Н У Х Т

Науковий нетворкінг відбувся на кафедрі маркетингу

24 грудня 2020

Науковий нетворкінг відбувся на кафедрі маркетингу

Відбулося грудневе онлайн-засідання наукового гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал» на тему «Найпопулярніші інструменти інтернет-маркетингу».

Цього разу модератором проведення заходу була доцентка кафедри Лариса Капінус, яка представила доповідь про технології інтернет-маркетингу та перспективи розвитку. Разом із учасниками обговорили сучасні інструменти маркетингових комунікацій підприємства на онлайн-ринку. Відзначили, що економічна криза, пов’язана з пандемією Covid-19, суттєво впливає на розвиток технологій інтернет-маркетингу, підштовхнула прогрес на ринку електронної комерції.

Наступним спікером була Наталія Молін, здобувачка 4-го курсу вищої освіти за освітньою програмою «Маркетинг», яка розповіла учасникам цього нетворкінгу про основи квіз-маркетингу; схильність споживачів до такого виду діяльності, як проходження тестів; загальні положення щодо оформлення квізів у структурі сайту. У ході дискусії визначили маркетингові контент-стратегії, які можна впроваджувати через квіз-маркетинг, що дасть можливість підприємствам коригувати маркетингову поведінку на онлайн-ринку.

Про ООТ-рекламу як новий вид інтернет-реклами розповіла Маргарита Петрович, здобувачка 3-го курсу вищої освіти за освітньою програмою «Маркетинг». Вона досить цікаво представила цю нову технологію, яка надає потоковий контент на вимогу телеглядачам. Після обговорення з’ясували, що формування інформаційних баз даних клієнтів дозволяє маркетологам ідентифікувати групи потенційно зацікавлених споживачів відповідних продуктів. Це дає можливість націлювати рекламне звернення на відповідний споживчий сегмент.

За результатами засідання гуртка, учасники визнали, що наукову інформацію варто використовувати при викладанні дисциплін освітньої програми «Маркетинг» – «Інтернет-маркетинг», «Онлайн-торгівля». «Електронна комерція», «SMM-маркетинг».

Опублікований: 24-12-2020
Читайте також:
Червоне, то – любов!

14 жовтня 2025 року викладачі, студенти та аспіранти НУХТ долучилися до надважливої ініціативи Профкому університету – Дня донора НУХТ! Під час ведення активних бойових дій Збройними Силами України по відсічі збройної агресії зберігається нагальна потреба у крові та її компонентах для лікування важкопоранених військовослужбовців. 65 небайдужих НУ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Червоне, то – любов! 15 жовтня 2025

Здобувачі освітньої програми «Технології харчування» дізнаються про принципи академічної доброчесності

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулися зустрічі гаранта освітньої програми «Технології харчування», професора Олега Кузьміна, кураторів груп і викладачів кафедри – доценток Людмили Мамченко, Ірини Корецької і Наталії Стукальської зі здобувачами 1-3 курсів, присвячені обговоренню питань академічної доброчесності. Здобув...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освітньої програми «Технології харчування» дізнаються про принципи академічної доброчесності 12 вересня 2024

Проводити генетичні дослідження вчилися здобувачі-біотехнологи

Для викладачів кафедри біотехнології і мікробіології вже стало традицією проведення лабораторних занять з генетики в режимі відеоконференції. Звісно, здобувачі беруть участь дистанційно, проте мають змогу побачити весь процес виконання роботи на власні очі. Нещодавно була проведена робота, яка стосувалася дослідження частоти виникнення спонтанних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Проводити генетичні дослідження вчилися здобувачі-біотехнологи 24 листопада 2020

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів на V міждисциплінарному симпозіумі «Раціон майбутнього – візія та перспективи»

Нещодавно викладачки кафедри технології оздоровчих продуктів, професорка, д.т.н. Галина Сімахіна, доцентка, к.х.н. Наталія Стеценко та доцентка, к.т.н. Світлана Камінська взяли активну участь у V міждисциплінарному симпозіумі opinion leaders нутриціології та дієтології «Раціон майбутнього – візія та перспективи». Програма симпозіуму була насиченою...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів на V міждисциплінарному симпозіумі «Раціон майбутнього – візія та перспективи» 25 жовтня 2024