Н У Х Т

Наші викладачі підтримують національний економічний фронт

17 червня 2022

Наші викладачі підтримують національний економічний фронт

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства підтримують національний економічний фронт і тонізують виноробну галузь, долучаючись до заходів корпорації «Укрвинпром».

16 червня у приміщенні Наукового центру «Український Інститут Вина» відбулася перша з початку війни дегустація зразків нової продукції вітчизняних виноробів. Захід був організований також із метою здійснення актуального для вітчизняних виробників наукового дослідження на тему «Удосконалення технології виробництва безалкогольних вин».

Експерти, до складу яких входять і фахівці НУХТ, зокрема професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько, випробували понад півтора десятка нових зразків виноробної продукції.

Серед новинок – вина ординарні столові, напівсолодкі (червоне, рожеве, біле), вина ігристі столові, сортові брют (рожеве і біле), вино ігристе напівсолодке, біле, вино ординарне витримане, кріплене, десертне, солодке, червоне «Кагор», виноматеріали та інша виноробна продукція вітчизняного виробництва.

Можемо лише подякувати українським підприємствам, які, попри надзвичайні труднощі, у складних умовах воєнного стану створюють нове українське вино – компаніям Шато Чизай, Алеф-Виналь, KOBLEVO.

Керівництво корпорації «Укрвинпром» висловило подяку представникам університету за участь у заході й активну підтримку українських виноробів.

А споживач уже може очікувати переможців нинішньої дегустації на магазинних полицях нашої незламної України. 

Опублікований: 17-06-2022
Читайте також:
День гостинності у Вінницькому коледжі НУХТ

19 травня у Вінницькому коледжі НУХТ відбувся День відкритих дверей. Для  учнів 9-х та 11-х класів загальноосвітніх шкіл та професійно-технічних навчальних закладів були підготовлені різноманітні заходи. Запрошені мали можливість ознайомитись із презентацією спеціальностей від агітбригад відділень, відвідати майстер-класи та наочно побачити особлив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День гостинності у Вінницькому коледжі НУХТ 22 травня 2018

Тонкощі менеджменту проєктів фармацевтичного виробництва від ФК «Дарниця»

Напередодні розроблення та підготовки кваліфікаційної роботи здобувачі-біотехнологи 4-го курсу збагатилися додатковою фаховою інформацією під час унікальної лекції від фахівців провідної фармацевтичної компанії «Дарниця», яка працює з далекого 1930 року. На сьогодні, кожна шоста упаковка ліків на аптечних полицях нашої країни виготовлена саме на «Д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тонкощі менеджменту проєктів фармацевтичного виробництва від ФК «Дарниця» 15 квітня 2024

Фахівці університету обговорюють перспективні напрямки виробничої спеціалізації Київщини

Завідувач кафедри технології м`яса і м`ясних продуктів Василь Пасічний, професорка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Шульга, професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерій Махинько і доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Корецька стали учасниками воркшопу «Смарт-спеціалізація: ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці університету обговорюють перспективні напрямки виробничої спеціалізації Київщини 05 липня 2021

Викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції підвищують кваліфікацію виробничників

6 лютого викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Наталія Фролова і доцентка Ірина Корецька в рамках кваліфікаційної програми «Сенсорне оцінювання якості хлібопекарських виробів, підготовка експертів дегустаторів» Інституту післядипломної освіти НУХТ, провели лекційно-практичні заняття, на яких познайомили співр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції підвищують кваліфікацію виробничників 07 лютого 2025