Н У Х Т

Із задоволенням досліджують цікаві явища наші аспіранти

21 липня 2020

Із задоволенням досліджують цікаві явища наші аспіранти

Наукова робота – невід’ємна частина діяльності нашого колективу. Уже з третього курсу здобувачі активно залучаються до досліджень за тематиками випускових кафедр. Для багатьох це стає стартом плідної наукової кар’єри, що продовжується у магістратурі, а потім і у аспірантурі.

Яскравим прикладом такої наукової послідовності є аспіранти кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв, що повністю заглибилися у свої тематики і із задоволенням досліджують цікаві явища.

Наприклад, Борис Михайлик досліджує властивості складних харчових систем, зокрема м’ясних фаршів, із метою удосконалення процесу їх вагового дозування та пакування.

А Катерина Грінінг визначає властивості фарбників для косметики, з метою зробити світ красивішим.

Опублікований: 21-07-2020
Читайте також:
Легендарні хіти Володимира Івасюка на сцені НУХТ і ДПУ

Є постаті, яким доля дає незрівнянний талант, але відводить занадто мало часу. Яскравою зіркою спалахнув і, на превеликий жаль, швидко згас Володимир Івасюк – геніальний композитор і співак, який зробив українську естраду відомою на весь світ. Він залишив нам у спадок 107 пісень і понад півсотні інструментальних творів, і вони з нами і у радість, і...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Легендарні хіти Володимира Івасюка на сцені НУХТ і ДПУ 28 березня 2025

Готуємося до обговорення наукових проблем харчових технологій і промислової біотехнології в контексті євроінтеграції

9-10 листопада 2021 р. у рамках 24-ї секції за фаховим напрямком «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти і науки України в університеті відбудеться Х Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції». Д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Готуємося до обговорення наукових проблем харчових технологій і промислової біотехнології в контексті євроінтеграції 17 серпня 2021

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетики» аспіранта Миколи Петренка. Науковий керівник – професор кафедри Антонела Дорохович. Автором розроблена і застосована на практиці модель «х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи 27 грудня 2017

Збалансоване харчування після донації крові і тур провідним вітчизняним підприємством: віртуальна активність майбутніх експертів

14 червня здобувачі групи ХЕ-1-10, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», разом із наставницею, асистенткою кафедри експертизи харчових продуктів Катериною Золотоверх провели зустріч, присвячену Всесвітньому дню донора крові, який відзначають щороку 14 червня. У реаліях сьогоднішньої...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Збалансоване харчування після донації крові і тур провідним вітчизняним підприємством: віртуальна активність майбутніх експертів 15 червня 2023