На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ відбулися захисти кваліфікаційних магістерських робіт за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія».
Екзаменаційну комісію очолювала к.х.н., доцент кафедри аналітичної хімії Київського національного університету ім. Тараса Шевченка Ліонель Зінько. До складу комісії входили провідні фахівці нашого університету – д.х.н., доцент, завідувач кафедри харчової хімії Світлана Бондаренко, д.т.н., доцент, в.о. завідувача кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Тамара Носенко, к.т.н., доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олена Подобій.
Всі випускники успішно захистили магістерські роботи та рішенням Екзаменаційної комісії їм присвоєний освітній ступінь «Магістр». На захисті були присутні представники провідних харчових та фармацевтичних компаній України, які у своїх виступах зазначили високий рівень підготовки випускників.
Вітаємо студентів із успішним захистом кваліфікаційних робіт!