Н У Х Т

Маємо найбільший обсяг державного замовлення на підготовку докторів філософії за спеціальністю «Харчові технології»

22 серпня 2024

Маємо найбільший обсяг державного замовлення на підготовку докторів філософії за спеціальністю «Харчові технології»

Міністерство освіти і науки оприлюднило обсяги державного замовлення на підготовку докторів філософії у 2024 році у закладах вищої освіти, що перебувають у сфері управління МОН.

Нашому університету виділено 50 бюджетних місць для підготовки науково-педагогічних працівників (у минулому році –17). З них:

- за галуззю 05 Соціальні та поведінкові науки (освітньо-наукова програма «Економіка») обсяг державного замовлення становить 2 особи
- за галуззю 07 Управління та адміністрування (освітньо-наукові програми «Менеджмент» і «Маркетинг») – 5 осіб
- за галуззю 12 Інформаційні технології (освітньо-наукова програма «Комп’ютерні науки») – 2 особи
- за галуззю 13 Механічна інженерія (освітньо-наукова програма «Машини та апарати харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв») – 8 осіб
- за галуззю 14 Електрична інженерія (освітньо-наукові програми «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та «Теплоенергетика та енергоефективні технології») – 6 осіб
- за галуззю 16 Хімічна інженерія та біоінженерія (освітньо-наукова програма «Біотехнологія») – 4 особи
- за галуззю 17 Електроніка, автоматизація та електронні комунікації (освітньо-наукова програма «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології») – 3 особи
- за галуззю 18 Виробництво та технології (освітньо-наукова програма «Харчові технології») – 20 осіб.

Зауважимо, що за галуззю 18 Виробництво та технології ми маємо найбільше державне замовлення в Україні.

Найближчим часом очікується рішення уряду про nерерозподіл ще понад 600 місць на користь інженерних, природничих, архітектурної, ІТ та математичної галузей.

Нагадаємо, наша відбіркова комісія вже розпочала приймання заяв на вступ до аспірантури. Воно триватиме до 6 вересня 2024 року включно.

Відбіркова комісія для прийому вступників працює з понеділка по п’ятницю – з 10:00 до 17:00 (обідня перерва з 13:00 до 14:00), по суботах, неділях і святкових днях – вихідні дні. А докладна інформація для вступників за посиланням.  

Опублікований: 22-08-2024
Читайте також:
Науковий доробок фахівців НУХТ стає доступнішим широкому загалу

Доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін і доцент кафедри експертизи харчових продуктів Вікторія Кійко спільно з колегами з вищого навчального закладу «Міжрегіональна академія управління персоналом» і Національного університету водного господарства та природокористування випустили колективну монографію «Інжиніринг ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий доробок фахівців НУХТ стає доступнішим широкому загалу 15 серпня 2018

Вдалий старт ознайомлювально-виробничої практики технологів-другокурсників на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів

Не викликає сумніву важливість та актуальність практичної підготовки студентів на передових підприємствах харчової промисловості України. Адже, використовуючи всі набуті в нашому університеті навички та знання, лише на практиці на виробництві їх можна реально реалізувати. На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів значну увагу приділяють плід...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вдалий старт ознайомлювально-виробничої практики технологів-другокурсників на кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів 18 січня 2019

Четвертокурсники-біотехнологи повернулися до роботи у мікробіологічній лабораторії

На другий тиждень навчання біотехнологи 4 курсу повернулися до роботи в мікробіологічній лабораторії, де після затяжного періоду дистанційного навчання, змогли знову поринути у світ мікробіології. На занятті з дисципліни «Мікробіологія, санітарія і гігієна виробництв з основами НАССР» вони згадали загальні правила поводження в лабораторії, приготу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники-біотехнологи повернулися до роботи у мікробіологічній лабораторії 20 вересня 2022

Майбутні екологи вчаться досліджувати якість води та гранулометричний склад осадів

Проблемна науково-дослідна лабораторія університету має унікальне сучасне обладнання, яким можуть користуватися як знані науковці, так і молоді дослідники та здобувачі освіти. Також у здобувачів освіти НУХТ є можливість користуватися потужностями Центру колективного користування науковим обладнанням «Лабораторія біобезпеки, якості харчової продукці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні екологи вчаться досліджувати якість води та гранулометричний склад осадів 08 листопада 2024