Н У Х Т

Високий рівень підготовки випускників спеціальності «Хімічні технології та інженерія» засвідчили присутні на захистах роботодавці

20 лютого 2019

Високий рівень підготовки випускників спеціальності «Хімічні технології та інженерія» засвідчили присутні на захистах роботодавці

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ відбулися захисти кваліфікаційних магістерських робіт за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія».

Екзаменаційну комісію очолювала к.х.н., доцент кафедри аналітичної хімії Київського національного університету ім. Тараса Шевченка Ліонель Зінько. До складу комісії входили провідні фахівці нашого університету – д.х.н., доцент, завідувач кафедри харчової хімії Світлана Бондаренко, д.т.н., доцент, в.о. завідувача кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко, к.т.н., доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олена Подобій.

Всі випускники успішно захистили магістерські роботи та рішенням Екзаменаційної комісії їм присвоєний освітній ступінь «Магістр». На захисті були присутні представники провідних харчових та фармацевтичних компаній України, які у своїх виступах зазначили високий рівень підготовки випускників.

Вітаємо студентів із успішним захистом кваліфікаційних робіт!

Опублікований: 20-02-2019
Читайте також:
У зростанні динаміки розвитку харчової промисловості переконалися четвертокурсники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Минулого тижня студенти 4 курсу разом із викладачами кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Зоряною Романовою, Оленою Циганковою та Романом Мукоїдом у рамках проведення практичних занять відвідали Міжнародну виставку продуктів харчування та напоїв WORLDFOOD UKRAINE 2018. WORLDFOOD UKRAINE – це майданчик для ділових зустрічей і пере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У зростанні динаміки розвитку харчової промисловості переконалися четвертокурсники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 29 жовтня 2018

Презентація компанії «Дельта Вільмар» на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Здобувачі освіти та викладачі кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів зустрілись із представниками компанії «Дельта Вільмар». Прес-секретарка компанії Ірина Семенова презентувала історію створення компанії, її виробничу політику та кращі практики, програми стажування та соціальну політику.  Вона розпов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація компанії «Дельта Вільмар» на кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 10 квітня 2023

Зміни до діючих редакцій ОПП і ОНП стейкхолдерами підтримано!

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося розширене засідання робочих груп із проведення локального моніторингу освітніх програм. Гарантки освітньо-професійних програм спеціальності 181 «Харчові технології», доцентки Оксана Петруша та Світлана Усатюк представили освітньо-професійні програми «Технологічна експертиза та безпека харчової про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зміни до діючих редакцій ОПП і ОНП стейкхолдерами підтримано! 03 лютого 2025

Плідне співробітництво випускових кафедр спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Завідувачка  кафедри готельно-ресторанної справи Лариса Шаран у межах дії Договору про співробітництво завітала до Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського для обговорення питань пріоритетних і перспективних напрямів розвитку закладів готельно-ресторанного бізнесу та сучасних проблем господарювання суб’єктів сфе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідне співробітництво випускових кафедр спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 11 травня 2023