Н У Х Т

І Всеукраїнська студентська науково-практична інтернет-конференція відбулася у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ

23 квітня 2019

І Всеукраїнська студентська науково-практична інтернет-конференція відбулася у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ

Днями у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулася І Всеукраїнська студентська науково-практична інтернет-конференція «Розвиток готельно-ресторанної індустрії України: проблеми, перспективи, інновації», присвячена 10-річчю заснування спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Конференцію урочисто відкрив директор коледжу, к.е.н, доцент Михайло Григорців. Привітав учасників конференції експерт Міжнародної організації SES Nikolaus Schrötter, який працював із студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» протягом трьох тижнів згідно з умовами проекту. Долучився до привітання учасників завідувач відділення готельно-ресторанної справи Дмитро Сколоздра.

У роботі конференції взяв участь голова Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області, директор Технологічного коледжу ДВНЗ «НЛТУ України» Роман Дадак.

Пленарне засідання конференції розпочала модератор голова циклової комісії готельного обслуговування, к.п.н. Ірина Тарасюк, яка повідомила, що участь у заході беруть 87 чоловік, серед яких студенти, аспіранти, викладачі із 16 областей України. Також зазначила, що з приємністю спостерігає тенденцію до збільшення наукової заінтересованості студентів, яка проявляється, зокрема, у великій кількості бажаючих виступити із доповідями на конференції.

У рамках конференції були розглянуті питання кадрового забезпечення готельно-ресторанної індустрії; сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанної індустрії; регіональні проблеми та перспективи розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу; харчові технології в галузі готельно-ресторанного бізнесу; світові досягнення та інноваційні технології в сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесі.

Теми доповідей учасників конференції мали високий науково-теоретичний рівень, дослідницький характер, а також практичне значення. Питання, розглянуті на конференції, були сучасними та інноваційними.

Висока активність учасників конференції виливалася в палкі обговорення на секційних засіданнях, як зазначили модератори секцій Оксана Шняк і Наталія Чередняк. Усі бажаючі задавали доповідачам запитання, висловлювали свої побажання та думки щодо заслуханої доповіді, що підкреслило зацікавлення молодої генерації не лише у напрацюваннях у власній галузі знань, але й у міждисциплінарній науково-практичній співпраці.

За підсумками роботи конференції всі учасники та їх наукові керівники були нагороджені сертифікатами.

Циклова комісія готельного обслуговування Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ висловлює щиру подяку всім, хто брав активну участь у роботі конференції та бажає їм успіхів у подальшій науковій діяльності!

Опублікований: 23-04-2019
Читайте також:
English Speaking Club EcoEurope NUFT: наукова подорож до Бразилії

Засідання English Speaking Club – це завжди нові знайомства та можливість дізнатися щось нове від професіоналів. Цей розмовний клуб був започаткований у рамках реалізації проєкту Жан Моне Кафедра програми Еразмус+ з Ефективного екоменеджменту та екокомунікації у ЄС. Координує роботу клубу професор кафедри екології та екоменеджменту Ігор Якименко. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

English Speaking Club EcoEurope NUFT: наукова подорож до Бразилії 15 травня 2024

Як використовувати функціонал ZOOM для організації ефективних навчальних заходів тепер знають наші викладачі

18 лютого 2021 р. викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу підвищували свою майстерність у проведенні онлайн-подій на онлайн-семінарі «Можливості та функціонал Zoom: як організувати онлайн-подію». Вебінар відбувся в межах проекту «Акселератор цифрової трансформації: посилення впливу ОГС завдяки впровадженню технологій», що реалізується...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як використовувати функціонал ZOOM для організації ефективних навчальних заходів тепер знають наші викладачі 22 лютого 2021

Інноваційні технології магістрантки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції представлені на кулінарний конкурс

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка згідно зі стратегічним планом кафедри на 2022 рік впроваджують «зони елітарної освіти» з організацією для здобувачів-відмінників індивідуального підходу щодо виконання науково-дослідної роботи у рамках с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології магістрантки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції представлені на кулінарний конкурс 15 грудня 2022

Управління інцидентами, пов’язаними з безпечністю та якістю харчових продуктів, опановують магістранти

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася відкрита лекція «Управління інцидентами, пов’язаними з безпечністю та якістю харчових продуктів», яку з дисципліни «Безпека і якість дієтичної та аюрведичної харчової продукції» для здобувачів-магістрантів першого курсу прочитала доцентка Наталія Ющенко. Лекція була присвячена  пит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Управління інцидентами, пов’язаними з безпечністю та якістю харчових продуктів, опановують магістранти 28 листопада 2023