Н У Х Т

Важливий щабель на шляху майбутньої професії подолали студенти кафедри технології цукру і підготовки води заочної форми навчання

19 лютого 2020

Важливий щабель на шляху майбутньої професії подолали студенти кафедри технології цукру і підготовки води заочної форми навчання

На кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся успішний захист дипломних проектів бакалаврів-цукровиків. До складу Екзаменаційної комісії увійшли: завідувач кафедри, доктор технічних наук, професор Наталія Гусятинська (голова), професори кафедри, д.т.н. Леонід Рева, к.т.н. Валерій Виговський та доцент, к.т.н. Світлана Шульга, а також керівники дипломних проектів.

Комісія високо оцінила роботи, рівень підготовки та захист здобувачів. Студенти-випускники відповідно до майбутньої кваліфікації представили на публічний захист набуті теоретичні знання, продемонстрували вміння використовувати їх у практичній діяльності при вирішенні конкретних фахових завдань. Доповідачі чітко і лаконічно представили результати своєї творчої та експериментальної роботи, впевнено та аргументовано відповіли на запитання. З 9 студентів, що захищались цього дня, шестеро отримали оцінки «відмінно», троє – «добре».

Підсумовуючи результати роботи Екзаменаційної комісії Наталія Гусятинська зазначила, що здобувачі добре підготовленні, більшість із них працюють на підприємствах цукрової галузі, тому добре орієнтуються у технологічних процесах, що забезпечує необхідний рівень підготовки.

Викладачі кафедри пишаються таким результатом, вітають своїх вихованців із успішним захистом і бажають крокувати по життю так само успішно, долати нові вершини та не зупинятися на шляху професійного розвитку!

Опублікований: 19-02-2020
Читайте також:
На кафедрі харчової хімії визначили переможців І етапу хімічної олімпіади

Проведення студентських олімпіад підвищує статус навчального закладу, а участь в олімпіадах – статус самих студентів, майбутніх фахівців і вчених. Тому студенти і викладачі завжди з нетерпінням чекають часу проведення олімпіад, як із фундаментальних дисциплін, так і за профілем обраної спеціальності. 28 лютого 2018 року на кафедрі харчової хімії в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі харчової хімії визначили переможців І етапу хімічної олімпіади 01 березня 2018

Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

17 квітня студенти групи ХЧ 4-1 денної форми навчання напряму підготовки 181 «Харчові технології» отримали змогу приготувати морозиво під керівництвом викладача Ірини Корецької. Виробництво продукту відбувалося у рамках лабораторного заняття з дисципліни «Технології міні-виробництва харчових продуктів у закладах ресторанного господарства». Протяго...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції 19 квітня 2019

Апробація магістерських робіт в онлайн-форматі

Щороку магістранти кафедри біотехнології і мікробіології роблять усні доповіді під час роботи секції «Біотехнологія і мікробіологія» на міжнародній науковій конференції молодих учених, аспірантів і студентів Національного університету харчових технологій «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Це є справжньо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Апробація магістерських робіт в онлайн-форматі 22 квітня 2020

Конкретні заходи щодо поліпшення роботи досліджуваних підприємств запропонували бакалаври-фінансисти

Навчальний рік завершився для випускників кафедри фінансів за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» вдалим захистом 17-ти кваліфікаційних робіт освітнього ступеня «Бакалавр» денної форми навчання. Дипломні роботи були підготовлені на матеріалах конкретних підприємств, банків, страхових компаній, кредитних спілок України піс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конкретні заходи щодо поліпшення роботи досліджуваних підприємств запропонували бакалаври-фінансисти 25 червня 2021