Н У Х Т

Маємо найбільший обсяг державного замовлення на підготовку докторів філософії за спеціальністю «Харчові технології»

22 серпня 2024

Маємо найбільший обсяг державного замовлення на підготовку докторів філософії за спеціальністю «Харчові технології»

Міністерство освіти і науки оприлюднило обсяги державного замовлення на підготовку докторів філософії у 2024 році у закладах вищої освіти, що перебувають у сфері управління МОН.

Нашому університету виділено 50 бюджетних місць для підготовки науково-педагогічних працівників (у минулому році –17). З них:

- за галуззю 05 Соціальні та поведінкові науки (освітньо-наукова програма «Економіка») обсяг державного замовлення становить 2 особи
- за галуззю 07 Управління та адміністрування (освітньо-наукові програми «Менеджмент» і «Маркетинг») – 5 осіб
- за галуззю 12 Інформаційні технології (освітньо-наукова програма «Комп’ютерні науки») – 2 особи
- за галуззю 13 Механічна інженерія (освітньо-наукова програма «Машини та апарати харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв») – 8 осіб
- за галуззю 14 Електрична інженерія (освітньо-наукові програми «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та «Теплоенергетика та енергоефективні технології») – 6 осіб
- за галуззю 16 Хімічна інженерія та біоінженерія (освітньо-наукова програма «Біотехнологія») – 4 особи
- за галуззю 17 Електроніка, автоматизація та електронні комунікації (освітньо-наукова програма «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології») – 3 особи
- за галуззю 18 Виробництво та технології (освітньо-наукова програма «Харчові технології») – 20 осіб.

Зауважимо, що за галуззю 18 Виробництво та технології ми маємо найбільше державне замовлення в Україні.

Найближчим часом очікується рішення уряду про nерерозподіл ще понад 600 місць на користь інженерних, природничих, архітектурної, ІТ та математичної галузей.

Нагадаємо, наша відбіркова комісія вже розпочала приймання заяв на вступ до аспірантури. Воно триватиме до 6 вересня 2024 року включно.

Відбіркова комісія для прийому вступників працює з понеділка по п’ятницю – з 10:00 до 17:00 (обідня перерва з 13:00 до 14:00), по суботах, неділях і святкових днях – вихідні дні. А докладна інформація для вступників за посиланням.  

Опублікований: 22-08-2024
Читайте також:
Як на кафедрі туристичного та готельного бізнесу гостей зі Щасливського навчально-виховного комплексу зустрічали

У День відкритих дверей НУХТ 6 жовтня 2018 року на кафедру туристичного та готельного бізнесу у гості завітали учні 10-11 класів Опорного навчального закладу Щасливського навчально-виховного комплексу «Ліцей-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дитячий садок». Дружнє знайомство було насичене цікавою програмою, що розпочалась з оглядової екскурсії ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як на кафедрі туристичного та готельного бізнесу гостей зі Щасливського навчально-виховного комплексу зустрічали 08 жовтня 2018

Викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки запрошують головними експертами на фахові конкурси

У Кривому Розі відбувся І відбірковий етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine-2019». У регіональному відбірковому конкурсі в Дніпропетровській області брали участь 86 талановитих конкурсантів, більше 1000 гостей, експертів, представників роботодавців. Враховуючи, що відбіркові конкурси в Україні проходили вперш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки запрошують головними експертами на фахові конкурси 14 листопада 2019

На зустрічі Представництва ЄС та освітян області побувала викладач Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Відбулася зустріч Представництва ЄС та освітян області, в якій брала участь викладач  Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Олександра Храбатин. На заході презентували низку освітніх програм та можливостей, що впроваджуються Євросоюзом в Україні. Менеджер інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні» Станіслав Корольк...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На зустрічі Представництва ЄС та освітян області побувала викладач Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 13 вересня 2019

Першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» знайомляться з готельним бізнесом

26 травня 2025 року першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної форми здобуття освіти розпочали навчальну практику з екскурсійного ознайомлення з готельною індустрією столиці, яка поєднує міжнародні стандарти сервісу та українські традиції гостинності. Протягом першого тижня практики здобувачі освіти разом зі своїми наставн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Першокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» знайомляться з готельним бізнесом 02 червня 2025