Н У Х Т

Тенденції світового ринку хлібопекарських і кондитерських виробів і підготовку кадрів для галузі обговорили наші фахівці

25 лютого 2021

Тенденції світового ринку хлібопекарських і кондитерських виробів і підготовку кадрів для галузі обговорили наші фахівці

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів на чолі з завідувачем кафедри Володимиром Ковбасою взяли участь у конференції «Хлібопекарський бізнес 2021», яка відбулася за сприяння компанії «МаркоПАК», Всеукраїнської асоціації пекарів і Спілки борошномелів України.

У рамках сесії «Виробництво та упаковка хліба» керівники провідних компаній представили доповіді щодо тенденцій світового ринку хлібопекарських і кондитерських виробів, а також акцентували увагу на аспектах сучасних технологій їх виробництва. У представлених доповідях була приділена увага питанням якості і безпечності, вибору споживчої упаковки, маркування і транспортної тари для продукції галузі. Під час сесії «Виробництво та зберігання борошна» спікери звернули увагу на інноваційні рішення та технології в цій галузі. Одна з сесій конференції була присвячена проблемам оцінювання та коригуванню хлібопекарських властивостей борошна.

Важливим заходом конференції стало засідання круглого столу «Проблеми підготовки кадрів для хлібопекарської галузі». Представники провідних закладів вищої освіти, які навчають здобувачів за освітніми програмами, пов’язаними з технологією хлібобулочних виробів, обговорили з представниками компаній питання щодо створення умов тісної співпраці з роботодавцями для забезпечення якісної підготовки майбутніх фахівців із урахуванням сучасних потреб підприємств галузі. Після обговорення був підписаний Меморандум про співпрацю між закладами вищої освіти та Всеукраїнською асоціацією пекарів.

Опублікований: 25-02-2021
Читайте також:
Відкрите заняття з робототехніки

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулося відкрите лекційне заняття з інноваційної дисципліни «Робототехнічні комплекси у пакувальних процесах», яке для магістрантів освітньо-програми «Прикладна механіка» провів асистент кафедри, PhD Валентин Туфекчі. У сучасному світі, де швидкість та ефективність є вирішальними, знання і вміння у ц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите заняття з робототехніки 26 березня 2024

Відкрита лекція для здобувачів англомовного проєкту на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

3 березня 2021 року відбулося відкрите лекційне заняття «Особливості харчування країн Північної Європи» доцентки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмили Дейниченко з дисципліни «Етнічні кухні» для здобувачів групи ГС-3-8а англомовного проєкту. Заняття відбулось у форматі онлайн на платформі ZOOM із використанням мультимедійн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція для здобувачів англомовного проєкту на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 05 березня 2021

Захист перших магістерських робіт студентів-аюрведистів довів професійну компетентність наших випускників

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулася знаменна подія – були захищені перші магістерські роботи за освітньою програмою «Технології аюрведичних харчових продуктів» спеціальності 181 «Харчові технології». Протягом захистів, що проходили 21 та 22 лютого, десятеро студентів представили Екзаменаційній комісії свої дослідженн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захист перших магістерських робіт студентів-аюрведистів довів професійну компетентність наших випускників 25 лютого 2019

Пандемія – не привід зупиняти свою наукову роботу!

18 жовтня 2021 року розпочала роботу англомовна International Conferenceon Advanced Mechanicaland Power Engineering (CAMPE-2021), яка зосереджена на широкому спектрі дослідницьких завдань у галузях механіки рідин і теплообміну в енергетиці, енергозберігаючих технологій, що стосується сучасних і майбутніх тенденцій інженерного проєктування, нанотехн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пандемія – не привід зупиняти свою наукову роботу! 18 жовтня 2021