Н У Х Т

Відкриті заняття асистентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

12 жовтня 2020

Відкриті заняття асистентів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

7 і 8 жовтня 2020 р. на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів відбулися планові відкриті заняття – асистента кафедри Оксани Фурсік з дисципліни «Харчові технології. Модуль 3. Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» (лабораторне заняття) для студентів другого курсу напряму підготовки «Харчові технології» та асистента кафедри Манєфи Полумбрик з дисципліни «М`ясні технології. Модуль 3. Технології ковбасного виробництва» (практичне заняття) для студентів четвертого курсу напряму підготовки «Харчові технології».

Теми занять відповідали робочій програмі навчальних дисциплін та були представлені у доступному та цікавому форматі, з використанням мультимедійних засобів та роздаткового матеріалу.

На лабораторному занятті викладач перевірила присутність студентів на занятті, наявність у них протоколів, знання студентів, а також нагадала правила техніки безпеки під час роботи в лабораторії. Також під керівництвом викладача студенти детально розглянули хід лабораторної роботи та згадали послідовність і методику виконання дослідів при визначенні якості яєць. На практичні роботі студенти ознайомилися з основами розбирання напівтуш для ковбасного виробництва, а також освоїли способи і методи обвалювання і сортування м’ясної сировини.

Викладачі влучно доповнювали відповіді здобувачів і розширили знання студентів у напрямку тематик занять.

Заняття відбулися в доброзичливій атмосфері при постійному контакті з аудиторією, що налаштовує на плідну роботу, дає позитивні враження та підсилює зацікавленість студентів у отримані нових знань.

 

Опублікований: 12-10-2020
Читайте також:
Хімічний експеримент – запорука успішної оцінки ЗНО з хімії!

Особливість предмета «хімія» полягає в тому, що формування міцних хімічних знань можливе тільки в поєднанні теоретичного та експериментального пізнання, оскільки хімія – це експериментальна наука. В більшості сучасних українських шкіл і коледжів хімічному експерименту належна увага не приділяється. Можливо, це і є однією з причин того, що в останні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімічний експеримент – запорука успішної оцінки ЗНО з хімії! 14 листопада 2018

Коли за справу беруться справжні фанати: відкрита лекція на кафедрі харчової хімії

Знайомство з хімічними дисциплінами завжди було важливою складовою процесу підготовки майбутніх інженерів-технологів. На кафедрі харчової хімії приділяється особлива увага розробленню навчальних планів, наповненню лекційних курсів цікавим і сучасним матеріалом. Ось і дощовим ранком 7 жовтня 2020 року відбулося надзвичайно цікаве і насичене лекційн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Коли за справу беруться справжні фанати: відкрита лекція на кафедрі харчової хімії 08 жовтня 2020

Ще одним кандидатом технічних наук поповнилися ряди кафедри  готельно-ресторанної справи

29 квітня 2021 р. асистентка кафедри готельно-ресторанної справи Юлія Мирошник представила на розгляд спеціалізованої вченої ради Д 26.058.07 дисертаційну роботу «Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з нетрадиційною рослинною сировиною». Науковий керівник – д.т.н., професор, декан факультету готельно-ресторанного та туристичног...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одним кандидатом технічних наук поповнилися ряди кафедри готельно-ресторанної справи 30 квітня 2021

Курс на високоякісну освіту

Викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Надія Шерстюк разом зі студентками-туристками 2 курсу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Ольгою Чесноковою та Юлією Падусенко докладно розповіли про переваги навчання в нашому університеті майбутнім випускникам школи І–ІІІ ступенів №27 Шевченківського району м. Києва. Шко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Курс на високоякісну освіту 18 квітня 2019