Н У Х Т

Професійна посвята менеджерів персоналу

09 жовтня 2020

Професійна посвята менеджерів персоналу

Першокурсники освітньої програми «Менеджмент персоналу» тренують професійні навики вже з перших тижнів навчання.

У центрі «Всі. Свої D12» відбулася головна подія року для HR-спеціалістів України – міжнародна конференція «HR TRENDS 2020». В якості волонтерів-координаторів новачки спільно з колегами зі старших курсів пройшли дводенний інтенсив: день 1-й –  інсайти event-менеджменту від організаторів, розподіл відповідальності за локаціями, підготовка та оформлення майданчиків згідно зі заданим дизайн-проєктом; день 2-й – конференц-сервіс заходу (реєстрація, розсаджування і навігація гостей, їх інформаційний супровід, допомога у вирішенні організаційно-технічних питань під час презентацій і синхронного перекладу спікерів із інших країн тощо).

Крім адміністрування конференції, наші здобувачі отримали цінний контент із 20+ трендів у HR-менеджменті та рекрутменті від професіоналів: Тома Хаака (директора HR Trend Institute, Нідерланди), Даніки Пург (президента IEDC-Bled School of Management, Словенія), Романа Торговицького (засновника Center for Organizational Excellence, США), HR-директорів, фахівців із розвитку талантів та інновацій брендових компаній, зокрема, Укрсіббанк BNP Paribas, razom communications, Red Bull, Johnson&Johnson Ukraine LLC, Vodafon Ukraine, Luxoft, SHERP, МХП.

Карантинні обмеження для масових заходів внесли свої корективи, тому частина виступів відбулася в online-режимі із дотриманням санітарно-протиепідемічних правил при проведенні offline-активностей, а участь наших студентів була погоджена з батьками.

Для кафедри економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ студентське волонтерство вже давно стало одним із традиційних форматів практичної підготовки майбутніх менеджерів та ейчарів у період їх навчання, у тому числі завдяки налагодженим зв’язкам з її випускниками. Викладачі вдячні випускниці, event-менеджеру конференції Владиславі Черновій та голові спостережної ради Асоціації HRPro Катерині Ковалевській за співпрацю та розвиток молодіжного HR-ком’юніті.

Опублікований: 09-10-2020
Читайте також:
В університеті відпрацювали алгоритми дій при надзвичайних ситуаціях

4 жовтня за участі фахівців чергового відділення Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в м. Києві в університеті відбулося планове об’єктове тренування з питань цивільного захисту. Його тема – «Дії керівного складу, комісії з питань надзвичайних ситуацій, комісії з питань евакуації, формувань цивільного захисту при з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відпрацювали алгоритми дій при надзвичайних ситуаціях 04 жовтня 2019

Студент-фінансист НУХТ – переможець міжнародного Турніру ITF

У м. Черкаси відбувся єдиний в Україні Турнір Міжнародної федерації тенісу (ITF) 2 категорії. Участь у цих престижних змаганнях взяв студент спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» нашого університету Павло Шумейко. Наш студент – гравець юнацької збірної України з тенісу, поточний рейтинг якого за версією ITF складає 58. На його ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студент-фінансист НУХТ – переможець міжнародного Турніру ITF 12 березня 2018

Хімічні методи аналізу харчових добавок і косметичних засобів опанували хіміки-технологи ІІІ курсу

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів розпочався захист курсових робіт із дисципліни «Хімічні методи аналізу харчових добавок і косметичних засобів» студентами хіміками-технологами ІІІ курсу. Цього року 40 студентів у науково-дослідних лабораторіях кафедри провели власні дослідження, направлені на...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімічні методи аналізу харчових добавок і косметичних засобів опанували хіміки-технологи ІІІ курсу 24 травня 2019

Інновації у виробництві ковбас і делікатесних м'ясопродуктів для учасників сертифікатних програм

У рамках завершення практичної підготовки учасників двох сертифікатних програм – «Традиції і тренди промислового та крафтового виробництва ковбас» і «М'ясні делікатеси: крафтові традиції та промислові інновації» на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбулися два майстер-класи, тематика яких передбачала ознайомлення слухачів із інноваційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інновації у виробництві ковбас і делікатесних м'ясопродуктів для учасників сертифікатних програм 05 травня 2025