Н У Х Т

Тенденції світового ринку хлібопекарських і кондитерських виробів і підготовку кадрів для галузі обговорили наші фахівці

25 лютого 2021

Тенденції світового ринку хлібопекарських і кондитерських виробів і підготовку кадрів для галузі обговорили наші фахівці

Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів на чолі з завідувачем кафедри Володимиром Ковбасою взяли участь у конференції «Хлібопекарський бізнес 2021», яка відбулася за сприяння компанії «МаркоПАК», Всеукраїнської асоціації пекарів і Спілки борошномелів України.

У рамках сесії «Виробництво та упаковка хліба» керівники провідних компаній представили доповіді щодо тенденцій світового ринку хлібопекарських і кондитерських виробів, а також акцентували увагу на аспектах сучасних технологій їх виробництва. У представлених доповідях була приділена увага питанням якості і безпечності, вибору споживчої упаковки, маркування і транспортної тари для продукції галузі. Під час сесії «Виробництво та зберігання борошна» спікери звернули увагу на інноваційні рішення та технології в цій галузі. Одна з сесій конференції була присвячена проблемам оцінювання та коригуванню хлібопекарських властивостей борошна.

Важливим заходом конференції стало засідання круглого столу «Проблеми підготовки кадрів для хлібопекарської галузі». Представники провідних закладів вищої освіти, які навчають здобувачів за освітніми програмами, пов’язаними з технологією хлібобулочних виробів, обговорили з представниками компаній питання щодо створення умов тісної співпраці з роботодавцями для забезпечення якісної підготовки майбутніх фахівців із урахуванням сучасних потреб підприємств галузі. Після обговорення був підписаний Меморандум про співпрацю між закладами вищої освіти та Всеукраїнською асоціацією пекарів.

Опублікований: 25-02-2021
Читайте також:
Інтерактивний науковий Speaking Club із залученням платформи English 4 Ukraine

Аспіранти та магістранти НУХТ разом із доценткою кафедри іноземних мов професійного спрямування Галиною Лук’янець провели інтерактивний англомовний Speaking Club, доєднавшись до благодійної платформи вивчення англійської мови English4Ukraine, що працює на базі Маріупольського державного університету у співпраці з міжнародними партнерами. Система н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтерактивний науковий Speaking Club із залученням платформи English 4 Ukraine 07 березня 2025

«Смачне» кіно у Movie Club

Перегляд фільмів англійською мовою – чудовий спосіб не лише розважитися, але й отримати знання та вдосконалити вміння сприймати автентичну інформацію іноземною мовою. Тож у рамках Movie Club, який проводить кафедра іноземних мов професійного спрямування вже не перший рік, студенти першого, другого та третього курсів факультету готельно-ресторанного...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Смачне» кіно у Movie Club 27 жовтня 2020

Магістранти готуються до написання кваліфікаційної роботи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася зустріч із магістрантами освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» (спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа») другого року навчання перед початком написання кваліфікаційних робіт. Метою заходу було обговорення принципів академічної доброчесності та політики використання штуч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти готуються до написання кваліфікаційної роботи 05 листопада 2025

Вступникам до магістратури: три кроки для виконання вимог до зарахування

Вступники до магістратури, які отримали рекомендації на бюджет, повинні до 18:00 30 серпня виконати вимоги Правил прийому до зарахування. Найперше, вони мають підтвердити вибір місця навчання. Це можна зробити двома способами: - особисто в приймальній комісії вишу, куди отримана рекомендація, під час подання копій документів за допомогою КЕП або ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам до магістратури: три кроки для виконання вимог до зарахування 28 серпня 2025