Н У Х Т

Тенденції світового ринку хлібопекарських і кондитерських виробів і підготовку кадрів для галузі обговорили наші фахівці

25 лютого 2021

Тенденції світового ринку хлібопекарських і кондитерських виробів і підготовку кадрів для галузі обговорили наші фахівці

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів на чолі з завідувачем кафедри Володимиром Ковбасою взяли участь у конференції «Хлібопекарський бізнес 2021», яка відбулася за сприяння компанії «МаркоПАК», Всеукраїнської асоціації пекарів і Спілки борошномелів України.

У рамках сесії «Виробництво та упаковка хліба» керівники провідних компаній представили доповіді щодо тенденцій світового ринку хлібопекарських і кондитерських виробів, а також акцентували увагу на аспектах сучасних технологій їх виробництва. У представлених доповідях була приділена увага питанням якості і безпечності, вибору споживчої упаковки, маркування і транспортної тари для продукції галузі. Під час сесії «Виробництво та зберігання борошна» спікери звернули увагу на інноваційні рішення та технології в цій галузі. Одна з сесій конференції була присвячена проблемам оцінювання та коригуванню хлібопекарських властивостей борошна.

Важливим заходом конференції стало засідання круглого столу «Проблеми підготовки кадрів для хлібопекарської галузі». Представники провідних закладів вищої освіти, які навчають здобувачів за освітніми програмами, пов’язаними з технологією хлібобулочних виробів, обговорили з представниками компаній питання щодо створення умов тісної співпраці з роботодавцями для забезпечення якісної підготовки майбутніх фахівців із урахуванням сучасних потреб підприємств галузі. Після обговорення був підписаний Меморандум про співпрацю між закладами вищої освіти та Всеукраїнською асоціацією пекарів.

Опублікований: 25-02-2021
Читайте також:
В університеті стартували вступні випробування до бакалаврату

Сьогодні в університеті стартували вступні випробування до бакалаврату. Творчий конкурс складали вступники на спеціальність 17 «Фізична культура і спорт», освітню програму «Фізична рекреація і оздоровлення людини». Його мета – визначення рівня фізичної підготовленості вступників, необхідного для опанування обов’язкових і вибіркових дисциплін за спе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті стартували вступні випробування до бакалаврату 11 липня 2024

«Заряджені» навчати

Не зважаючи на виклики сьогодення, кафедра машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв оптимістично дивиться у майбутнє завдяки прекрасним і талановитим студентам, згуртованому колективу, потужному освітньому і науковому потенціалу, давнім академічним традиціям, підтримці кваліфікованих випускників, дружнім стосункам зі вченими провідних ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Заряджені» навчати 09 вересня 2020

Стартували весняні Дні кар’єри-2020 для учнів випускних класів

У міськрайонних центрах зайнятості Київської області розпочалися весняні Дні кар’єри-2020 для учнів випускних класів. Вічне питання, яку професію обрати, кожний рік постає перед випускниками загальноосвітніх навчальних закладів України. Дні кар’єри організовані для того, щоб якомога краще ознайомити вступників до вищих навчальних закладів із цього...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стартували весняні Дні кар’єри-2020 для учнів випускних класів 27 лютого 2020

Вино як мистецтво: захоплива гостьова лекція від кафедри іноземних мов професійного спрямування

10 квітня 2025 року відбулася захоплива гостьова лекція «Вино як мистецтво: поєднання смаку, аромату та культури», яку прочитав президент Асоціації сомельє України та бренд-амбасадор всесвітньо відомої компанії Moët Hennessy Іван Бачурін. Захід зібрав поціновувачів винної культури, студентів і викладачів, які мали унікальну нагоду зануритися у виш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вино як мистецтво: захоплива гостьова лекція від кафедри іноземних мов професійного спрямування 11 квітня 2025