Н У Х Т

До уваги – черговий номер журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій»

21 серпня 2018

До уваги – черговий номер журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій»

Вийшов друком №3 24-го тому журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій».

У номері опубліковані статті за результатами фундаментальних теоретичних розробок і прикладних досліджень у галузі автоматизації та інформаційних технологій, економіки і соціального розвитку, менеджменту і стратегічного управління, охорони праці і цивільного захисту, процесів і апаратів харчових виробництв, тепло- і енергопостачання, харчових технологій і хімічних наук.

Видання призначене для викладачів, наукових працівників, аспірантів, докторантів і студентів вищих навчальних закладів, керівників підприємств харчової промисловості.

Нагадаємо, що журнал «Наукові праці Національного університету харчових технологій» включений до переліку наукових фахових видань України з технічних та економічних наук (наказ МОН України № 241 від 09.03.2016), у яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук.

Журнал індексується наукометричними базами: Index Copernicus, EBSCOhost, CABI Full Text, Universal Impact Factor, Google Scholar. Видання рекомендоване Міністерством науки і вищої освіти Польщі для публікації результатів наукових досліджень.

Редакційна колегія журналу «Наукові праці Національного університету харчових технологій» запрошує науковців до публікації наукових праць.

До друку приймаються рукописи, які раніше не були опубліковані в друкованих та електронних виданнях. Автор, який подає матеріали до друку, зберігає за собою всі авторські права та надає відповідному виданню право першої публікації, дозволяючи розповсюджувати матеріал із зазначенням авторства й джерела первинної публікації, а також погоджується на розміщення її електронної версії на сайті Національної бібліотеки ім. В.І. Вернадського та у відкритому доступі в електронній мережі університету і на сайті журналу. Детальніше тут.

Опублікований: 21-08-2018
Читайте також:
Завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу – учасник прямого ефіру UA:Перший

Завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу Дарія Басюк взяла участь у прямому ефірі програми «52 вікенди», що виходить у прямому ефірі щосереди на телеканалі UA:Перший та на Українському радіо водночас. Її мета – пропагувати, популяризувати міста, регіони України, розповідати про їх туристичну привабливість, цікаві вікенди. Гості програм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувач кафедри туристичного та готельного бізнесу – учасник прямого ефіру UA:Перший 27 листопада 2018

Магістрант ІІ року навчання кафедри біотехнології і мікробіології – переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю знань «Біологія»

На базі Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біологія» 2020-2021 н.р., у якому честь нашого університету захищали магістранти ІІ року навчання кафедри біотехнології і мікробіології Назар Видасов із науковим дослідженням «Впли...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрант ІІ року навчання кафедри біотехнології і мікробіології – переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю знань «Біологія» 27 квітня 2021

Особливості майбутньої фахової діяльності від професіонала своєї справи

До четвертокурсників кафедри біотехнології та мікробіології завітав начальник відділу промислової мікробіології ТОВ «Укрбіо» Артем Слободянюк. Цей креативний професіонал у рамках лекції «Альтернативні методи мікробіологічного контролю» зумів відповісти на безліч питань, що хвилюють студентів: «З чим саме я працюватиму?», «А як все буде і чи вірно я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Особливості майбутньої фахової діяльності від професіонала своєї справи 07 листопада 2019

Технологічна практика – подорожу майбутнє

ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» вже 90 років випускає лікарські засоби. Але кардинальні зміни в роботі підприємства почалися декілька років тому, коли компанія стала активно відходити від пострадянських стандартів на користь найпрогресивніших західних інновацій. Зараз підприємство експортує свою продукцію, яка виробляється з використанням найсу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технологічна практика – подорожу майбутнє 14 лютого 2022