Н У Х Т

НАЗЯВО оголосило конкурсний донабір експертів з акредитації освітніх програм

15 січня 2020

НАЗЯВО оголосило конкурсний донабір експертів з акредитації освітніх програм

13 січня 2020 року Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти оголосило додатковий конкурсний відбір експертів із акредитації освітніх програм у сфері вищої освіти.

Ключовим елементом акредитації освітніх програм є оцінювання діяльності закладу вищої освіти незалежною виїзною експертною групою.

Із метою забезпечення якісної експертизи та оцінки освітніх програм Національне агентство вже здійснило відбір понад 1800 експертів із числа науково-педагогічних працівників і здобувачів вищої освіти. Серед них є і представники нашого університету.

Діяльність експерта, якому буде доручена участь в акредитаційній експертизі, полягатиме в оцінюванні поданого закладом вищої освіти звіту самоаналізу освітньої програми на предмет відповідності цієї програми критеріям.

Також експерт вивчатиме освітню діяльність закладу вищої освіти за цією програмою під час виїзду з експертною групою до закладу, і на основі зібраної інформації готуватиме звіт із обґрунтованим аналізом і пропозиціями щодо покращення якості реалізації відповідної освітньої програми.

Оплата послуг експерта здійснюватиметься у вигляді разових гонорарів за якісно виконану роботу без відриву від основного місця роботи або навчання.

Заявки-анкети приймаються до 9 лютого 2020 року.

Відбір кандидатів відбуватиметься у декілька етапів: перевірка заяв і документів, телефонне інтерв’ю за потреби, а також навчання: онлайн-курс і тестування, очний дводенний тренінг і тестування (графік буде сформований після отримання анкет, де кандидати запрошуватимуться за регіональним принципом). Детальніше тут.

Опублікований: 15-01-2020
Читайте також:
Науковці кафедрі технології консервування надали роз’яснення глядачам телеканалу «ICTV»

На кафедрі технології консервування відбулася зйомка передачі «СТОП 5» телеканалу «ICTV». Її темою було актуальне і болюче питання сьогодення – фальсифікація продукції в супермаркетах. Доцентом Оксаною Точковою був підготовлений ґрунтовний матеріал щодо використання різних способів «покращення» товарного вигляду сировини в супермаркетах. Так, для...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці кафедрі технології консервування надали роз’яснення глядачам телеканалу «ICTV» 20 лютого 2017

Від студентського свята вареників до ресторану з двома зірками Michelin!

Днями в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулося чергове практичне заняття для дітей, які беруть участь у літній школі лідерського росту «Я МОЖУ…». Захід був організований в межах сталої співпраці зі Службою у справах дітей, яка вже багато років разом із нашим коледжем спрямовує зусилля у напрямку соціальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від студентського свята вареників до ресторану з двома зірками Michelin! 14 серпня 2025

Посібник із оглядом програм ЄС для України

Фонд Східна Європа (ФСЄ) розробив посібник «Огляд програм Європейського Союзу, доступних для заявників з України», щоб ознайомити українських проєктних менеджерів із широким спектром програм ЄС і допомогти з підготовкою конкурентоспроможних проєктних заявок до них. Авторами видання є кандидат психологічних наук, експерт у сфері місцевого та регіон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Посібник із оглядом програм ЄС для України 13 березня 2024

Час із користю

Здобувачі спеціальності «Туризм» прослухали навчальний курс Академії НТОУ «Управління дестинаціями і роль DMO». У сучасному глобальному світі всі країни, регіони та міста конкурують за увагу до себе туристів, підприємців, інвесторів, організаторів подій, студентів, нових мешканців тощо. З кожним роком конкуренція серед дестинацій зростає і потребу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Час із користю 31 липня 2023