Н У Х Т

Університет обраний до складу асоційованих партнерів трьох Спільних магістерських програм Еразмус Мундус

17 липня 2018

Університет обраний до складу асоційованих партнерів трьох Спільних магістерських програм Еразмус Мундус

Виконавче агентство з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (ЕАСЕА) і Національне агентство Еразмус+ оприлюднили результати конкурсів Спільних магістерських програм Еразмус Мундус у 2018 році.

П’ять українських університетів і одна організація увійшли як асоційовані партнери до складу трьох Спільних магістерських програм: «European Master in Law and Economics», «International Master on Wine Tourism Innovation», «European Master in Law and Economics».

Приємно, що серед переможців від України і Національний університет харчових технологій.

Спільні магістерські та докторські (PhD) програми реалізуються партнерствами вищих навчальних закладів країн-членів і партнерів програми Еразмус+. Програми ступеневої мобільності передбачають навчання, принаймні, у двох вишах із країн-членів програми Еразмус+ з отриманням ступеня магістра (для магістерських програм) або PhD (для докторських програм). Тривалість навчання складає 1/1,5/2 роки для магістерських програм і 3 роки для докторських програм. Такі програми відбирають у рамках щорічних конкурсів. Програми відкриті для учасників із усього світу.

Нагадаємо, що програма Європейського Союзу Еразмус+ покликана сприяти розвитку освіти, професійної підготовки, молоді та спорту, розрахована на 2014-2020 рр., має три ключових компоненти: мобільність, міжінституційна співпраця, підтримка реформ.

Опублікований: 17-07-2018
Читайте також:
Віват, магістри-хімтехнологи 2023!

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 14, 16 і 21 лютого 2023 року відбулися публічні захисти 14 кваліфікаційних робіт здобувачами освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр» денної та заочної форми навчання за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія». Оцінювала роботи екзаменаційна коміс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віват, магістри-хімтехнологи 2023! 24 лютого 2023

Фахівці університету обговорюють перспективні напрямки виробничої спеціалізації Київщини

Завідувач кафедри технології м`яса і м`ясних продуктів Василь Пасічний, професорка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Шульга, професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерій Махинько і доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Корецька стали учасниками воркшопу «Смарт-спеціалізація: ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці університету обговорюють перспективні напрямки виробничої спеціалізації Київщини 05 липня 2021

Магістрант і начальник відділу провідної компанії – наші здобувачі освіти можуть усе!

Що ще нового на кафедрі фінансів? – Вивчають практику страхування життя разом із лідерами ринку. Як стати успішним фінансистом-практиком і які можливості страхування життя. Саме такі питання стали предметом професійно-орієнтованої лекції студента-магістранта кафедри і за сумісництвом начальника відділу по роботі зі страховими посередниками та парт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрант і начальник відділу провідної компанії – наші здобувачі освіти можуть усе! 15 грудня 2020

Міжнародне співробітництво кафедри експертизи харчових продуктів

Наприкінці травня в місті Ляочен (провінція Шаньдун, Китай) за підтримки Китайського уряду відбулися Міжнародна конференція з обміну талантами (відділ у Ляочен) і Міжнародний лекційний зал Qilu, які відвідала професорка кафедри експертизи харчових продуктів, академік УАН Оксана Шульга. На заході були присутні представники Інституту технічної тепло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародне співробітництво кафедри експертизи харчових продуктів 01 червня 2023