Н У Х Т

Вироби науковців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – переможці конкурсу новітніх розробок

07 june 2021

Вироби науковців кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів – переможці конкурсу новітніх розробок

Викладачі та аспіранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відвідали Міжнародну виставку «Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2021», яка працювала в рамках Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP 2021.

За сприяння об’єднань підприємств хлібопекарської промисловості під час Форуму відбулася Міжнародна конференція «Хлібопекарська галузь. Реалії та перспективи», на якій виступили провідні фахівці хлібопекарської та борошномельної галузей. Учасники мали змогу поспілкуватися з керівниками та представниками відомих організацій і компаній, які працюють у сфері виробництва хлібопекарської продукції, обладнання та упаковки, забезпечення якості.

Всеукраїнська асоціація пекарів провела конкурс новітніх розробок хлібобулочних виробів серед виробничників. У конкурсі окремо номінували розробки студентів та аспірантів закладів вищої освіти України.

Приємно зазначити, що розробки викладачів та аспірантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів здобули найвищі нагороди Конкурсу – дипломи І та ІІ ступенів у номінації «Кращі хлібобулочні вироби спеціального призначення 2021», а їх автори – відзначені подяками Всеукраїнської асоціації пекарів.

Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів висловлює щиру подяку Всеукраїнській асоціації пекарів на чолі з Олександром Тараненком за надійне партнерство та підтримку.

Published on: 07-06-2021
Read also:
Впевнений рух до вершин uniRank!

Згідно з черговим uniRank University Ranking (4 International Colleges&Universities) наш університет у 2024 році посідає 27 місце серед українських (у 2023 році – 28) і 3995-е (у 2023 році – 4381) місце серед світових університетів. Всього до рейтингу увійшли 192 вітчизняних заклади вищої освіти і понад 11 тисяч світових. UniRank University Ra...

READ YOURSELF

Впевнений рух до вершин uniRank! 21 february 2024

Під час лабораторних робіт провести майстер-клас можливо!

Нещодавно для майбутніх випускників спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» було проведене завершальне лабораторне заняття в рамках курсу «Хімія та технологія косметичних засобів», яке закарбувалося в пам’яті кожного студента. За ініціативи доцента кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів На...

READ YOURSELF

Під час лабораторних робіт провести майстер-клас можливо! 20 may 2019

Проблемна науково-дослідна лабораторія університету дивує своїми можливостями здобувачів-біотехнологів

Зазвичай у середині жовтня в Києві відбувалися визначні події – Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості «PHARMATechExpo» та Міжнародний конгрес фармацевтичної промисловості. Здобувачі освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» нашого університету в рамках ...

READ YOURSELF

Проблемна науково-дослідна лабораторія університету дивує своїми можливостями здобувачів-біотехнологів 20 october 2023