Н У Х Т

Знаменна наукова подія на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

10 січня 2019

Знаменна наукова подія на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Кінець 2018 року ознаменувався для кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування вагомим науковим здобутком – докторант кафедри, доцент Юрій Змієвський на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.02 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв успішно захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук.

Дисертаційна робота здобувача була присвячена вирішенню актуальних проблем ефективного застосування мембранних процесів у технологіях харчових виробництв для забезпечення їх енергозаощадження, мінімізації відходів та екологічної безпеки. Отримані молодим науковцем результати досліджень баро- та електромембранних процесів мають важливе значення для розширення уявлень про механізм розділення багатокомпонентних гетерогенних рідин і застосування новітніх технологій у промисловості.

За результатами ґрунтовної доповіді й вичерпних відповідей на усі запитання члени спецради одностайно проголосували за присудження здобувачеві наукового ступеня доктора технічних наук.

Вітаємо Юрія Змієвського й бажаємо подальших творчих успіхів у науковій та педагогічній роботі!

Опублікований: 10-01-2019
Читайте також:
Відбувся другий етап конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв»

Відбувся другий етап конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» серед студентів 4 курсу та 2 курсу скороченого терміну навчання спеціальності 181 «Харчові технології», організованого кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів за підтримки ректорату. На цьому етапі випробувань студенти мали у виробничи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся другий етап конкурсу «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв» 26 березня 2018

Випускниця університету поділилася зі студентами досвідом використання міжнародних стандартів безпеки

Починаючи з 2006 року, щорічно, 28 квітня в Україні відзначають Всесвітній день охорони праці. Спочатку знаменний день мав іншу назву – «День пам’яті загиблих працівників» – і вперше відзначався в 1989 році в США і Канаді за ініціативи профспілок працівників різних спеціальностей. Через кілька років Міжнародна організація праці (МОП) оголосила про ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускниця університету поділилася зі студентами досвідом використання міжнародних стандартів безпеки 19 квітня 2018

Успішне завершення сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Відбулося урочисте вручення сертифікатів випускникам освітньої професійної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» проректором з науково-педагогічної та виховної роботи Ларисою Арсеньєвою. Авторський курс від кафедри готельно-ресторанної справи, координований менеджером програми, доцентом Тетяною Сильчук, був розроблений для розширен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішне завершення сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 20 грудня 2018

Рівень інформованості про водні ресурси підвищили наші першокурсники

Підвищення рівня інформованості про водні ресурси, усвідомлення необхідності їх збереження та раціонального використання – завдання першорядної важливості і є стратегічним для України. От і першокурсники разом із наставником групи, доцентом кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тетяною Бойчук відвіда...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рівень інформованості про водні ресурси підвищили наші першокурсники 08 січня 2019