Н У Х Т

Профорієнтаційна робота під час війни

30 листопада 2022

Профорієнтаційна робота під час війни

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка Оксана Шульга ознайомила майбутніх випускників ліцею №142 та середньої загальноосвітньої школи №74 м. Києва з освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

Зустрічі відбулися у різних форматах: з ліцеїстами – онлайн, зі школярами – офлайн. Висловлюємо вдячність заступниці директора ліцею №142 з науково-методичної роботи Вікторії Підгерській та заступниці директора середньої загальноосвітньої школи №74 Юлії Смертко за дуже оперативну організацію зустрічі з учнями 11-х класів. Відчувається вболівання педагогів на майбутнє своїх випускників, адже лише після особистого знайомства із закладом вищої освіти можна зробити правильний вибір.

Під час зустрічі з майбутніми випускниками середньої загальноосвітньої школи №74 вдалося ознайомити школярів із елементами навчання в НУХТ, зокрема вони самостійно визначили вологість меду рефрактометричним методом. Спілкування з майбутніми абітурієнтами показало, що на їх майбутній вибір впливає багато факторів – це і здійснення дитячої мрії щодо професії, відгуки випускників закладу освіти, зовнішня привабливість та матеріально-технічне оснащення, доступність фото та відео про навчання здобувачів вищої освіти в соціальних мережах, працевлаштування випускників закладу вищої освіти тощо.

Нинішнім абітурієнтам можна лише побажати мужності, мудрості та успіхів щодо вибору майбутньої спеціальності, адже воєнний стан у країні дещо ускладнює їм проходження такого нелегкого, але важливого етапу в їх житті – обрання майбутньої професії. 

Опублікований: 30-11-2022
Читайте також:
Професійне зростання біотехнолога: досвідом діляться випускники

Для професійного росту майбутнього біотехнолога неоціненним є обмін досвідом справжніх фахівців своєї справи зі студентами. У розпал робочого дня на магістрантів освітньо-професійних програм «Промислова біотехнологія» і «Фармацевтична біотехнологія» чекав приємний сюрприз – онлайн-зустріч із фахівцем зі стандартизації, сертифікації та якості ТОВ «У...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійне зростання біотехнолога: досвідом діляться випускники 27 жовтня 2020

Укладено Декларацію про співробітництво з Університетом Сорбонна (Франція)

Вперше в історії наукової співпраці України з Францією 13 листопада в Університеті Сорбонна (м. Париж) відбувся науково-практичний семінар «Ukraine. Vigne et vin en résistance  (Україна. Вино і лоза в опорі)», організований Університетом Сорбонна спільно з Українською корпорацією по виноградарству та виноробній промисловості «Укрвинпром» і нашим ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Укладено Декларацію про співробітництво з Університетом Сорбонна (Франція) 14 листопада 2023

На науковому семінарі у Відні відзвітувала аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

У європейських науково-дослідних колективах існує гарна практика – регулярні наукові семінари, на яких науковці, особливо молоді, звітують та діляться своїми результатами роботи за певний нетривалий період. У лабораторії Університету Природних ресурсів та природничих наук (БОКУ, Відень), керівником якої є професор Роланд Людвіг, також підтримують ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На науковому семінарі у Відні відзвітувала аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 22 жовтня 2021

Найрідніші гості: зустріч із Янголами-охоронцями з «Азову»

«Азов» – наша гордість, наша надія, наші біль і повага! Вони стояли незламно, тримали оборону, гинули, виживали в полоні! Незабутня можливість познайомитися з відважними захисниками нашої країни і почути про їхній вражаючий досвід та життєві історії з’явилася у наших здобувачів освіти і викладачів 29 червня. Цього дня у актовій залі університету в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найрідніші гості: зустріч із Янголами-охоронцями з «Азову» 03 липня 2023