Н У Х Т

Вироби науковців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – переможці конкурсу новітніх розробок

07 червня 2021

Вироби науковців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – переможці конкурсу новітніх розробок

Викладачі та аспіранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відвідали Міжнародну виставку «Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2021», яка працювала в рамках Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP 2021.

За сприяння об’єднань підприємств хлібопекарської промисловості під час Форуму відбулася Міжнародна конференція «Хлібопекарська галузь. Реалії та перспективи», на якій виступили провідні фахівці хлібопекарської та борошномельної галузей. Учасники мали змогу поспілкуватися з керівниками та представниками відомих організацій і компаній, які працюють у сфері виробництва хлібопекарської продукції, обладнання та упаковки, забезпечення якості.

Всеукраїнська асоціація пекарів провела конкурс новітніх розробок хлібобулочних виробів серед виробничників. У конкурсі окремо номінували розробки студентів та аспірантів закладів вищої освіти України.

Приємно зазначити, що розробки викладачів та аспірантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів здобули найвищі нагороди Конкурсу – дипломи І та ІІ ступенів у номінації «Кращі хлібобулочні вироби спеціального призначення 2021», а їх автори – відзначені подяками Всеукраїнської асоціації пекарів.

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів висловлює щиру подяку Всеукраїнській асоціації пекарів на чолі з Олександром Тараненком за надійне партнерство та підтримку.

Опублікований: 07-06-2021
Читайте також:
На кого має бути схожим рекламний герой: лайфхаки від здобувачів кафедри маркетингу

Студентський гурток кафедри маркетингу «Інтелектуал» продовжив свою роботу, і цього разу дослідження знову стосувались реклами й копірайтингу. Копірайтер і цільова аудиторія: хто вони один для одного? Яка роль відводиться рекламному герою у заочному діалозі копірайтера і споживачів? І на кого має бути схожим цей загадковий герой, щоб рекламне пові...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кого має бути схожим рекламний герой: лайфхаки від здобувачів кафедри маркетингу 03 жовтня 2022

Усе для здобуття знань!

Майбутня професійна компетенція студентів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки базується на знаннях сучасних технологій та обладнання для пакування продуктів. Для підготовки конкурентоспроможних фахівців за напрямом 133 «Галузеве машинобудування» студенти повинні засвоїти та оперувати знаннями про сучасні тенденції в технологіях пакування. До...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе для здобуття знань! 29 вересня 2020

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» успішно завершено!

30 квітня на кафедрі експертизи харчових продуктів в онлайн-форматі відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Цей захід об’єднав талановитих студентів із провідних закладів вищої освіти України: Харківського національного економічного ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» успішно завершено! 01 травня 2025

Гармонізація взаємодії вищої школи і промисловості: поглиблюємо співпрацю з ПрАТ «Індар»

Біотехнологія сьогодні розглядається не лише як наукоємна та високоінноваційна галузь промисловості, але й часто як галузь, успішний розвиток якої вкрай важливий, особливо, коли мова йде про виробництво життєво необхідних ліків, таких, наприклад, як інсулін. Отже, підготовка кадрів для таких виробництв, для біотехнологічної галузі в цілому, має стр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гармонізація взаємодії вищої школи і промисловості: поглиблюємо співпрацю з ПрАТ «Індар» 01 лютого 2023