Викладачі та аспіранти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відвідали Міжнародну виставку «Хлібопекарська та кондитерська індустрія 2021», яка працювала в рамках Міжнародного форуму харчової промисловості та упаковки IFFIP 2021.
За сприяння об’єднань підприємств хлібопекарської промисловості під час Форуму відбулася Міжнародна конференція «Хлібопекарська галузь. Реалії та перспективи», на якій виступили провідні фахівці хлібопекарської та борошномельної галузей. Учасники мали змогу поспілкуватися з керівниками та представниками відомих організацій і компаній, які працюють у сфері виробництва хлібопекарської продукції, обладнання та упаковки, забезпечення якості.
Всеукраїнська асоціація пекарів провела конкурс новітніх розробок хлібобулочних виробів серед виробничників. У конкурсі окремо номінували розробки студентів та аспірантів закладів вищої освіти України.
Приємно зазначити, що розробки викладачів та аспірантів кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів здобули найвищі нагороди Конкурсу – дипломи І та ІІ ступенів у номінації «Кращі хлібобулочні вироби спеціального призначення 2021», а їх автори – відзначені подяками Всеукраїнської асоціації пекарів.
Колектив кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів висловлює щиру подяку Всеукраїнській асоціації пекарів на чолі з Олександром Тараненком за надійне партнерство та підтримку.