Н У Х Т

Профорієнтаційна робота під час війни

30 листопада 2022

Профорієнтаційна робота під час війни

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка Оксана Шульга ознайомила майбутніх випускників ліцею №142 та середньої загальноосвітньої школи №74 м. Києва з освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції».

Зустрічі відбулися у різних форматах: з ліцеїстами – онлайн, зі школярами – офлайн. Висловлюємо вдячність заступниці директора ліцею №142 з науково-методичної роботи Вікторії Підгерській та заступниці директора середньої загальноосвітньої школи №74 Юлії Смертко за дуже оперативну організацію зустрічі з учнями 11-х класів. Відчувається вболівання педагогів на майбутнє своїх випускників, адже лише після особистого знайомства із закладом вищої освіти можна зробити правильний вибір.

Під час зустрічі з майбутніми випускниками середньої загальноосвітньої школи №74 вдалося ознайомити школярів із елементами навчання в НУХТ, зокрема вони самостійно визначили вологість меду рефрактометричним методом. Спілкування з майбутніми абітурієнтами показало, що на їх майбутній вибір впливає багато факторів – це і здійснення дитячої мрії щодо професії, відгуки випускників закладу освіти, зовнішня привабливість та матеріально-технічне оснащення, доступність фото та відео про навчання здобувачів вищої освіти в соціальних мережах, працевлаштування випускників закладу вищої освіти тощо.

Нинішнім абітурієнтам можна лише побажати мужності, мудрості та успіхів щодо вибору майбутньої спеціальності, адже воєнний стан у країні дещо ускладнює їм проходження такого нелегкого, але важливого етапу в їх житті – обрання майбутньої професії. 

Опублікований: 30-11-2022
Читайте також:
Активне дозвілля здобувачів-менеджерів: екскурсія на Recast Plastic і мінна безпека

Другокурсники освітньої програми «Менеджмент» разом із доценткою кафедри економіки праці та менеджменту Іриною Тюхою відвідали соціальне підприємство Recast Plastic. Екскурсія виявилася надзвичайно нестандартною, захопливою, в стилі «отримання вражень». Крім нових знань зі створення стартапів, особливостей сучасної кругової економіки, соціального ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Активне дозвілля здобувачів-менеджерів: екскурсія на Recast Plastic і мінна безпека 28 жовтня 2024

Оприлюднені матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку»

26 червня 2020 р. в університеті працювала ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку». Захід відбувся в рамках реалізації проектів програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+ Жан Моне Кафедра FoodPro (#587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-CHAIR) та Жан Моне Підтримка Асоціацій EUforUA (611278-EPP-1-2019-1-UA-EPPJMOSUPPA). ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оприлюднені матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Європейські виміри сталого розвитку» 14 серпня 2020

НУХТ у першій тридцятці: оприлюднений рейтинг закладів вищої освіти ТОП-200

Оприлюднені результати шістнадцятого академічного рейтингу українських закладів вищої освіти ТОП-200 Україна-2022, у якому наш університет посів 29 місце з 200 представлених у рейтингу закладів вищої освіти. Укладачі рейтингу враховували всебічну діяльність університетів і сучасні тенденції розвитку вищої освіти, що зазнає глибинних змін у результ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТ у першій тридцятці: оприлюднений рейтинг закладів вищої освіти ТОП-200 07 липня 2022