Н У Х Т

Наші викладачі підтримують національний економічний фронт

17 june 2022

Наші викладачі підтримують національний економічний фронт

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства підтримують національний економічний фронт і тонізують виноробну галузь, долучаючись до заходів корпорації «Укрвинпром».

16 червня у приміщенні Наукового центру «Український Інститут Вина» відбулася перша з початку війни дегустація зразків нової продукції вітчизняних виноробів. Захід був організований також із метою здійснення актуального для вітчизняних виробників наукового дослідження на тему «Удосконалення технології виробництва безалкогольних вин».

Експерти, до складу яких входять і фахівці НУХТ, зокрема професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько, випробували понад півтора десятка нових зразків виноробної продукції.

Серед новинок – вина ординарні столові, напівсолодкі (червоне, рожеве, біле), вина ігристі столові, сортові брют (рожеве і біле), вино ігристе напівсолодке, біле, вино ординарне витримане, кріплене, десертне, солодке, червоне «Кагор», виноматеріали та інша виноробна продукція вітчизняного виробництва.

Можемо лише подякувати українським підприємствам, які, попри надзвичайні труднощі, у складних умовах воєнного стану створюють нове українське вино – компаніям Шато Чизай, Алеф-Виналь, KOBLEVO.

Керівництво корпорації «Укрвинпром» висловило подяку представникам університету за участь у заході й активну підтримку українських виноробів.

А споживач уже може очікувати переможців нинішньої дегустації на магазинних полицях нашої незламної України. 

Published on: 17-06-2022
Read also:
Зимова практика першокурсників спеціальності «Туризм» проходить у Карпатах

Традиційно другий семестр для першокурсників спеціальності 242 «Туризм» розпочався із зимової практики з активного туризму у … Карпатах! 13 січня 2020 року під керівництвом доцента Юрія Сологуба та асистента Ольги Дмитрієвської студенти помандрували у с. Верхній Студенний Закарпатської області, де їх тепло і по-дружньому зустріли досвідченні інстр...

READ YOURSELF

Зимова практика першокурсників спеціальності «Туризм» проходить у Карпатах 17 january 2020

Ми переможемо, Батьку!

Кафедра гуманітарних дисциплін відзначила 209-ї річницю з Дня народження Тараса Шевченка – Батька Української Нації. Постать Тараса Шевченка особливо актуальна сьогодні, коли Україна знову бореться з російським імперіалізмом за свою Незалежність. Слова Кобзаря також воюють та надихають українців і в тилу, і на передовій. Так, під час тематичних бе...

READ YOURSELF

Ми переможемо, Батьку! 10 march 2023

Новий гастрономічний досвід для гостей Дня відкритих дверей від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv»

30 листопада у рамках Дня відкритих дверей відбувся майстер-клас для вступників «Французькі макаронс – секрети технології» від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Ексклюзивний майстер-клас провела кондитер ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» 5-зіркового готелю міжнародної мережі «Hilton Kyiv» і випускниця...

READ YOURSELF

Новий гастрономічний досвід для гостей Дня відкритих дверей від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv» 03 december 2019