Н У Х Т

Презентуємо сучасні освітні можливості для старшокласників

10 жовтня 2024

Презентуємо сучасні освітні можливості для старшокласників

9 жовтня 2024 року в рамках профорієнтаційного марафону, організованого приймальною комісією, представники кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого продовжили ознайомлювальні зустрічі зі старшокласниками міста Бердичева. До команди увійшли професор Валентин Олішевський, доценти Євген Бабко та Роман Якобчук.

Завдяки підтримці керівництва низки навчальних закладів, зокрема ліцею №10 «Тріумф», ліцею №4, спеціалізованої школи №1 ім. Т.Г. Шевченка та гуманітарної гімназії №2, команда НУХТ мала можливість презентувати освітні програми університету для близько 140 учнів 11-х класів. Під час зустрічей старшокласники дізналися про можливості навчання в університеті, структуру інститутів і факультетів, особливості студентського життя в Києві, а також ознайомилися з новими освітньо-професійними програмами, які відкрилися цього року.

Особливий акцент був зроблений на освітній програмі «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» спеціальності 133 «Галузеве машинобудування», вступ на яку супроводжується державною підтримкою. Роман Якобчук запросив учнів приєднатися до підготовчих курсів НУХТ для успішного складання НМТ, а також долучитися до інформаційних чатів, де амбасадори приймальної комісії та профорієнтаційного сектору інституту надають консультації. Окрім того, він запросив майбутніх вступників відвідати Дні відкритих дверей університету та інституту.

Висловлюємо щиру подяку керівникам і педагогам загальноосвітніх закладів за сприяння в організації зустрічей. Будемо раді бачити їх учасників серед наших студентів у майбутньому!

Опублікований: 10-10-2024
Читайте також:
Сучасні цифрові технології у освітньому процесі

Доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Мамченко і Зоряна Романова та старший викладач кафедри Володимир Польовик взяли участь у міжнародному стажуванні на тему «Використання сучасних цифрових технологій у освітньому процесі», яке було організовано на базі Європейської асоціації інноваційної освіти (Україна) у співпр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні цифрові технології у освітньому процесі 03 червня 2025

Магістри-експерти заочної форми навчання занурюються у світ студентства

20 жовтня здобувачі освітнього ступеня «магістр» освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» заочної форми навчання за ініціативи викладачки кафедри експертизи харчових продуктів Анни Логінової відвідали  Музей НУХТ. Завідувачка Музею Людмила Бойко цікаво та захоплююче розповіла їм історію нашого університету, окресл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістри-експерти заочної форми навчання занурюються у світ студентства 23 жовтня 2023

Лекторій від успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи

Здобувачі-бакалаври третього року навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» в межах навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» мали зустріч з одним із кращих барменів м. Києва, успішним випускником кафедри готельно-ресторанної справи Артуром Поваром, який працює бартендером у  Who&Why. Speakeasy bar. Фахів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторій від успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи 14 жовтня 2024

Освітній ступінь «бакалавр» здобули заочники кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся захист дипломних робіт студентів заочної форми навчання на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» та 181 «Харчові технології», професійного спрямування «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Екзаменаційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Освітній ступінь «бакалавр» здобули заочники кафедри технології молока і молочних продуктів 28 лютого 2019