Н У Х Т

Потужна профорієнтаційна команда НУХТ у Бердичівському коледжі промисловості, економіки і права

12 березня 2020

Потужна профорієнтаційна команда НУХТ у Бердичівському коледжі промисловості, економіки і права

Профорієнтація – важлива складова діяльності колективу нашого університету. До її проведення долучаються всі – і викладачі, і співробітники, і студенти. Фахову організаційну, інформаційну й консультативну допомогу у цьому питанні надають спеціалісти Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету. Найбільш масштабні і яскраві профорієнтаційні івенти НУХТ відбуваються саме за їх ініціативи й безпосередньої участі.

Ось і напередодні прекрасного весняного свята 8 березня, фахівці Центру зібрали потужну профорієнтаційну команду, щоб представити наш виш студентам старших курсів Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права – провідного навчального закладу, який готує фахівців для багатьох галузей економіки, і, зокрема, хімічного і харчового машинобудування. Багато випускників коледжу гідно представляють свій навчальний заклад, продовжуючи навчання у нашому університеті.

Нинішнім студентам коледжу наші представники розповіли про освітні пропозиції НУХТ, умови вступу і особливості навчання, кількість бюджетних місць, стосунки між викладачами та студентами, умови проживання у гуртожитках, поєднання навчання із роботою на провідних підприємствах харчової і фармацевтичної галузей, про можливості дистанційної і дуальної освіти та багато інших цікавих питань.

Цікавий екскурс в історію заснування, розвитку і становлення університету учасникам заходу презентували фахівці Центру моніторингу якості на координації освітньої діяльності університету Ігор Житнецький та Олена Подобій, вичерпну інформацію щодо вступу надав працівник приймальної комісії НУХТ Володимир Бондар, про всі родзинки навчання й ґрунтовні відповіді на свої питання студенти почули від викладачів кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. І.С. Гулого, доцентів Олексія Губені, Сергія Кадомського, професорів Олександра  Литвиненка і Анатолія Бовсуновського.

Неймовірно драйвову і яскраву концертну програму подарували наші студенти – Навчально-наукового інституту економіки і управління Ольга Ластовецька, Інна Кравченко, Віолетта Резнік, Ольга Оленюк, Навчально-наукового інституту харчових технологій Анастасія Терещук, факультету біотехнології та екологічного контролю Андрій Середінський, аспірант кафедри готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Євген Амаріца. Творчу групу очолив керівник вокальної студії Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку НУХТ Андрій Бут.

У рамках заходу відбувся розіграш призів від ради студентського самоврядування  університету. Його учасники були в захваті від отриманих футболок, екосумок, значків із символікою НУХТ.

Захід відвідали випускники нашого університету, які свого часу закінчили механічний факультет НУХТ (нині – Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. І.С. Гулого), а тепер – знані в Бердичівському краї державні службовці та успішні власники підприємств харчової промисловості, які відзначили рівень підготовки випускників і поділилися враженнями про яскраве студентське життя.

Учасники нашого профдесанту щиро вдячні організаторам зустрічі від адміністрації коледжу – заступнику директора з виховної роботи Броніславу Марковському та відповідальній за практичну підготовку Людмилі Мазур, а також ректорату університету за сприяння в організації поїздки.

Наголосимо, що колектив НУХТ надзвичайно високо цінує внесок адміністрації і викладачів Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права у забезпечення промисловості України кваліфікованими фахівцями.

Ми завжди раді бачити випускників Коледжу у нашому виші! 

Опублікований: 12-03-2020
Читайте також:
У практичній реалізації вимог нових національних нормативно-правових актів і нових версій міжнародних стандартів допомагають виробничникам наші фахівці

Науково-педагогічний колектив кафедри харчових технологій та інженерії Одеського інституту післядипломної освіти НУХТ провів шість виїзних навчально-консультаційних семінарів для керівників і фахівців провідних харчових підприємств м. Одеса: ПрАТ «ВО Одеський консервний завод», ПрАТ «Одесавинпром», ТОВ «Одеський хліб» і ПрАТ «Одеський коньячний зав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У практичній реалізації вимог нових національних нормативно-правових актів і нових версій міжнародних стандартів допомагають виробничникам наші фахівці 08 липня 2019

Шукаємо талановитих вступників: відбулася зустріч зі старшокурсниками Вінницького фахового коледжу НУХТ

21 лютого відбулася друга зустріч фахівців університету зі старшокурсниками Відокремленого структурного підрозділу «Вінницький фаховий коледж Національного університету харчових технологій». Сьогодні фахівці Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету, Приймальної комісії НУХТ та факультету автоматизації і комп’ютерни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шукаємо талановитих вступників: відбулася зустріч зі старшокурсниками Вінницького фахового коледжу НУХТ 21 лютого 2024

Здобувачі-фінансисти на дослідницькому семінарі фахівця Національного банку Словаччини

Здобувачі-фінансисти використали можливості zoom-платформи та взяли участь у зустрічі з Алешем  Маршалом, організованій Національним банком України. Здобувачі освітньої програми «Фінанси, банківська справа та страхування» за ініціативи доцентки кафедри фінансів Світлани Бойко відвідали відкритий дослідницький семінар співробітника Національного ба...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-фінансисти на дослідницькому семінарі фахівця Національного банку Словаччини 02 березня 2023

Стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи у кращому готельному підприємстві м. Києва

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи проходять стажування у кращому 4* бізнес-готелі м. Києва – «Президент Готель». «Президент Готель» – це 375 номерів категорій Бізнес, Бізнес покращений, Напівлюкс, Люкс, Апартаменти; 17 конференц-залів для організації різноманітних івентів, заклади харчування: лоббі-бар, ресторан і кафе-кондитерська. К...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стажування викладачів кафедри готельно-ресторанної справи у кращому готельному підприємстві м. Києва 15 грудня 2020