Н У Х Т

Результатами новітніх наукових досліджень поділилася з магістрантами й викладачами польська гостьова лекторка

28 травня 2024

Результатами новітніх наукових досліджень поділилася з магістрантами й викладачами польська гостьова лекторка

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція на тему «The phenomenon of thixotropy in starch systems» викладачки та науковиці Інституту харчових технологій та харчування Жешувського університету (Польща), др. Грети Адамчик для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», освітніх програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних харчових продуктів».

Лекція була присвячена передовим науковим дослідженням у явищі тиксотропії в системах крохмалю різного ботанічного походження. Також лекторка представила результати власних досліджень у зазначеному напрямку та навела приклади можливого їх практичного застосування у харчових технологіях.

До лекторію долучилося 45 слухачів. Під час дискусії і обговорення здобувачі вищої освіти та викладачі отримали цікаву новітню наукову інформацію, яка стане у пригоді під час виконання наукових досліджень і підготовки магістерських робіт.

Колектив кафедри висловлює вдячність шановній др. Греті Адамчик і сподівається на подальшу співпрацю.

Опублікований: 28-05-2024
Читайте також:
Thanksgiving Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

День Подяки (Thanksgiving Day) – національне свято США, яке широко відзначається в четвертий четвер листопада. У Америці це державне свято відзначають всенародними гуляннями і костюмованими парадами. У 2020 році День Подяки в США відзначили 26 листопада. Старші викладачки кафедри іноземних мов професійного спрямування Лариса Яненко і Людмила Юрчук...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Thanksgiving Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 27 листопада 2020

Новий науковий рік кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочався з вивчення трендів ринку

Новий науковий рік кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочався активно і насичено – викладачі взяли участь у конференції «Кондитерська галузь. Тренди ринку 2021», що відбулася 9 вересня 2021 року за сприяння компанії «МаркоПАК», асоціації «Укркондпром» та компанії «ІТАК». У рамках роботи конференції були розглянуті тенден...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий науковий рік кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів розпочався з вивчення трендів ринку 10 вересня 2021

Перемоги та відзнаки студентів на наукових конференціях підсумували на кафедрі біотехнології і мікробіології

На кафедрі біотехнології і мікробіології продовжують підводити підсумки роботи за 2019 рік. Протягом року студенти та аспіранти кафедри брали активну участь у конференціях і наукових школах. Магістранти Наталія Петренко та Оксана Боднар здобули безцінний практичний досвід у літній науковій школі «CREATIVE SPARK», яка була організована ПрАТ «Компан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемоги та відзнаки студентів на наукових конференціях підсумували на кафедрі біотехнології і мікробіології 23 січня 2020

«З досвідом у майбутнє» – освітня програма від «Галичфарм» для наших здобувачів освіти

Одним із провідних напрямків сучасної біотехнології є фармацевтичне виробництво. У свою чергу розвиток фармацевтичного сектора в Україні характеризується збільшенням частки наукоємної, високотехнологічної продукції, що відповідає міжнародним стандартам, яких дотримуються найвідоміші світові лідери фармацевтичної індустрії. І, звичайно ж, для розвит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«З досвідом у майбутнє» – освітня програма від «Галичфарм» для наших здобувачів освіти 25 травня 2022