Н У Х Т

Потужна профорієнтаційна команда НУХТ у Бердичівському коледжі промисловості, економіки і права

12 березня 2020

Потужна профорієнтаційна команда НУХТ у Бердичівському коледжі промисловості, економіки і права

Профорієнтація – важлива складова діяльності колективу нашого університету. До її проведення долучаються всі – і викладачі, і співробітники, і студенти. Фахову організаційну, інформаційну й консультативну допомогу у цьому питанні надають спеціалісти Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету. Найбільш масштабні і яскраві профорієнтаційні івенти НУХТ відбуваються саме за їх ініціативи й безпосередньої участі.

Ось і напередодні прекрасного весняного свята 8 березня, фахівці Центру зібрали потужну профорієнтаційну команду, щоб представити наш виш студентам старших курсів Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права – провідного навчального закладу, який готує фахівців для багатьох галузей економіки, і, зокрема, хімічного і харчового машинобудування. Багато випускників коледжу гідно представляють свій навчальний заклад, продовжуючи навчання у нашому університеті.

Нинішнім студентам коледжу наші представники розповіли про освітні пропозиції НУХТ, умови вступу і особливості навчання, кількість бюджетних місць, стосунки між викладачами та студентами, умови проживання у гуртожитках, поєднання навчання із роботою на провідних підприємствах харчової і фармацевтичної галузей, про можливості дистанційної і дуальної освіти та багато інших цікавих питань.

Цікавий екскурс в історію заснування, розвитку і становлення університету учасникам заходу презентували фахівці Центру моніторингу якості на координації освітньої діяльності університету Ігор Житнецький та Олена Подобій, вичерпну інформацію щодо вступу надав працівник приймальної комісії НУХТ Володимир Бондар, про всі родзинки навчання й ґрунтовні відповіді на свої питання студенти почули від викладачів кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. І.С. Гулого, доцентів Олексія Губені, Сергія Кадомського, професорів Олександра  Литвиненка і Анатолія Бовсуновського.

Неймовірно драйвову і яскраву концертну програму подарували наші студенти – Навчально-наукового інституту економіки і управління Ольга Ластовецька, Інна Кравченко, Віолетта Резнік, Ольга Оленюк, Навчально-наукового інституту харчових технологій Анастасія Терещук, факультету біотехнології та екологічного контролю Андрій Середінський, аспірант кафедри готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Євген Амаріца. Творчу групу очолив керівник вокальної студії Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку НУХТ Андрій Бут.

У рамках заходу відбувся розіграш призів від ради студентського самоврядування  університету. Його учасники були в захваті від отриманих футболок, екосумок, значків із символікою НУХТ.

Захід відвідали випускники нашого університету, які свого часу закінчили механічний факультет НУХТ (нині – Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. І.С. Гулого), а тепер – знані в Бердичівському краї державні службовці та успішні власники підприємств харчової промисловості, які відзначили рівень підготовки випускників і поділилися враженнями про яскраве студентське життя.

Учасники нашого профдесанту щиро вдячні організаторам зустрічі від адміністрації коледжу – заступнику директора з виховної роботи Броніславу Марковському та відповідальній за практичну підготовку Людмилі Мазур, а також ректорату університету за сприяння в організації поїздки.

Наголосимо, що колектив НУХТ надзвичайно високо цінує внесок адміністрації і викладачів Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права у забезпечення промисловості України кваліфікованими фахівцями.

Ми завжди раді бачити випускників Коледжу у нашому виші! 

Опублікований: 12-03-2020
Читайте також:
Наукові розробки кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв зацікавили хлібопекарську промисловість

Протягом багатьох десятиліть наш університет відомий потужною науковою школою з процесів і обладнання хлібопекарських виробництв. Вона була започаткована професором Абрамом Міхєлєвим, а нині працює і динамічно розвивається на кафедрі машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництвпід керівництвом професора Володимира Теличкуна. Останніми нау...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові розробки кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв зацікавили хлібопекарську промисловість 23 червня 2018

Кар’єрні пропозиції для наших студентів від ПрАТ «Індар»

22 січня 2020 року до магістрів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, Навчально-наукового інституту харчових технологій, Навчально-наукового інституту економіки і управління, факультету біотехнології та екологічного контролю і факультету автоматизації і комп’ютерних систем завітали ейчари ПрАТ «Індар» – підприємс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кар’єрні пропозиції для наших студентів від ПрАТ «Індар» 22 січня 2020

Свято… і крапелька печалі на факультеті біотехнології та екологічного контролю

21 червня на факультеті біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) відбувся урочистий вечір, присвячений випуску бакалаврів денної форми навчання. Цього року факультет успішно випустив близько 100 бакалаврів, які завершили навчання за напрямами «Біотехнологія» та «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування». С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свято… і крапелька печалі на факультеті біотехнології та екологічного контролю 24 червня 2019

Студенти факультету біотехнології та екологічного контролю продовжують опановувати практичні навички свого фаху

Студенти-біотехнологи набувають практичних навичок не лише на столичних підприємствах галузі. Одним із місць проходження ними практики стало фармацевтичне підприємство з виготовлення готових лікарських засобів – ПАТ «Вітаміни» у м. Умань. Звісно, по конкуренції зі столичними підприємствами, ПАТ «Вітаміни» поступаються. Та після побаченого нашими ст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти факультету біотехнології та екологічного контролю продовжують опановувати практичні навички свого фаху 31 січня 2017