Н У Х Т

Креативний модульний контроль із дисципліни «Системи менеджменту якості у виробництві»

31 травня 2021

Креативний модульний контроль із дисципліни «Системи менеджменту якості у виробництві»

Чи може бути модульна контрольна робота цікавою та корисною? Магістри І року навчання кафедри біотехнології і мікробіології довели, що може, трансформувавши звичайний модуль із дисципліни «Системи менеджменту якості у виробництві» у креативний інтелектуальний інтерактив.

Для кращої співпраці та підготовки матеріалу здобувачі розділилися на групи і кожна обрала формат завдання, який більше до вподоби.

Група фармацевтів представила віршований ребус, де були зашифровані слова, документи, позначення пов'язані зі системою менеджменту; спецвипуск гри «Найрозумніший», де у фінальному раунді учасники змогли обрати напрямок системи менеджменту якості у виробництві, який їм ближче і продемонструвати знання накопичені протягом семестру; не оминули також і кросворд за всіма темами дисципліни, також експрес-гру «Words» та інтерактивну гру «Ромашка» із цікавими перевірочними запитаннями з метою підсумувати весь пройдений матеріал.

Група біотехнологів-промисловців запропонувала проведення модулю через інтерактивну ігрову платформу Kahoot та навчальну платформу для творчих викладачів Quizalize, а також у формі завдання із розгадуванням філворду із зашифрованими термінами з дисципліни.

У результаті реалізації такого підходу до проведення контрольного заходу у студентів не лише викарбовуються у пам’яті важливі поняття дисципліни, а й водночас тренуються декілька видів пам’яті: зорова – при розгадуванні філвордів і візуальних тестових завдань, образна – при вирішенні ребусів і, звісно ж, емоційна – адже приємні емоції від проведення цікавого і пізнавального завершального заняття з «Систем менеджменту якості» залишаться з ними надовго!

Загалом усе пройшло в дружній атмосфері зі взаєморозумінням, студенти активно брали участь та охоче виконували завдання. Ніхто не залишився непоміченим, а працю та активність кожного оцінили позитивним оцінками, і всі залишилися задоволені таким форматом проведення заліку з дисципліни «Система менеджменту якості у виробництві», лектором якої є доцентка Світлана Старовойтова.

Результат цього інтерактиву яскраво продемонстрував, що магістранти дуже добре опанували весь курс дисципліни і готові до роботи на біотехнологічних підприємствах й організовувати роботу усіх систем на найвищому рівні.

Опублікований: 31-05-2021
Читайте також:
Виконуємо рекомендації експертної групи

29 грудня 2022 року освітня програма «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» отримала Сертифікат про акредитацію терміном дії до 1 липня 2028 року. Він гарантує кафедрі можливість продовжувати підготовку магістрантів за освітньою програмою. Отриманий сертифікат – результат діяльності великої кількості осіб: викла...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виконуємо рекомендації експертної групи 25 грудня 2023

Випускник аспірантури кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування за крок до здобуття освітнього ступеня «Доктор філософії»

На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування відбувся науковий фаховий семінар випускника аспірантури, здобувача освітньо-наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», галузі знань 13 «Механічна інженерія» Валентина Туфекчі. Здобувач представив дисертаційну роботу «Оптимізація ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускник аспірантури кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування за крок до здобуття освітнього ступеня «Доктор філософії» 26 вересня 2023

Актуальні питання обговорили учасники наукового студентського гуртка кафедри фінансів

30 січня 2023 року на кафедрі фінансів відбулося чергове засідання наукового студентського гуртка «Фінансовий аналітик» на тему «Актуальні питання діяльності суб’єктів вітчизняного фінансового сектора в умовах військового стану». У засіданні, яке проходило у дистанційному форматі з онлайн-трансляцією на платформі ZOOM, взяли участь здобувачі треть...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні питання обговорили учасники наукового студентського гуртка кафедри фінансів 31 січня 2023

Старшокласники отримують запрошення на День відкритих дверей НУХТ

Доцентка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Дужик відвідала спеціалізовану школу №216 з поглибленим вивченням англійської мови, щоб запросити одинадцятикласників на День відкритих дверей університету, який відбудеться у онлайн-форматі 9 грудня. Майбутні вступники зацікавилися перспективою навчання у різних підрозділа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старшокласники отримують запрошення на День відкритих дверей НУХТ 07 грудня 2023