Н У Х Т

Із задоволенням досліджують цікаві явища наші аспіранти

21 july 2020

Із задоволенням досліджують цікаві явища наші аспіранти

Наукова робота – невід’ємна частина діяльності нашого колективу. Уже з третього курсу здобувачі активно залучаються до досліджень за тематиками випускових кафедр. Для багатьох це стає стартом плідної наукової кар’єри, що продовжується у магістратурі, а потім і у аспірантурі.

Яскравим прикладом такої наукової послідовності є аспіранти кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв, що повністю заглибилися у свої тематики і із задоволенням досліджують цікаві явища.

Наприклад, Борис Михайлик досліджує властивості складних харчових систем, зокрема м’ясних фаршів, із метою удосконалення процесу їх вагового дозування та пакування.

А Катерина Грінінг визначає властивості фарбників для косметики, з метою зробити світ красивішим.

Published on: 21-07-2020
Read also:
Традиції благодійності маркетологів

Викладачі та студенти кафедри маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ вкотре продемонстрували свою згуртованість та вміння організовуватися в правильних напрямках. Протягом двох місяців за їх ініціативи тривала благодійна акція «Допомога дітям-інвалідам», завдяки якій вдалося зібрати багато солодощів, канцтоварів, новор...

READ YOURSELF

Традиції благодійності маркетологів 14 february 2019

Хвилююче свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

21 червня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відбулося урочисте вручення дипломів випускникам-бакалаврам 2019 року.  По сімейному тепла й затишна атмосфера панувала у актовій залі університету, де зібралися 195 цьогорічних випускників спеціальностей «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм», їх батьки й...

READ YOURSELF

Хвилююче свято з присмаком смутку на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 21 june 2019

A new page in the cooperation between NUFT and the Berlin University

A new page in the cooperation between NUFT and the Berlin University of Applied Sciences is the master's thesis of NUFT graduate Maria Alipatova, which she prepared and successfully defended under the supervision of NUFT associate professor Nataliуa Kulyk and Berlin University professor Stefan Junge. The topic of the work: Performance testing of ne...

READ YOURSELF

A new page in the cooperation between NUFT and the Berlin University 30 august 2023

Плідна зустріч щодо зменшення споживання солі як стратегія профілактики неінфекційних захворювань

У рамках Тижня обізнаності щодо споживання солі відбулася зустріч-політичний діалог «Зменшення споживання солі як стратегія профілактики неінфекційних захворювань», організований Бюро ВООЗ в Україні спільно з Європейським регіональним бюро ВООЗ та у партнерстві з МОЗ України за фінансової підтримки Європейського Союзу та уряду Австрії. Захід, до я...

READ YOURSELF

Плідна зустріч щодо зменшення споживання солі як стратегія профілактики неінфекційних захворювань 23 may 2025