Н У Х Т

Із задоволенням досліджують цікаві явища наші аспіранти

21 липня 2020

Із задоволенням досліджують цікаві явища наші аспіранти

Наукова робота – невід’ємна частина діяльності нашого колективу. Уже з третього курсу здобувачі активно залучаються до досліджень за тематиками випускових кафедр. Для багатьох це стає стартом плідної наукової кар’єри, що продовжується у магістратурі, а потім і у аспірантурі.

Яскравим прикладом такої наукової послідовності є аспіранти кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв, що повністю заглибилися у свої тематики і із задоволенням досліджують цікаві явища.

Наприклад, Борис Михайлик досліджує властивості складних харчових систем, зокрема м’ясних фаршів, із метою удосконалення процесу їх вагового дозування та пакування.

А Катерина Грінінг визначає властивості фарбників для косметики, з метою зробити світ красивішим.

Опублікований: 21-07-2020
Читайте також:
Студентоцентроване викладання на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

9 жовтня в.о. завідувача кафедри іноземних мов професійного спрямування, доцентка Олена Галинська провела відкрите практичне заняття з дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням) у групі 2 курсу спеціальності «Туризм» (ТУ-2-11) на тему «Ассоmоdation. Hotel Services and Facilities». Застосування викладачем методу «перевернутого навчання...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентоцентроване викладання на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 15 жовтня 2020

Упровадження CRM: всі секрети від гостьової лекторки

Гостьова лекція «Секрети успішного бізнесу: чому варто впроваджувати CRM» від Наталії Шустикової виявилася настільки цікавою учасникам зустрічі, що були прохання зробити не лише конспект зустрічі, а і відеозапис. Спікерка – випускниця кафедри економіки і права і має освіту магістерки з економіки підприємства. За її словами ще під час навчання вона ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Упровадження CRM: всі секрети від гостьової лекторки 11 березня 2024

Заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ увійшов до журі конкурсу «INDEPENDENT СRAFT»

24 січня 2020 року відбувся Український професійний дегустаційний конкурс «INDEPENDENT СRAFT» на здобуття премії «Ukrainian Craft Spirits Awards», організатором якого виступила Громадська спілка «Асоціація Крафтових Дистиляторів України». На початку заходу учасників та гостей конкурсу привітала голова ГС «Асоціація Крафтових Дистиляторів України» ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заступник директора Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ увійшов до журі конкурсу «INDEPENDENT СRAFT» 31 січня 2020

Технології страв аргентинської кухні для гостей НУХТ

Невід’ємною атракцією для гостей Дня вступника НУХТ є професійні майстер-класи, які сприяють професійному самовизначенню учнівської молоді. Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка запросив майбутніх вступників у кулінарну подорож до світу борошняних кулінарних спеціалітетів різних країн світу. Це серія проф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технології страв аргентинської кухні для гостей НУХТ 26 листопада 2024