Н У Х Т

Наші науковці можуть позмагатися за участь у InvestForum-2018 у Німеччині

03 серпня 2018

Наші науковці можуть позмагатися за участь у InvestForum-2018 у Німеччині

МОН запрошує виші та наукові установи долучитися до Innovation-2018, у межах якого пройде Конкурс інноваційних стартапів. Він відбудеться 27 серпня 2018 року в КНУ імені Тараса Шевченка (м. Київ, вул. Володимирська, 60).

Для участі в конкурсі потрібно зареєструватися на сайті «Innovation-2018» та завантажити презентацію про розробку англійською мовою у форматі ppt. Дедлайн подачі заявки – 20 серпня 2018 р.

Учасники обов’язково повинні мати готовий прототип та презентацію англійською/німецькою мовами.

Участь – безкоштовна, витрати на відрядження здійснюються за власний рахунок.

Серед усіх поданих заявок оберуть 5 стартапів для презентації на Innovation-2018. За підсумками усних презентацій (англійською мовою) будуть обрані два переможці. Вони отримають TravelGrant, щоб представити свої розробки на InvestForum-2018 (Halle, Germany).

TravelGrant (до 15 тис грн.) покриватиме фактичні витрати для 1 представника стартапу: переліт в обидві сторони, трансфер до місця проведення заходу та проживання (1 доба), а також організаційний внесок за участь на InvestForum-2018 (Halle, Germany).

Innovation- 2018 відбудеться в межах міжнародної конференції НАНО-2018.

Опублікований: 03-08-2018
Читайте також:
EVI DRIVE на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Один із викликів сьогодення для вступника на освітній ступінь «Магістр» – це Єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови. Він був започаткований у 2017 році,  проводиться у формі вступного випробування з англійської (або німецької, або французької, або іспанської) мови та передбачає використання організаційно-технологічних процесів здійснення ЗНО....

ЧИТАТИ ДАЛІ

EVI DRIVE на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 17 лютого 2021

У третьокурсників кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалася виробнича практика

З  4 вересня 2018 року в нашому університеті розпочалася практика у студентів денної форми навчання. Для технологів у цьому році практика організована з урахуванням усіх вимог роботодавців та очікувань студентів швидко знайти роботу після закінчення університету. Студенти спеціальності «Біотехнологія продуктів бродіння і виноробства» проходять три...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У третьокурсників кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства розпочалася виробнича практика 05 вересня 2018

Синтез теоретичних знань і практичних навичок

Другий день захистів бакалаврських робіт на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки остаточно засвідчив: «Прикладна механіка» – це не лише спеціальність, це стиль мислення, інструмент змін і рушій інженерного поступу! 12 червня 2025 року на кафедрі тривав захист кваліфікаційних робіт четвертокурсників освітньо-професійної програми «Прикладна ме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Синтез теоретичних знань і практичних навичок 16 червня 2025

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти магістрантів за освітньою програмою «Технології в ресторанному господарстві»

З 10 по 14 лютого 2020 року відбулися захисти кваліфікаційних дипломних робіт і проектів здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. На початку захистів, здобувачів із цією знаменною подією привітала завідувачка кафе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися захисти магістрантів за освітньою програмою «Технології в ресторанному господарстві» 17 лютого 2020