Н У Х Т

Між теорією і практикою: виїзні лабораторні заняття у готелі Ramada

14 травня 2025

Між теорією і практикою: виїзні лабораторні заняття у готелі Ramada

13 травня здобувачі спеціальності 242 «Туризм і рекреація» мали нагоду зануритися у світ реального ресторанного сервісу – на базі готелю Ramada відбулося лабораторне заняття з дисципліни «Ресторанна справа», яке провела доцентка кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Дулька. Заняття стало черговим прикладом успішної співпраці кафедри з мережею готелів Ramada – надійним партнером у підготовці майбутніх фахівців індустрії гостинності.

Здобувачі освіти ознайомилися з готельним підприємством, закладами ресторанного господарства та опанували сучасні сервісні стандарти у ресторанах міжнародного рівня, а також поглибили свої знання з особливостей обслуговування іноземних гостей.

У закладах ресторанного господарства готелю Ramada студенти дізналися про міжнародні підходи до організації харчування туристів, ознайомилися з особливостями організації швецької лінії, роботою лобі-бару, відпрацювали прийоми обслуговування за стандартами готельного бізнесу.

Проведення лабораторних занять безпосередньо у середовищі готельно-ресторанного бізнесу – потужний інструмент формування професійних компетентностей. Такий формат навчання дозволяє студентам поєднати академічну теорію з практикою, відчути ритм сучасної індустрії, підвищити впевненість у своїх навичках і краще зрозуміти очікування роботодавців.

Співпраця кафедри готельно-ресторанної справи з готелем Ramada дозволяє здобувачам відчути особливості реального ресторанного бізнесу та високі стандарти гостинності.

Щиро вдячні адміністрації готелю Ramada за підтримку навчальних ініціатив і сприяння розвитку практико-орієнтованої освіти. Такі партнерства – запорука якісної підготовки конкурентоспроможних фахівців, які вже сьогодні готові відповідати на виклики індустрії гостинності майбутнього.

Опублікований: 14-05-2025
Читайте також:
Випускники кафедри теплоенергетики та холодильної техніки – учасники міжнародних проектів

28 березня 2018 року введена в експлуатацію перша черга ТРЦ River Gauche, загальна площа якого складатиме понад 150 000 м2. У рамках проекту відкрився найбільший в мережі гіпермаркет «Ашан» площею більше 30 000 м2. Фахівці компанії «BMSERVICE PLUS DICTRIBUTION» - випускники кафедри теплоенергетики та холодильної техніки НУХТ розробили проект холод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники кафедри теплоенергетики та холодильної техніки – учасники міжнародних проектів 29 березня 2018

Про маркетинг у винному бізнесі від бренд-амбасадора ТОВ «Торговий дім «Інкерман»

18 квітня 2018 р. розпочався курс лекцій від ТОВ «Торговий дім «Інкерман» у рамках договору про творчу співпрацю між НУХТ і цим підприємством. Тематика курсу включає направлення з маркетингу у виноробстві, особливостей дегустації вин та формування органолептичних показників у процесі реалізації технологій. Лекції розраховані на студентів 3-4 курс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про маркетинг у винному бізнесі від бренд-амбасадора ТОВ «Торговий дім «Інкерман» 19 квітня 2018

Світла пам'ять колезі…

Із глибоким сумом і скорботою сповіщаємо, що 18 липня 2024 року, на 72-му році, обірвалося життя професора кафедри технології цукру і підготовки води Валерія Юрійовича Виговського. Пішла з життя щира, порядна і добра людина, великий педагог та науковець. У цей болісний час приносимо свої співчуття родині Валерія Юрійовича. Валерій Юрійович зробив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Світла пам'ять колезі… 19 липня 2024

Імплементацію найкращих практик відкритої науки та інновацій в Україні обговорювали наші викладачі

27-28 жовтня відбулася перша Міжнародна конференція «Відкрита наука та інновації в Україні 2022» (#OSICU2022), приурочена до міжнародного Тижня відкритого доступу. Захід було проведено під егідою Міністерства освіти та науки України, Державної науково-технічної бібліотеки України та УкрІНТЕІ із залученням національних, міжнародних організацій, асоц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Імплементацію найкращих практик відкритої науки та інновацій в Україні обговорювали наші викладачі 28 жовтня 2022