Н У Х Т

І Всеукраїнська студентська науково-практична інтернет-конференція відбулася у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ

23 квітня 2019

І Всеукраїнська студентська науково-практична інтернет-конференція відбулася у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ

Днями у Львівському державному коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулася І Всеукраїнська студентська науково-практична інтернет-конференція «Розвиток готельно-ресторанної індустрії України: проблеми, перспективи, інновації», присвячена 10-річчю заснування спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Конференцію урочисто відкрив директор коледжу, к.е.н, доцент Михайло Григорців. Привітав учасників конференції експерт Міжнародної організації SES Nikolaus Schrötter, який працював із студентами спеціальності «Готельно-ресторанна справа» протягом трьох тижнів згідно з умовами проекту. Долучився до привітання учасників завідувач відділення готельно-ресторанної справи Дмитро Сколоздра.

У роботі конференції взяв участь голова Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області, директор Технологічного коледжу ДВНЗ «НЛТУ України» Роман Дадак.

Пленарне засідання конференції розпочала модератор голова циклової комісії готельного обслуговування, к.п.н. Ірина Тарасюк, яка повідомила, що участь у заході беруть 87 чоловік, серед яких студенти, аспіранти, викладачі із 16 областей України. Також зазначила, що з приємністю спостерігає тенденцію до збільшення наукової заінтересованості студентів, яка проявляється, зокрема, у великій кількості бажаючих виступити із доповідями на конференції.

У рамках конференції були розглянуті питання кадрового забезпечення готельно-ресторанної індустрії; сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанної індустрії; регіональні проблеми та перспективи розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу; харчові технології в галузі готельно-ресторанного бізнесу; світові досягнення та інноваційні технології в сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесі.

Теми доповідей учасників конференції мали високий науково-теоретичний рівень, дослідницький характер, а також практичне значення. Питання, розглянуті на конференції, були сучасними та інноваційними.

Висока активність учасників конференції виливалася в палкі обговорення на секційних засіданнях, як зазначили модератори секцій Оксана Шняк і Наталія Чередняк. Усі бажаючі задавали доповідачам запитання, висловлювали свої побажання та думки щодо заслуханої доповіді, що підкреслило зацікавлення молодої генерації не лише у напрацюваннях у власній галузі знань, але й у міждисциплінарній науково-практичній співпраці.

За підсумками роботи конференції всі учасники та їх наукові керівники були нагороджені сертифікатами.

Циклова комісія готельного обслуговування Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ висловлює щиру подяку всім, хто брав активну участь у роботі конференції та бажає їм успіхів у подальшій науковій діяльності!

Опублікований: 23-04-2019
Читайте також:
На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар "Технологія висококонцентрованих бражок з крохмалевмісної сировини". Доповідач – аспірант кафедри Світлана Ковальчук (керівник – Тетяна Мудрак) доповіла про особливості перероблення різних видів зернової сировини, а також вплив ступеня дисперсності зерна на процес розріджува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар 19 квітня 2018

ЗНО з математики може стати обов'язковим для всіх випускників

В Україні можливе введення обов'язкового для всіх випускників зовнішнього незалежного оцінювання з математики. Про це повідомила міністр освіти Лілія Гриневич під час конференції «Нова українська школа - старт реформи, участь громад», передає «Інтерфакс-Україна». «Можливо ми будемо розглядати - зараз є дискусія, збільшення кількості обов'язкових п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

ЗНО з математики може стати обов'язковим для всіх випускників 22 серпня 2018

Рівень своєї англійської підвищують наші викладачі

Вимушені карантинні заходи в усьому світі змусили інакше подивитися на навчальний процес здобувачів освіти та викладачів. Викладач – професія, яка вимагає не лише вміння передавати свої знання, але й безупинно навчатися самому та покращувати свої професійні компетенції, підвищуючи їх рівень. Прикладом є доценти кафедри економіки і права Ольга Тка...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Рівень своєї англійської підвищують наші викладачі 15 червня 2020

Перемагаємо на освітньому фронті

Клуб пакувальників та редакція журналу «Упаковка» за підтримки Міністерства освіти і науки України організували на вищому європейському рівні проведення XVII Всеукраїнського конкурсу студентських робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан-2022». Не зважаючи на складнощі воєнного часу, оргкомітет забезпечив проведення 15 листо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перемагаємо на освітньому фронті 16 листопада 2022