Н У Х Т

Високий рівень кваліфікаційних робіт наших здобувачів засвідчують перемоги у міжнародних конкурсах

04 july 2024

Високий рівень кваліфікаційних робіт наших здобувачів засвідчують перемоги у міжнародних конкурсах

Кваліфікаційна робота «Оцінювання точок контакту бренду зі споживачами» Назарія Навроцького, виконана під науковим керівництвом доцентки кафедри маркетингу Ірини Бойко, посіла ІІ місце на Міжнародному конкурсі кваліфікаційних робіт з маркетингу, реклами, digital-комунікацій та управління брендами за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

Конкурс проводився на базі кафедри маркетингу Хмельницького національного університету, який є одним із його засновників. Серед засновників конкурсу також Університет торгівлі і послуг (м. Познань, Польща), Познанський технологічний університет, Академія економічних наук Молдови, Сухумський державний університет (Грузія).

У цьому році на конкурс були подані 127 кваліфікаційних робіт із 21 закладу вищої освіти. Пишаємося нашим випускником, що здобув перемогу у такій конкурентній боротьбі!

Вітаємо Назарія та його наукову керівницю Ірину Бойко! Бажаємо подальших досягнень і перемог!

Published on: 04-07-2024
Read also:
University of Opole, Poland - Beginning of Cooperation

April 15, 2025, the contest within the ERASMUS+ program marked an important event – for the first time, mobility will take place between the National University of Food Technologies (NUFT) and the University of Opole, Poland. This cooperation became possible thanks to the perseverance and high professionalism of Ukrainian lecturers, among whom Igor...

READ YOURSELF

University of Opole, Poland - Beginning of Cooperation 15 april 2025

Викладачі НУХТ – у молодіжних ініціативах

Асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, Посол Всесвітнього Альянсу Молоді Марія Омельченко взяла участь у міжнародному онлайн-моделюванні засідання Європейського Парламенту (Model European Parliament, MEP), організованому ініціативою «Посли європейської молоді в Україні». Захід був присвячений детальному знайомству з роб...

READ YOURSELF

Викладачі НУХТ – у молодіжних ініціативах 26 august 2025

Телеграм-бот для науковців

Із метою оперативного інформування науковців, інноваторів і стартаперів щодо новин і можливостей МОН запускає Телеграм-бот Info Science Bot, який інформуватиме про: актуальні можливості для науковців; актуальні можливості для інноваторів; актуальні новини та дипломатичні кроки органів влади й наукової спільноти щодо протистояння російській агресії,...

READ YOURSELF

Телеграм-бот для науковців 21 march 2022

Фінішувала сертифікатна програма «Ферментовані молочні продукти: науково-практичні основи та інновації»

На кафедрі технології молока і молочних продуктів протягом березня-травня 2025 року успішно реалізовано сертифікатну програму «Ферментовані молочні продукти: науково-практичні основи та інновації», яка була спрямована на поглиблення знань щодо сучасних технологій виробництва і забезпечення якості та безпеки ферментованих молочних продуктів. У прогр...

READ YOURSELF

Фінішувала сертифікатна програма «Ферментовані молочні продукти: науково-практичні основи та інновації» 11 june 2025