бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» груп ХЧ-3-1, ХЧ-3-2 та ХЧ-3-3 разом із викладачками кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, доцентками Ольгою Коваль, Людмилою Мамченко та Іриною Корецькою відвідали Всеукраїнський ярмарок народного ремісництва, сира, наливки та меду, який з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТівці на Всеукраїнському ярмарку народного ремісництва, сира, наливки та меду 23 вересня 2024

Плідна зустріч у НУХТ із випускниками пілотного проєкту

Днями в університеті відбулася змістовна й результативна зустріч із представниками провідних коледжів України – першими випускниками пілотної благодійної програми підтримки закладів фахової передвищої освіти сучасним навчальним обладнанням. Ініціатива реалізована за сприяння МОН України, Команди підтримки відновлення та реформ Міністерства освіти і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна зустріч у НУХТ із випускниками пілотного проєкту 29 вересня 2025

Другокурсники на «Carlsberg Ukraine»

Здобувачі групи ХЕ 2-10, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» зі своєю наставницею, доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Оксаною Мельник відвідали Київський пивоварний завод «Carlsberg Ukraine». Здобувачів детально ознайомили з іст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники на «Carlsberg Ukraine» 23 травня 2024