Н У Х Т

Інститут підготовки фахівців ДП «УкрНДНЦ» на науковому семінарі кафедри експертизи харчових продуктів

30 червня 2022

Інститут підготовки фахівців ДП «УкрНДНЦ» на науковому семінарі кафедри експертизи харчових продуктів

30 червня 2022 року відбувся останній у цьому нелегкому навчальному році науковий семінар кафедри експертизи харчових продуктів.

Тему «Практичний погляд на проблеми стандартизації та сертифікації систем якості і безпечності харчових продуктів» на високому професійному рівні презентували доповідачки – ректорка Інституту підготовки фахівців Національного органу стандартизації Ольга Конецька та завідувачка кафедри систем управління Інституту підготовки фахівців Національного органу стандартизації Наталія Сілонова.

У семінарі крім викладачів кафедри експертизи харчових продуктів були присутні також доценти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції НУХТ Ірина Корецька, Ольга Коваль, Людмила Мамченко.

Нинішня ситуація в нашій країні вимагає абсолютно від всіх сфер життя України докорінних змін та адаптації. Харчова промисловість є стратегічною галуззю, особливо в умовах воєнного стану. Оновлений статус України як кандидата в члени ЄС вимагає реформування сфери як первинного виробництва, так і переробної галузі. Маючи досвід аудитора, Наталія Сілонова поділися практичними рекомендаціями щодо розроблення, сертифікації та удосконалення систем якості та безпечності харчових продуктів.

Очікуємо на Перемогу України та повернення до мирного часу, що наблизить можливість користування бібліотекою ДП «УкрНДНЦ» здобувачів НУХТ під час підготовки кваліфікаційних робіт освітніх ступенів «Бакалавр» і «Магістр».

Опублікований: 30-06-2022
Читайте також:
Мотивуюча гостьова лекція від фахівчині міжнародної компанії

Для магістрантів першого року навчання освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» та студентів четвертого курсу бакалаврату було організовано зустріч із провідною співробітницею швейцарської фармацевтичної компанії «Hoffmann-La Roche», магістранткою нашого університету спеціальності «Хімічні технології та інженерія» А...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотивуюча гостьова лекція від фахівчині міжнародної компанії 15 квітня 2024

МОН надало рекомендації з методичного забезпечення у вишах

Міністерством освіти і науки розроблені Рекомендації з навчально-методичного забезпечення навчальних дисциплін у вишах та Рекомендації до структури та змісту робочої програми навчальної дисципліни. Відповідні рекомендації можуть використовуватись закладами освіти у практичній роботі. У відомстві зазначають, що заклади вищої освіти мають право само...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН надало рекомендації з методичного забезпечення у вишах 19 липня 2018

Великі враження від Великого Гетсбі – тема для обговорення на черговому засіданні Moovie Club

«Стриманість у судженнях – запорука невичерпної надії» – одна з найзворушливіших цитат фільму «Великий Гетсбі» режисера База Лурманна. І саме цей фільм обговорювали студенти груп ГС-2-4 та ГС-2-7 разом із викладачкою кафедри іноземних мов професійного спрямування Вікторією Мальованою, й були аж зовсім не стриманими у своїх судженнях. Кожний мав зм...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Великі враження від Великого Гетсбі – тема для обговорення на черговому засіданні Moovie Club 18 грудня 2020

Зростає попит на випускників освітніх програм «Технології цукру та полісахаридів» та «Технології води та водопідготовки»

Наука та освіта є важливим пріоритетом світового інноваційного розвитку. Ця теза знайшла підтвердження під час захистів дипломних робіт магістрів на кафедрі технології цукру і підготовки води. Кафедра в 2019 році успішно випустила  більше тридцяти профільних фахівців харчової галузі зі спеціальності 181 «Харчові технології» за освітніми програмами ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зростає попит на випускників освітніх програм «Технології цукру та полісахаридів» та «Технології води та водопідготовки» 27 лютого 2019