Н У Х Т

Натуральні барвники для напоїв: викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції дізнаються усі тонкощі

12 жовтня 2023

Натуральні барвники для напоїв: викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції дізнаються усі тонкощі

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у вебінарі «Барвники для втамування спраги: натуральні барвники для пива та напоїв із низьким вмістом алкоголю» («Thirst Quenching Colors: Natural Colors for Beer & Low-ABV Beverages») від Beverage Industry.

Спікери вебінару – фахівці із розроблення барвників і харчових продуктів, менеджер NPD «Givaudan Sense Color» Ендрю Кендрік і старший науковий співробітник з розроблення продуктів «Givaudan Sense Color» Глен Дреер.

Фахівці запевнили слухачів, що світовий рух за низький рівень алкоголю зростає, тому багато споживачів звертаються до варіантів із меншим вмістом алкоголю, щоб втамувати спрагу, оскільки все більше усвідомлюють зв’язок між тим, що вони їдять і п’ють, і загальним станом здоров’я. Однак вони все ще жадають унікальних і захоплюючих вражень від слабоалкогольних напоїв. Натуральні кольори є ідеальним рішенням, щоб надати споживачам яскравий і захоплюючий досвід вживання алкоголю, і водночас відповідає вимогам категорії «уважне споживання». Окрім цього, вебінар дозволив слухачам детально ознайомитися з тим, як вибрати правильний колір для інноваційного продукту у технологічному процесі.

Викладачі кафедри дізналися про тенденції споживання алкоголю; найкращі натуральні барвники для напоїв із низьким вмістом алкоголю; як зовнішні чинники впливають на якість кольору пива та напоїв із низьким вмістом алкоголю. Отримана інформація стане у пригоді при читанні лекцій здобувачам освіти, веденні практичних і лабораторних занять, керівництві курсовими і кваліфікаційними проєктами, а також у наукових дослідженнях.

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції висловлює подяку спікерам за фаховий захід.

Опублікований: 12-10-2023
Читайте також:
Із можливостями food sharing ознайомилися здобувачі-екологи

8 травня 2024 року професорка Міжнародного інституту промислової екологічної економіки Лундського університету (Швеція), докторка Юлія Войтенко Палган прочитала гостьову лекцію «Економіка спільної участі у харчовому секторі у містах: аналіз викликів, ризиків, витрат та інвестицій» здобувачам бакалаврату освітньо-професійної програми «Екологія та ек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із можливостями food sharing ознайомилися здобувачі-екологи 10 травня 2024

Відбулася 5 Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека»

5-та Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека»  – відбулася! Оздоровче харчування – пріоритетний напрям у харчових технологіях. Воно розглядається сьогодні як філософія життя, адже дає життя, продовжує життя, поліпшує життя, впливаючи на стан здоров’я людини. Тому нині...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулася 5 Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека» 14 листопада 2018

Перший «відмінний» захист здобувачів магістерського рівня за освітньо-професійною програмою «Готельна і ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти кваліфікаційних дипломних робіт і проектів здобувачів вищої освіти магістерського рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійна програма «Готельна і ресторанна справа», денної форми навчання. Магістрантів із цією знаковою подією привітав завідувач кафедри і декан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший «відмінний» захист здобувачів магістерського рівня за освітньо-професійною програмою «Готельна і ресторанна справа» 14 лютого 2020

Нові видання для технологів від викладачів кафедри технології молока і молочних продуктів

Викладачки кафедри технології молока і молочних продуктів – професорка Олена Грек і доцентка Алла Тимчук видали новий англомовний навчальний посібник «General technologies of food production» і підручник «Інновації молокопереробної галузі». У навчальному посібнику представлені загальні основи харчових виробництв, поняття та визначення, задачі, а т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові видання для технологів від викладачів кафедри технології молока і молочних продуктів 24 грудня 2024