Н У Х Т

Цікаві зустрічі викладачів і здобувачів освіти кафедри обліку і аудиту

06 листопада 2023

Цікаві зустрічі викладачів і здобувачів освіти кафедри обліку і аудиту

Плідним на цікаві й корисні зустрічі видалося 2 листопада для викладачів кафедри обліку і аудиту та здобувачів освітньо-професійної програми «Облік і аудит» (бакалаврів і магістрантів).

Спочатку вони зустрілися з представниками Міжнародної компанії KPMG в Україні – старшими аудиторами Захарієм Ткачовим і Романом Бараненком.

Спікери розповіли, що основна ідея методики проведення аудиту, яку застосовує KPMG, полягає у тому, щоб проводити аудит, ґрунтуючись на оцінюванні ризиків, які можуть істотно вплинути на дані фінансової звітності. Підхід KPMG виходить за межі національних і міжнародних стандартів. Аудитори, які працюють в офісах KPMG у всьому світі, застосовують єдиний підхід до методики і порядку проведення аудиту, а також документування його результатів.

Ще однією перевагою підходу до проведення аудиту Міжнародної компанії KPMG є використання найсучасніших засобів і технологій під час виконання аудиторських процедур.

Фахівцями KPMG розроблено програмне забезпечення і довідкова інтернет-система Auditing/Accounting Lexicon (ALex), що допомагають членам робочих груп найретельніше аналізувати питання, які можуть вплинути на професійні судження аудиторів, аби підвищити ефективність та результативність самого аудиту.

У всіх офісах KPMG у світі впроваджено спеціальну програму, яка дозволяє використовувати єдиний підхід шляхом застосування стандартизованих програм проведення аудиту, забезпечити швидкий і ефективний обмін інформацією та створити єдине джерело, в якому зберігаються матеріали з аудиторських стандартів і стандартів фінансової звітності.

У KPMG впроваджені спеціальні внутрішні процедури контролю якості, які є обов’язковими для дотримання усіма фірмами – членами мережі KPMG. Компанія вживає необхідні заходи для того, щоб запобігти потенційним конфліктам інтересів.

Sentinel, унікальний інструмент, розроблений у KPMG, являє собою комплексну систему незалежного автоматизованого супроводу, яка допомагає членам робочих груп аналізувати характер ділових відносин із різними організаціями у всіх країнах світу, а також приймати рішення про співробітництво з клієнтами та виконання проєктів. Використання цієї системи є обов’язковим для груп, що працюють з організаціями, акції яких були допущені до лістингу на фондових біржах, і повністю задовольняє вимоги Закону Сарбейнса-Окслі та інших нормативно-правових документів.

Цього ж дня відбулася зустріч у онлайн-просторі з рекрутеркою Компанії BAKER TILLY Ольгою Дець.

Baker Tilly – українська компанія, що надає послуги в сфері аудиту, бізнес-консультування, незалежного оцінювання, бухгалтерського та управлінського обліку; одна з лідерів на національному ринку, незалежний член міжнародної мережі Baker Tilly International. Baker Tilly веде діяльність на українському ринку з квітня 1999 року відповідно до Закону України «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність», прийнятих Стандартів аудиту та етики Міжнародної федерації бухгалтерів.

Компанія входить до найбільших аудиторських і консалтингових компаній України.

Baker Tilly має великий досвід надання послуг впевненості, що включає в себе: аудит фінансової звітності, в тому числі й проєкти, пов’язані з виходом компанії на міжнародні фінансові ринки; проєкти зі злиття та поглинання; консолідації та трансформації фінансової звітності у міжнародні та американські стандарти обліку; роботи з міжнародними фінансовими установами.

Здобувачі освіти також дізналися про програми стажування, умови працевлаштування й побудови успішної кар’єри у компанії.

Кафедра обліку і аудиту висловлює подяку всім учасникам івентів!

Опублікований: 06-11-2023
Читайте також:
Магістранти кафедри машин та апаратів харчових та фармацевтичних виробництв продемонстрували широкий діапазон наукової тематики

На кафедрі машин та апаратів харчових та фармацевтичних виробництв розпочалися захисти магістерських робіт студентів спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», спеціалізації «Обладнання переробних і харчових виробництв». Представлена тематика магістерських робіт відображає широкий діапазон наукової тематики, над якою працює колектив кафедри. С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри машин та апаратів харчових та фармацевтичних виробництв продемонстрували широкий діапазон наукової тематики 21 лютого 2018

Магістранти успішно захистили комплексну кваліфікаційну роботу

17 лютого відбувся захист комплексної міжкафедральної кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійних програм «Технології аюрведичних харчових продуктів», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» та «Технології зберігання, консервування та переробки молока»...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти успішно захистили комплексну кваліфікаційну роботу 17 лютого 2023

Три дні на виконання умов для зарахування залишається у вступників після коледжів, рекомендованих на бюджет

У вступників, що вступають до університету на основі дипломів молодшого спеціаліста, молодшого бакалавра, фахового молодшого бакалавра й отримали рекомендації на бюджет залишається три дні на виконання умов для зарахування – подання до наших відбіркових комісій оригіналів документів. Вони мають це зробити до 18:00 7 вересня. Цього року розподіл бю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Три дні на виконання умов для зарахування залишається у вступників після коледжів, рекомендованих на бюджет 05 вересня 2022

У Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ готуються до вступної кампанії

Нова вступна кампанія наближається, тому у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ всіляко намагаються рекламувати заклад і запрошують до себе потенційних вступників. Днями до коледжу завітали учні ПТО, які здобувають робітничу професію хлібопекаря і могли б продовжити навчання для здобуття фаху молодшого спеціаліста зі спеціальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ готуються до вступної кампанії 19 березня 2018