Н У Х Т

Професійна посвята менеджерів персоналу

09 жовтня 2020

Професійна посвята менеджерів персоналу

Першокурсники освітньої програми «Менеджмент персоналу» тренують професійні навики вже з перших тижнів навчання.

У центрі «Всі. Свої D12» відбулася головна подія року для HR-спеціалістів України – міжнародна конференція «HR TRENDS 2020». В якості волонтерів-координаторів новачки спільно з колегами зі старших курсів пройшли дводенний інтенсив: день 1-й –  інсайти event-менеджменту від організаторів, розподіл відповідальності за локаціями, підготовка та оформлення майданчиків згідно зі заданим дизайн-проєктом; день 2-й – конференц-сервіс заходу (реєстрація, розсаджування і навігація гостей, їх інформаційний супровід, допомога у вирішенні організаційно-технічних питань під час презентацій і синхронного перекладу спікерів із інших країн тощо).

Крім адміністрування конференції, наші здобувачі отримали цінний контент із 20+ трендів у HR-менеджменті та рекрутменті від професіоналів: Тома Хаака (директора HR Trend Institute, Нідерланди), Даніки Пург (президента IEDC-Bled School of Management, Словенія), Романа Торговицького (засновника Center for Organizational Excellence, США), HR-директорів, фахівців із розвитку талантів та інновацій брендових компаній, зокрема, Укрсіббанк BNP Paribas, razom communications, Red Bull, Johnson&Johnson Ukraine LLC, Vodafon Ukraine, Luxoft, SHERP, МХП.

Карантинні обмеження для масових заходів внесли свої корективи, тому частина виступів відбулася в online-режимі із дотриманням санітарно-протиепідемічних правил при проведенні offline-активностей, а участь наших студентів була погоджена з батьками.

Для кафедри економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ студентське волонтерство вже давно стало одним із традиційних форматів практичної підготовки майбутніх менеджерів та ейчарів у період їх навчання, у тому числі завдяки налагодженим зв’язкам з її випускниками. Викладачі вдячні випускниці, event-менеджеру конференції Владиславі Черновій та голові спостережної ради Асоціації HRPro Катерині Ковалевській за співпрацю та розвиток молодіжного HR-ком’юніті.

Опублікований: 09-10-2020
Читайте також:
Уряд затвердив обсяги держзамовлення на підготовку та перепідготовку фахівців у 2018 році

Загальний обсяг державного замовлення на бакалаврів і магістрів медичного, фармацевтичного та ветеринарного спрямування цього року складає 84 тис 610 місць. Оскільки кількість випускників шкіл цьогоріч скоротилася на 4%, то й держзамовлення складає близько 96% порівняно з 2017-м. Про це розповіла міністр освіти і науки Лілія Гриневич, коментуючи об...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уряд затвердив обсяги держзамовлення на підготовку та перепідготовку фахівців у 2018 році 11 липня 2018

Переможці конкурсу «Харчові технології-2019» – на ISM 2019!

Наші студенти-переможці конкурсу «Харчові технології-2019» вирушили до Кельну (Німеччина) на Міжнародну виставку кондитерських виробів ISM 2019, де перебуватимуть чотири дні. Програмою поїздки передбачене знайомство з містом, візит до всесвітньо відомого Музею шоколаду і, звичайно ж, відвідування форуму ISM 2019. Першого ж дня студенти відвідали К...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможці конкурсу «Харчові технології-2019» – на ISM 2019! 29 січня 2019

Із новітньою українською культурою знайомила здобувачів освіти доцентка кафедри гуманітарних дисциплін

21 квітня доцентка кафедри гуманітарних дисциплін Олена Пивоваренко прочитала відкриту лекцію «Новітня українська культура першої половини ХХ ст.» для здобувачів факультету біотехнології та екологічного контролю. Із захопленням здобувачі сприймали матеріал, адже мали змогу ознайомитися з шедеврами українського та світового мистецтва. Розвиток теат...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із новітньою українською культурою знайомила здобувачів освіти доцентка кафедри гуманітарних дисциплін 22 квітня 2021

Студентка кафедри експертизи харчових продуктів – серед переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з товарознавства

У Київському національному торговельно-економічному університеті відбулася науково-практична конференція, де були представлені наукові студентські роботи переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з товарознавства. Студентка нашого університету Олександра Каржевська за результатами другого туру Всеукраїнського конкурсу студент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка кафедри експертизи харчових продуктів – серед переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з товарознавства 01 квітня 2019