Н У Х Т

Важливий щабель на шляху майбутньої професії подолали студенти кафедри технології цукру і підготовки води заочної форми навчання

19 лютого 2020

Важливий щабель на шляху майбутньої професії подолали студенти кафедри технології цукру і підготовки води заочної форми навчання

На кафедрі технології цукру і підготовки води відбувся успішний захист дипломних проектів бакалаврів-цукровиків. До складу Екзаменаційної комісії увійшли: завідувач кафедри, доктор технічних наук, професор Наталія Гусятинська (голова), професори кафедри, д.т.н. Леонід Рева, к.т.н. Валерій Виговський та доцент, к.т.н. Світлана Шульга, а також керівники дипломних проектів.

Комісія високо оцінила роботи, рівень підготовки та захист здобувачів. Студенти-випускники відповідно до майбутньої кваліфікації представили на публічний захист набуті теоретичні знання, продемонстрували вміння використовувати їх у практичній діяльності при вирішенні конкретних фахових завдань. Доповідачі чітко і лаконічно представили результати своєї творчої та експериментальної роботи, впевнено та аргументовано відповіли на запитання. З 9 студентів, що захищались цього дня, шестеро отримали оцінки «відмінно», троє – «добре».

Підсумовуючи результати роботи Екзаменаційної комісії Наталія Гусятинська зазначила, що здобувачі добре підготовленні, більшість із них працюють на підприємствах цукрової галузі, тому добре орієнтуються у технологічних процесах, що забезпечує необхідний рівень підготовки.

Викладачі кафедри пишаються таким результатом, вітають своїх вихованців із успішним захистом і бажають крокувати по життю так само успішно, долати нові вершини та не зупинятися на шляху професійного розвитку!

Опублікований: 19-02-2020
Читайте також:
Фізика і технологічні процеси харчових виробництв

14 грудня на заняттях з дисципліни «Фізика для харчових технологій» здобувачі першого курсу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу з успіхом презентували свої роботи, що демонстрували зв’язок «сухих» фізичних явищ із сучасними технологічними процесами харчових виробництв. Навчальна дисципліна «Фізика для харчових технологій» – це...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фізика і технологічні процеси харчових виробництв 15 грудня 2021

Гаранти освітніх програм Навчально-наукового інституту харчових технологій обговорили зі здобувачами їх удосконалення

На сьогоднішній день знання і розуміння своєї ролі в освітньому процесі є одним із чинників успішної та якісної освіти. І участь здобувачів, як повноправних учасників освітнього процесу, в перегляді освітніх програм, що реалізуються в Навчально-науковому інституті харчових технологій (ННІХТ) НУХТ, є суттєвим фактором для удосконалення  освітньої тр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гаранти освітніх програм Навчально-наукового інституту харчових технологій обговорили зі здобувачами їх удосконалення 05 лютого 2021

Шлях до професії: магістрантки проходять практику на ФФ «Дарниця»

Переддипломна практика є одним із ключових етапів для здобувачів другого року навчання освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія». Вона не тільки завершує освітню підготовку, а і дає можливість отримати професійні навички та відчути реалії обраної спеціальності. Наприкінці серпня кожний м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шлях до професії: магістрантки проходять практику на ФФ «Дарниця» 27 вересня 2024

Винахідники мають шанс отримати гранти від Мінекономрозвитку на втілення своїх стартапів

Розпочався прийом заявок на участь у конкурсному відборі стартапів для надання грантових коштів Фонду підтримки винаходів відповідно до Постанови КМУ від 20 червня 2018 року №500. Організатором конкурсу виступає Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, Державна інноваційна фінансово-кредитна установа є оператором Фонду. Заявки прийма...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Винахідники мають шанс отримати гранти від Мінекономрозвитку на втілення своїх стартапів 09 січня 2019