Н У Х Т

Між теорією і практикою: виїзні лабораторні заняття у готелі Ramada

14 травня 2025

Між теорією і практикою: виїзні лабораторні заняття у готелі Ramada

13 травня здобувачі спеціальності 242 «Туризм і рекреація» мали нагоду зануритися у світ реального ресторанного сервісу – на базі готелю Ramada відбулося лабораторне заняття з дисципліни «Ресторанна справа», яке провела доцентка кафедри готельно-ресторанної справи Ольга Дулька. Заняття стало черговим прикладом успішної співпраці кафедри з мережею готелів Ramada – надійним партнером у підготовці майбутніх фахівців індустрії гостинності.

Здобувачі освіти ознайомилися з готельним підприємством, закладами ресторанного господарства та опанували сучасні сервісні стандарти у ресторанах міжнародного рівня, а також поглибили свої знання з особливостей обслуговування іноземних гостей.

У закладах ресторанного господарства готелю Ramada студенти дізналися про міжнародні підходи до організації харчування туристів, ознайомилися з особливостями організації швецької лінії, роботою лобі-бару, відпрацювали прийоми обслуговування за стандартами готельного бізнесу.

Проведення лабораторних занять безпосередньо у середовищі готельно-ресторанного бізнесу – потужний інструмент формування професійних компетентностей. Такий формат навчання дозволяє студентам поєднати академічну теорію з практикою, відчути ритм сучасної індустрії, підвищити впевненість у своїх навичках і краще зрозуміти очікування роботодавців.

Співпраця кафедри готельно-ресторанної справи з готелем Ramada дозволяє здобувачам відчути особливості реального ресторанного бізнесу та високі стандарти гостинності.

Щиро вдячні адміністрації готелю Ramada за підтримку навчальних ініціатив і сприяння розвитку практико-орієнтованої освіти. Такі партнерства – запорука якісної підготовки конкурентоспроможних фахівців, які вже сьогодні готові відповідати на виклики індустрії гостинності майбутнього.

Опублікований: 14-05-2025
Читайте також:
Локальний моніторинг – запорука якості освіти

Сучасний ринок праці вимагає від випускника закладу вищої освіти не лише глибоких теоретичних знань, а й здатності самостійно їх застосовувати в нестандартних, постійно змінюваних життєвих ситуаціях, переходу від суспільства знань до суспільства життєво компетентних громадян. Тому оцінювання якісно підготовленого випускника, що є основою його конку...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Локальний моніторинг – запорука якості освіти 21 лютого 2022

Біотехнологи НУХТ – фахівці зі збереження здоров’я!

Нині біотехнологія забезпечує також і одержання інноваційних фармацевтичних продуктів і засобів лікування, що суттєво покращує якість медичної допомоги та сприяє збереженню здоров'я людства. Використання біотехнології має великий потенціал у фармацевтичній галузі. Саме біотехнологи здатні створювати нові ліки та вакцини шляхом генетичної модифікац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Біотехнологи НУХТ – фахівці зі збереження здоров’я! 26 липня 2023

Тренування у польових умовах: четвертокурсники-холодильщики готуються до ChillTech Students Awards-2025

Здобувачі четвертого курсу освітньо-професійної програми «Холодильні техніка та технології» спеціальності 142 «Енергетичне машинобудування» під керівництвом доцента кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олексія Пилипенка 16 грудня 2024 року завершили монтаж і пусконалагоджувальні роботи теплового насосу на базі кондиціонеру Mitsubishi. Ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренування у польових умовах: четвертокурсники-холодильщики готуються до ChillTech Students Awards-2025 17 грудня 2024

Викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту взяли участь у вебінарі від Schneider Electric

13 лютого 2023 р. компанія Schneider Electric провела вебінар «Застосування перетворювачів частоти та пристроїв плавного пуску Schneider Electric при живленні від генератора». Інженер технічної підтримки з питань приводної техніки Микола Івченков детально ознайомив слухачів зі сучасними перетворювачами частоти. До заходу долучилися викладачі кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри електропостачання і енергоменеджменту взяли участь у вебінарі від Schneider Electric 14 лютого 2023