Н У Х Т

Гостьова лекція від фахівців МК «Галичина»

29 жовтня 2024

Гостьова лекція від фахівців МК «Галичина»

28 жовтня 2024 року в рамках дисципліни «Інноваційні промислові та крафтові технології для HoReCa. Змістовний модуль 3. Інноваційні технології та особливості крафтового виробництва молочних виробів» фахівці молочної компанії «Галичина» Олег Рагозін та Ігор Любарський прочитали гостьову лекцію «Особливості заготівлі якісної молочної сировини для промислового виробництва» здобувачам освітнього ступеня «Магістр» освітньої програми «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі».

До лекції також долучилися здобувачі освітніх ступенів «Бакалавр», які навчаються за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» та «Магістр» освітніх програм «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса», «Технології зберігання, консервування та переробки молока», а також викладачі кафедри технології м’яса і м’ясних продукті Василь Пасічний, Оксана Топчій, Ольга Чернюшок, Ігор Страшинський, Оксана Москалюк, Алла Петрина та викладачки кафедри технології молока і молочних продуктів Олена Грек, Галина Поліщук, Олена Онопрійчук, Алла Тимчук, Оксана Басс, Анастасія Пухляк, Уляна Бандура.

Начальник фінансово-аналітичного управління МК «Галичина» Олег Рагозін познайомив слухачів із історією створення та розвитку молочної компанії «Галичина», з асортиментом та особливостями логістики готової продукції для HoReCa.

Виробничі потужності ТМ «Галичина» розташовані на заході України, у містечку Радехів Львівської області. Всю сировину компанія отримує з фермерських господарств, що забезпечує високий вміст білка та відповідні якісні показники молока.

Директор з постачання молочної сировини Ігор Любарський розповів про особливості отримання, охолодження, транспортування молочної сировини, контроль якісних показників молока та розподіл його за ґатунками.

Зважаючи на актуальність теми, до зустрічі долучилося понад сто слухачів, у  тому числі і фахівці галузі, які взяли участь у дискусії та обговорені нагальних питань.

Викладачі університету вдячні молочній компанії «Галичина» за співпрацю, а спікерам Олегу Рагозіну та Ігорю Любарському – за професійні доповіді та ґрунтовні відповіді на запитання.

Ця гостьова лекція дала можливість здобувачам освіти зрозуміти особливості роботи в реальних умовах, отримати нові знання та навички, а також мотивацію до навчання і саморозвитку.

Опублікований: 29-10-2024
Читайте також:
ТОП-200 кращих ЗВО України 2023 року: тримаємо позиції

12 червня Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта» у партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence презентував черговий, сімнадцятий академічний рейтинг закладів вищої освіти України «Топ-200 Україна 2023». Під час складання цьогорічного рейтингу експерти враховували сучасні тенденції розвитку вищої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ТОП-200 кращих ЗВО України 2023 року: тримаємо позиції 14 червня 2023

Грант на навчання отримає переможець творчого конкурсу для цьогорічних вступників «Доступна освіта 2019»

У цьогорічних вступників до ЗВО України є можливість отримати грант на навчання у розмірі 10 тисяч гривень у рамках творчого конкурсу «Доступна освіта 2019». Грант передбачає надання молоді можливості не перейматися за оплату освіти та присвятити себе якісному навчанню й самореалізації. Система заохочення талановитих студентів успішно діє у багать...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Грант на навчання отримає переможець творчого конкурсу для цьогорічних вступників «Доступна освіта 2019» 19 липня 2019

Другокурсники знайомляться з готельним господарством столиці

14 березня 2025 р. другокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» разом зі своєю наставницею, старшою викладачкою Аліною Ковтун відвідали 4-зіркове готельне підприємство «Galera Resort», яке знаходиться в галерній затоці Голосіївського району. Із прилеглою територією, історією місцезнаходження, номерним фондом, службами готелю, ресто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Другокурсники знайомляться з готельним господарством столиці 14 березня 2025

Кафедра іноземних мов професійного спрямування продовжує відзначати Рік французької мови в Україні

30 березня студенти спеціальності «Туризм» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу разом із викладачем французької мови Світланою Мусійчук відвідали урочисте відкриття Французької весни, що ось вже шістнадцятий рік поспіль наприкінці березня традиційно відбувається на Софіївській площі. Французька весна в Україні – це щорічний фес...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра іноземних мов професійного спрямування продовжує відзначати Рік французької мови в Україні 01 квітня 2019