Н У Х Т

Натуральні барвники для напоїв: викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції дізнаються усі тонкощі

12 жовтня 2023

Натуральні барвники для напоїв: викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції дізнаються усі тонкощі

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у вебінарі «Барвники для втамування спраги: натуральні барвники для пива та напоїв із низьким вмістом алкоголю» («Thirst Quenching Colors: Natural Colors for Beer & Low-ABV Beverages») від Beverage Industry.

Спікери вебінару – фахівці із розроблення барвників і харчових продуктів, менеджер NPD «Givaudan Sense Color» Ендрю Кендрік і старший науковий співробітник з розроблення продуктів «Givaudan Sense Color» Глен Дреер.

Фахівці запевнили слухачів, що світовий рух за низький рівень алкоголю зростає, тому багато споживачів звертаються до варіантів із меншим вмістом алкоголю, щоб втамувати спрагу, оскільки все більше усвідомлюють зв’язок між тим, що вони їдять і п’ють, і загальним станом здоров’я. Однак вони все ще жадають унікальних і захоплюючих вражень від слабоалкогольних напоїв. Натуральні кольори є ідеальним рішенням, щоб надати споживачам яскравий і захоплюючий досвід вживання алкоголю, і водночас відповідає вимогам категорії «уважне споживання». Окрім цього, вебінар дозволив слухачам детально ознайомитися з тим, як вибрати правильний колір для інноваційного продукту у технологічному процесі.

Викладачі кафедри дізналися про тенденції споживання алкоголю; найкращі натуральні барвники для напоїв із низьким вмістом алкоголю; як зовнішні чинники впливають на якість кольору пива та напоїв із низьким вмістом алкоголю. Отримана інформація стане у пригоді при читанні лекцій здобувачам освіти, веденні практичних і лабораторних занять, керівництві курсовими і кваліфікаційними проєктами, а також у наукових дослідженнях.

Колектив кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції висловлює подяку спікерам за фаховий захід.

Опублікований: 12-10-2023
Читайте також:
Університет – учасник Всеукраїнського форуму «Успішний 11-класник»

29 вересня 2019 р. у Києві відбувся Всеукраїнський форум «Успішний 11-класник» – масштабна освітня подія, на якій збираються експерти з підготовки до ЗНО та профорієнтації, представники найкращих державних і приватних закладів вищої освіти України, освітніх компаній та курсів. Наш університет представляли активісти студентського самоврядування, че...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет – учасник Всеукраїнського форуму «Успішний 11-класник» 30 вересня 2019

Думка стейкхолдерів і здобувачів – важлива складова локального моніторингу освітньо-професійних програм

З метою проведення локального моніторингу освітньо-професійної програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» другого (магістерського) рівня вищої освіти, відбулася зустріч гарантки програми, доцентки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Олени Білик з учасниками робочої групи, здобувачами в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Думка стейкхолдерів і здобувачів – важлива складова локального моніторингу освітньо-професійних програм 31 січня 2023

Учетверте на базі нашого університету відбулася Міжнародна Літня Школа Жана Моне

25 червня вже традиційно (вчетверте) на базі нашого університету відбулася Міжнародна Літня Школа Жана Моне. Цього року захід вперше пройшов у форматі онлайн-конференції, але такий формат теж має свої переваги – у ньому взяли участь представники Чехії, Фінляндії, Індії, Нігерії. Відкрив роботу Міжнародної Літньої Школи проректор нашого університе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учетверте на базі нашого університету відбулася Міжнародна Літня Школа Жана Моне 26 червня 2020

Пізнавальна кураторська година

Студентське життя – це не лише лекційні, практичні та лабораторні зняття. Найкращий час і місце для екскурсій – осінь, сприятлива погода та наша столиця, багата на історію, що датується віками. Тож, здобувачі освіти групи БТ-1-2 факультету біотехнології та екологічного контролю разом із кураторкою, доцент кою кафедри фізики та професійної безпеки О...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пізнавальна кураторська година 04 жовтня 2024