Н У Х Т

НАЗЯВО оголосило конкурсний донабір експертів з акредитації освітніх програм

15 січня 2020

НАЗЯВО оголосило конкурсний донабір експертів з акредитації освітніх програм

13 січня 2020 року Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти оголосило додатковий конкурсний відбір експертів із акредитації освітніх програм у сфері вищої освіти.

Ключовим елементом акредитації освітніх програм є оцінювання діяльності закладу вищої освіти незалежною виїзною експертною групою.

Із метою забезпечення якісної експертизи та оцінки освітніх програм Національне агентство вже здійснило відбір понад 1800 експертів із числа науково-педагогічних працівників і здобувачів вищої освіти. Серед них є і представники нашого університету.

Діяльність експерта, якому буде доручена участь в акредитаційній експертизі, полягатиме в оцінюванні поданого закладом вищої освіти звіту самоаналізу освітньої програми на предмет відповідності цієї програми критеріям.

Також експерт вивчатиме освітню діяльність закладу вищої освіти за цією програмою під час виїзду з експертною групою до закладу, і на основі зібраної інформації готуватиме звіт із обґрунтованим аналізом і пропозиціями щодо покращення якості реалізації відповідної освітньої програми.

Оплата послуг експерта здійснюватиметься у вигляді разових гонорарів за якісно виконану роботу без відриву від основного місця роботи або навчання.

Заявки-анкети приймаються до 9 лютого 2020 року.

Відбір кандидатів відбуватиметься у декілька етапів: перевірка заяв і документів, телефонне інтерв’ю за потреби, а також навчання: онлайн-курс і тестування, очний дводенний тренінг і тестування (графік буде сформований після отримання анкет, де кандидати запрошуватимуться за регіональним принципом). Детальніше тут.

Опублікований: 15-01-2020
Читайте також:
Вибір може змінити все – довели митці на вечорі Навчально-наукового інституту харчових технологій

5 грудня поціновувачів студентської творчості вітав мистецький колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій, який представив на суд глядача виставу «Дисидент». Про вибір, страх і прагнення зламати систему багато сказано, написано й зіграно. І ось ще один роздум щодо питань, що постають перед кожним час від часу. Як упораються з цією ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вибір може змінити все – довели митці на вечорі Навчально-наукового інституту харчових технологій 05 грудня 2019

Soft Skills від американської National Restaurant Association

15 листопада 2023 р. команда DIRECTV National Accounts у партнерстві з National Restaurant Association з метою підтримки ресторанного бізнесу, залучення та розширення можливостей просування закладів ресторанного господарства, а також надання персоналізованих послуг преміального розважального продукту, провели вебінар «Заповніть свій заклад і збільш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Soft Skills від американської National Restaurant Association 16 листопада 2023

39 цьогорічних випускників кафедри економіки і права здобули освітній ступінь «Бакалавр»

Завершення навчального року у закладах освіти – час привітань випускників і час, який починає перерву для відпочинку тривалістю в ціле літо. Для кожного абітурієнта, студента воно сповнене своїми емоціями та очікуваннями: успішно скласти вступні випробування, здати ЗНО або скласти сесію. А ще, це – період захистів і отримання диплому про здобуття в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

39 цьогорічних випускників кафедри економіки і права здобули освітній ступінь «Бакалавр» 24 червня 2019

Від мрії до успіху: ще один гостьовий лекторій від успішного українського готельєра

Неймовірно насиченим на цікаві лекторії та зустрічі видався тиждень кафедри готельно-ресторанної справи. Здобувачі освіти і викладачі зустрілися в онлайні зі стейкхолдером, на якого довго чекали, – Василем Гроголем, готельєром, співвласником бутік-готелю «BURSA Hotel Kyiv» і співзасновником хабу Kooperativ. «BURSA Hotel Kyiv» – готель, що перевер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від мрії до успіху: ще один гостьовий лекторій від успішного українського готельєра 20 березня 2021