Н У Х Т

Високий рівень підготовки випускників спеціальності «Хімічні технології та інженерія» засвідчили присутні на захистах роботодавці

20 лютого 2019

Високий рівень підготовки випускників спеціальності «Хімічні технології та інженерія» засвідчили присутні на захистах роботодавці

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ відбулися захисти кваліфікаційних магістерських робіт за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія».

Екзаменаційну комісію очолювала к.х.н., доцент кафедри аналітичної хімії Київського національного університету ім. Тараса Шевченка Ліонель Зінько. До складу комісії входили провідні фахівці нашого університету – д.х.н., доцент, завідувач кафедри харчової хімії Світлана Бондаренко, д.т.н., доцент, в.о. завідувача кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко, к.т.н., доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олена Подобій.

Всі випускники успішно захистили магістерські роботи та рішенням Екзаменаційної комісії їм присвоєний освітній ступінь «Магістр». На захисті були присутні представники провідних харчових та фармацевтичних компаній України, які у своїх виступах зазначили високий рівень підготовки випускників.

Вітаємо студентів із успішним захистом кваліфікаційних робіт!

Опублікований: 20-02-2019
Читайте також:
Конгрес з аюрведи та йоги «АЮРВЕДА START UKRAINE» відвідали наші викладачі та студенти

23 та 24 листопада 2019 року у Києві відбувся перший в Україні Міжнародний конгрес з аюрведи та йоги «АЮРВЕДА START UKRAINE», організований ГО «Українська асоціація Аюрведа-Йога». Цей захід відвідали здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних х...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конгрес з аюрведи та йоги «АЮРВЕДА START UKRAINE» відвідали наші викладачі та студенти 26 листопада 2019

Нові горизонти життя відкрилися перед здобувачами-бакалаврами заочної форми навчання кафедри біотехнології і мікробіології

Завершилися захисти кваліфікаційних дипломних робіт студентів-бакалаврів заочної форми навчання, що тривали з 10 по 14 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології. Настала та довгоочікувана мить, коли студенти кафедри отримали кваліфікацію «Бакалавр з біотехнології» за напрямом 6.051401 «Біотехнологія» (спеціальність 162 «Біотехнології та біоін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові горизонти життя відкрилися перед здобувачами-бакалаврами заочної форми навчання кафедри біотехнології і мікробіології 18 лютого 2020

Про перспективи і способи збагачення хлібних виробів білком доповів професор НУХТ на конференції Всеукраїнської асоціації пекарів

Зв'язок науки і виробництва – запорука розвитку будь-якої галузі промисловості. Розуміючи це, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів нашого університету постійно дбає про зміцнення вже традиційних і встановлення нових зв’язків як із окремими підприємствами, так і з їх об’єднаннями. Однією з форм такої співпраці є участь викладач...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про перспективи і способи збагачення хлібних виробів білком доповів професор НУХТ на конференції Всеукраїнської асоціації пекарів 01 жовтня 2021

Інноваційні технології від досвідченого педагога кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Антонелла Дорохович прочитала відкриту лекцію з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів і харчоконцентратів» для магістрантів, що навчаються за спеціалізацією «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Тема лекції – «Інн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології від досвідченого педагога кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 20 листопада 2019