Н У Х Т

Майстер-клас гуртка «Адаптроніка та пневмоавтоматика» для першокурсників

16 вересня 2021

Майстер-клас гуртка «Адаптроніка та пневмоавтоматика» для першокурсників

14 вересня на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбувся перший майстер-клас для першокурсників групи ПМ-1-1 на базі гуртка «Адаптроніка та пневмоавтоматика».

На ньому згадали Excel, як створювати таблиці й присвоювати їм умовне форматування, писати формули й проводити розрахунки, будувати 3D-графіки.

Все це зовсім скоро знадобиться здобувачам освіти на старших курсах при виконанні науково-дослідних робіт. Студенти показали високий рівень знань і майстерність у засвоюванні нового матеріалу. Тепер вони чекають на наступні зустрічі. 

Опублікований: 16-09-2021
Читайте також:
На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершились захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершились захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів, де у засіданні ДЕК брали участь співробітники кафедри, професори Віталій Прибильський і Валентина Кошова, доцент Роман Мукоїд. Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри Анатолій Куц, секретар екзаменаційної комісії – Людмила Бондаре...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства завершились захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів 19 червня 2018

Комплексний підхід до організації роботи з обладнанням на гостьовій лекції фахівця-практика

Гостьова лекція – інноваційний формат навчання, який дозволяє здобувачам освіти спілкуватися з фахівцями та отримувати нові знання, що є важливим в умовах дистанційного навчання. Днями на кафедрі технологічного обладнання і комп’ютерних технологій проєктування відбулася гостьова онлайн-лекція сервісного інженера ДП «Alfa Laval» Сергія Грибкова, пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Комплексний підхід до організації роботи з обладнанням на гостьовій лекції фахівця-практика 25 лютого 2025

Фахівці кафедри готельно-ресторанної справи запросили до університету київських гімназистів

На запрошення доцента кафедри готельно-ресторанної справи Тетяни Сильчук до нашого університету завітали учні 10-А класу київської гімназії №59. Гостинно зустріла учнів завідувач підготовчого відділення Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університетуВалентина Кудіна, і в залі засідань ректорату розповіла учням про історі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедри готельно-ресторанної справи запросили до університету київських гімназистів 16 березня 2018

Вибіркова дисципліна з гостьовим лектором

У рамках вивчення вибіркової дисципліни «Технологія пакування та зберігання упакованої продукції» на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійними програмами «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вибіркова дисципліна з гостьовим лектором 21 жовтня 2024