Н У Х Т

Потужна профорієнтаційна команда НУХТ у Бердичівському коледжі промисловості, економіки і права

12 березня 2020

Потужна профорієнтаційна команда НУХТ у Бердичівському коледжі промисловості, економіки і права

Профорієнтація – важлива складова діяльності колективу нашого університету. До її проведення долучаються всі – і викладачі, і співробітники, і студенти. Фахову організаційну, інформаційну й консультативну допомогу у цьому питанні надають спеціалісти Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету. Найбільш масштабні і яскраві профорієнтаційні івенти НУХТ відбуваються саме за їх ініціативи й безпосередньої участі.

Ось і напередодні прекрасного весняного свята 8 березня, фахівці Центру зібрали потужну профорієнтаційну команду, щоб представити наш виш студентам старших курсів Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права – провідного навчального закладу, який готує фахівців для багатьох галузей економіки, і, зокрема, хімічного і харчового машинобудування. Багато випускників коледжу гідно представляють свій навчальний заклад, продовжуючи навчання у нашому університеті.

Нинішнім студентам коледжу наші представники розповіли про освітні пропозиції НУХТ, умови вступу і особливості навчання, кількість бюджетних місць, стосунки між викладачами та студентами, умови проживання у гуртожитках, поєднання навчання із роботою на провідних підприємствах харчової і фармацевтичної галузей, про можливості дистанційної і дуальної освіти та багато інших цікавих питань.

Цікавий екскурс в історію заснування, розвитку і становлення університету учасникам заходу презентували фахівці Центру моніторингу якості на координації освітньої діяльності університету Ігор Житнецький та Олена Подобій, вичерпну інформацію щодо вступу надав працівник приймальної комісії НУХТ Володимир Бондар, про всі родзинки навчання й ґрунтовні відповіді на свої питання студенти почули від викладачів кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. І.С. Гулого, доцентів Олексія Губені, Сергія Кадомського, професорів Олександра  Литвиненка і Анатолія Бовсуновського.

Неймовірно драйвову і яскраву концертну програму подарували наші студенти – Навчально-наукового інституту економіки і управління Ольга Ластовецька, Інна Кравченко, Віолетта Резнік, Ольга Оленюк, Навчально-наукового інституту харчових технологій Анастасія Терещук, факультету біотехнології та екологічного контролю Андрій Середінський, аспірант кафедри готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Євген Амаріца. Творчу групу очолив керівник вокальної студії Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку НУХТ Андрій Бут.

У рамках заходу відбувся розіграш призів від ради студентського самоврядування  університету. Його учасники були в захваті від отриманих футболок, екосумок, значків із символікою НУХТ.

Захід відвідали випускники нашого університету, які свого часу закінчили механічний факультет НУХТ (нині – Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. І.С. Гулого), а тепер – знані в Бердичівському краї державні службовці та успішні власники підприємств харчової промисловості, які відзначили рівень підготовки випускників і поділилися враженнями про яскраве студентське життя.

Учасники нашого профдесанту щиро вдячні організаторам зустрічі від адміністрації коледжу – заступнику директора з виховної роботи Броніславу Марковському та відповідальній за практичну підготовку Людмилі Мазур, а також ректорату університету за сприяння в організації поїздки.

Наголосимо, що колектив НУХТ надзвичайно високо цінує внесок адміністрації і викладачів Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права у забезпечення промисловості України кваліфікованими фахівцями.

Ми завжди раді бачити випускників Коледжу у нашому виші! 

Опублікований: 12-03-2020
Читайте також:
Досягнуто домовленості щодо академічної мобільності здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Розширюючи партнерські зв’язки із зарубіжними колегами за спеціалізацією кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів, завідувач кафедри, професор Василь Пасічний та відповідальний за практичну підготовку студентів, доцент Олег Галенко пройшли короткострокове стажування в компанії «Goodvalley» – другому за продуктивністю виробництва свинини м'ясопе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досягнуто домовленості щодо академічної мобільності здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 24 січня 2020

І Всеукраїнська студентська науково-практична інтернет-конференція відбулася у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ

Днями у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулася І Всеукраїнська студентська науково-практична інтернет-конференція «Розвиток готельно-ресторанної індустрії України: проблеми, перспективи, інновації», присвячена 10-річчю заснування спеціальності «Готельно-ресторанна справа». Конференцію урочисто відкрив дир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

І Всеукраїнська студентська науково-практична інтернет-конференція відбулася у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ 23 квітня 2019

Ініціатива щодо проведення ChillTech Students Awards-2025 знайшла підтримку підприємців

На кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки у повному розпалі підготовка до конкурсу ChillTech Students Awards-2025. Днями доцент кафедри Олексій Пилипенко за підтримки Громадської спілки «Холодильна асоціація України» провів нараду з потенційними спонсорами та пояснив перспективи і завдання конкурсу. Зокрема, були представлені результати оп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ініціатива щодо проведення ChillTech Students Awards-2025 знайшла підтримку підприємців 11 листопада 2024

Деталі правильного маркування органічної продукції дізнавалися викладачі й магістранти

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів  взяли участь у онлайн-тренінгу «Маркування органічної продукції. Державний логотип для органічної продукції». До тренінгу також долучилися здобувачі освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Технології органічних продуктів». Тренінг був організований Міністерст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Деталі правильного маркування органічної продукції дізнавалися викладачі й магістранти 21 листопада 2023