Н У Х Т

Високий рівень підготовки випускників спеціальності «Хімічні технології та інженерія» засвідчили присутні на захистах роботодавці

20 лютого 2019

Високий рівень підготовки випускників спеціальності «Хімічні технології та інженерія» засвідчили присутні на захистах роботодавці

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ відбулися захисти кваліфікаційних магістерських робіт за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія».

Екзаменаційну комісію очолювала к.х.н., доцент кафедри аналітичної хімії Київського національного університету ім. Тараса Шевченка Ліонель Зінько. До складу комісії входили провідні фахівці нашого університету – д.х.н., доцент, завідувач кафедри харчової хімії Світлана Бондаренко, д.т.н., доцент, в.о. завідувача кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко, к.т.н., доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олена Подобій.

Всі випускники успішно захистили магістерські роботи та рішенням Екзаменаційної комісії їм присвоєний освітній ступінь «Магістр». На захисті були присутні представники провідних харчових та фармацевтичних компаній України, які у своїх виступах зазначили високий рівень підготовки випускників.

Вітаємо студентів із успішним захистом кваліфікаційних робіт!

Опублікований: 20-02-2019
Читайте також:
Захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів: серед гостей представники фармпідприємств

Другий день захистів бакалаврів-біотехнологів виявився не менш продуктивний, ніж перший. Ще одинадцять у минулому здобувачів вищої освіти почули на свою адресу: «Вітаємо, Вам присвоєна кваліфікація бакалавр з біотехнології!» Тематики інженерних робіт, представлених на розгляд екзаменаційної комісії в другий день, дивували різноплановістю та глибин...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів: серед гостей представники фармпідприємств 15 червня 2021

HR в індустрії гостинності: від рекрутингу до клієнтського досвіду

До здобувачів освітньої програми «Менеджмент персоналу» на запрошення старшої викладачки Юлії Гринюк з гостьовою лекцією завітала випускниця 2025 року, HR-менеджерка мережі готелів Ibis Тетяна Федорчук та керівниця відділу талантів і культури цієї мережі Ольга Кліщ. Ibis – французький готельний бренд бюджет-сегменту, що належить групі Accor – міжн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

HR в індустрії гостинності: від рекрутингу до клієнтського досвіду 14 листопада 2025

Наші викладачі беруть участь у тренінгах для харчового бізнесу

Аграрний Союз України та ГО «Всеукраїнська асоціація з питань захисту прав споживачів «СПОЖИВЧА ДОВІРА» за підтримки Уряду Нідерландів Kingdom of the Netherlands у рамках програми МАТРА «Зміцнення позицій НГО у регіонах як учасників реформування системи забезпечення безпеки харчової продукції, спрямованого на подолання корупції» та Громадської школ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі беруть участь у тренінгах для харчового бізнесу 13 серпня 2020

Все про українське виноробство на гостьовій лекції генерального директора корпорації «Укрвинпром»

30 березня на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася гостьова онлайн-лекція «Сучасний стан та тенденції розвитку українського виноробства», яку для студентів і аспірантів кафедри прочитав генеральний директор корпорації «Укрвинпром», директор НЦ «Український інститут вина», член Наглядової ради НУХТ Володимир Кучеренко. До...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Все про українське виноробство на гостьовій лекції генерального директора корпорації «Укрвинпром» 31 березня 2023