Н У Х Т

Із задоволенням досліджують цікаві явища наші аспіранти

21 july 2020

Із задоволенням досліджують цікаві явища наші аспіранти

Наукова робота – невід’ємна частина діяльності нашого колективу. Уже з третього курсу здобувачі активно залучаються до досліджень за тематиками випускових кафедр. Для багатьох це стає стартом плідної наукової кар’єри, що продовжується у магістратурі, а потім і у аспірантурі.

Яскравим прикладом такої наукової послідовності є аспіранти кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв, що повністю заглибилися у свої тематики і із задоволенням досліджують цікаві явища.

Наприклад, Борис Михайлик досліджує властивості складних харчових систем, зокрема м’ясних фаршів, із метою удосконалення процесу їх вагового дозування та пакування.

А Катерина Грінінг визначає властивості фарбників для косметики, з метою зробити світ красивішим.

Published on: 21-07-2020
Read also:
Традиційний Ярмарок вакансій «НУХТ ОСІНЬ»: пропозиції 2019 року

14 листопада в університеті відбувся традиційний Ярмарок вакансій «НУХТ ОСІНЬ», на якому наші студенти отримали можливість поспілкуватися з фахівцями найкращих підприємств, дізнатися про критерії відбору персоналу та подати своє резюме на відкриті вакансії. Ярмарок уже став помітною подією і збирає все більше учасників, які користуються можливістю...

READ YOURSELF

Традиційний Ярмарок вакансій «НУХТ ОСІНЬ»: пропозиції 2019 року 14 november 2019

Наші другокурсниці підкорили висоти Всеукраїнської студентської олімпіади з  дисципліни «Регіональна економіка»

З метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, стимулювання її творчої праці вже традиційно щороку проводяться олімпіади з різних навчальних дисциплін, в яких беруть участь наші студенти та демонструють чудові результати. У період з лютого по квітень 2019 року відбулися І та ІІ тури Всеукраїнс...

READ YOURSELF

Наші другокурсниці підкорили висоти Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Регіональна економіка» 20 april 2019

Придатний чи непридатний???

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів Світлана Усатюк, Оксана Петруша , Оксана Мельник та Анастасія Божко взяли участь у круглому столі «Актуальні питання використання матеріальних цінностей, які втратили якісні характеристики та/або строк зберігання (термін придатності) яких закінчився», організованому Державним агентством резерву Україн...

READ YOURSELF

Придатний чи непридатний??? 20 september 2024

Перше студентське свято: відбулася урочиста посвята першокурсників у студенти НУХТ

Сьогодні в університеті зібралася велика НХТівська родина, почесні гості та друзі, щоб привітати нових членів нашої спільноти – новий навчальний рік розпочався з традиційної урочистої посвяти першокурсників у студенти НУХТ, яка відбулася в актовій залі університету. Церемонію відкрив Гімн України, виконаний магістранткою Навчально-наукового інстит...

READ YOURSELF

Перше студентське свято: відбулася урочиста посвята першокурсників у студенти НУХТ 30 august 2024