Н У Х Т

Наші викладачі підтримують національний економічний фронт

17 june 2022

Наші викладачі підтримують національний економічний фронт

Викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства підтримують національний економічний фронт і тонізують виноробну галузь, долучаючись до заходів корпорації «Укрвинпром».

16 червня у приміщенні Наукового центру «Український Інститут Вина» відбулася перша з початку війни дегустація зразків нової продукції вітчизняних виноробів. Захід був організований також із метою здійснення актуального для вітчизняних виробників наукового дослідження на тему «Удосконалення технології виробництва безалкогольних вин».

Експерти, до складу яких входять і фахівці НУХТ, зокрема професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько, випробували понад півтора десятка нових зразків виноробної продукції.

Серед новинок – вина ординарні столові, напівсолодкі (червоне, рожеве, біле), вина ігристі столові, сортові брют (рожеве і біле), вино ігристе напівсолодке, біле, вино ординарне витримане, кріплене, десертне, солодке, червоне «Кагор», виноматеріали та інша виноробна продукція вітчизняного виробництва.

Можемо лише подякувати українським підприємствам, які, попри надзвичайні труднощі, у складних умовах воєнного стану створюють нове українське вино – компаніям Шато Чизай, Алеф-Виналь, KOBLEVO.

Керівництво корпорації «Укрвинпром» висловило подяку представникам університету за участь у заході й активну підтримку українських виноробів.

А споживач уже може очікувати переможців нинішньої дегустації на магазинних полицях нашої незламної України. 

Published on: 17-06-2022
Read also:
Чергове поповнення книжкової полички науковців

Визначальним елементом повноцінного харчування є білок. Його кількість і якість є фундаментальним чинником нормального функціонування організму людини та збереження її здоров’я протягом усього життя. Тому питанням встановлення рекомендованих і мінімальних норм споживання білка, а також методам оцінювання його якості присвячено багато наукових праць...

READ YOURSELF

Чергове поповнення книжкової полички науковців 24 may 2024

Університет нагороджений за значний вклад у розвиток пиво-безалкогольної галузі та підготовку висококваліфікованих спеціалістів

У приміщені виставкового залу ВЦ «АККО Інтернешнл» у рамках 25-ї ювілейної Всеукраїнської акції «Свято пива-2019» відбулася урочиста церемонія нагородження переможців ХХII Міжнародного конкурсу пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод, солоду пивоварного. Захід традиційно проводився  ПрАт «Укрпиво». На конкурс були ...

READ YOURSELF

Університет нагороджений за значний вклад у розвиток пиво-безалкогольної галузі та підготовку висококваліфікованих спеціалістів 05 september 2019

Актуальні питання управління підприємствами в сучасних умовах

Щороку навесні в університеті відбувається Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми управління підприємств у сучасних умовах», що традиційно проводить кафедра економіки праці та менеджменту. Цього року через активні військові дії в Україні, організатори прийняли рішення очно захід не проводити, проте сформувати збірник матеріалів, надісл...

READ YOURSELF

Актуальні питання управління підприємствами в сучасних умовах 19 may 2022

Насичене, перше в 2021 році, планове засідання вченої ради університету

25 лютого 2021 року в дистанційному режимі відбулося перше в 2021 році засідання вченої ради університету. Розпочали традиційно – з привітання членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями. Далі перейшли до розгляду питань порядку денного. Першими розглянули кадрові питання – присвоєння вчених звань. До вченої ради надійшли клопота...

READ YOURSELF

Насичене, перше в 2021 році, планове засідання вченої ради університету 25 february 2021