Н У Х Т

Відбувся Ярмарок вакансій «НУХТ ОСІНЬ-2018»

13 листопада 2018

Відбувся Ярмарок вакансій «НУХТ ОСІНЬ-2018»

13 листопада наші студенти знову отримали унікальний шанс безпосередньо в університеті зустрітися з представниками найкращих підприємств, дізнатися про кадрові потреби бізнесу, поспілкуватись із HR-менеджерами, познайомитись із критеріями відбору персоналу, подати своє резюме на відкриті вакансії в рамках традиційного Ярмарку вакансій «НУХТ ОСІНЬ-2018».

Цей захід з року в рік набуває все більшої популярності, як серед наших студентів і випускників, так і серед роботодавців, які застосовують поряд із традиційними й нові формати зацікавлення своїх майбутніх співробітників. З кожним разом Ярмарок збирає все більше учасників, цікаві й яскраві експозиції яких займають два поверхи у головному корпусі університету. Збільшується і діапазон ґрунтовних презентацій від ейчарів компаній, тренінгів і майстер-класів.

Роботу Ярмарку відкрили перший проректор Володимир Яровий, проректор з наукової роботи Олександр Шевченко, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва, начальник відділу працевлаштування студентів НУХТ Вікторія Романенко. Вони тепло привітали учасників і гостей заходу, закликали студентів активно користуватися нагодою близько познайомитися з кар’єрними пропозиціями провідних підприємств різних галузей і різних форм власності, й наголосили на тому, що керівництво університету й надалі докладатиме всіх зусиль аби сприяти працевлаштуванню кожного нашого випускника.

Цього разу свої вакансії, умови роботи, перспективи кар’єрного зростання презентували 52 компанії, серед яких: «Кернел-Трейд», ТОВ «Перший столичний хлібзавод», ТОВ «КОЛОС лтд», «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лтд», «British American Tobacco», «Штайнер-Україна», ТОВ «Сушия», «Домінос Піцца Юкрейн», ДП «Лакталіс-Україна», «Мак Дональдз», «PepsiCo», ТОВ «Лубенський молочний завод», ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат», ПрАТ «Тернопільський молокозавод», «PwC», ТОВ «Біотестлаб», АТ «ОТП Банк», ПрАТ «КФ АВК» м. Дніпро, ТОВ «КТ-Україна», ТОВ «Нестле-Україна», «1+1 Медіа», ТОВ «Фора», ПрАТ «Оболонь», ТОВ «Сільпо-Фуд», ПАТ «МХП», ТД «Віктер Плюс», ТОВ «АШАН Україна Гіпермаркет», ТОВ «Радивилівмолоко», ТОВ «Іл Моліно», ГК «Верес», ПрАТ «Лантманнен Акса», ТОВ «Київський БКК», ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат», ПрАТ «Українська технологічна компанія», ТОВ «Золотий коровай» та ін.

Майбутні роботодавці залучали увагу відвідувачів цікавими прийомами – наприклад, ПрАТ «Лантманнен Акса» влаштувало фотоакцію «зроби фото, вистави з хештегом, вподобай сторінку компанії і отримай смачні подушечки «START», а ТОВ «Київський БКК» – цілий «солодкий» конкурс. Спочатку його учасники – 4 команди мали по отриманому набору інгредієнтів вгадати, для якого із тортів виробництва підприємства вони призначені, а потім із готових коржів, наданих кремів і оздоблення виготовити цей торт. Далі присутні могли порівняти оригінальний торт «Київського БКК» з тим, що вийшло у конкурсантів і продегустувати його. Переможцями стала команда, біля якої набралося більше дегустувальників, що бажали проголосувати за її торт. Це була команда №2, якій випало готувати торт «Пінчер з вишнею». Всі учасники команди-переможця отримали солодкі подарунки від організатора конкурсу.

Сподіваємося, що кожний відвідувач Ярмарку зміг знайти для себе цікаву тему, дізнатися багато нового й отримати вичерпні відповіді на всі запитання. А керівництво університету, навчально-наукових інститутів і факультетів скористалося нагодою, щоб поспілкуватися з роботодавцями стосовно налагодження більш тісних партнерських зв’язків щодо проходження студентами практик, стажування, започаткування спільних освітніх і наукових проектів.

Опублікований: 13-11-2018
Читайте також:
Доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки отримав міжнародну кваліфікацію International DGNB Consultant

Доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Роман Грищенко склав іспит, що проводився організацією Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen та отримав міжнародну кваліфікацію International DGNB Consultant. DGNB (Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen) – ні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри теплоенергетики та холодильної техніки отримав міжнародну кваліфікацію International DGNB Consultant 28 березня 2023

Академічна доброчесність в європейському освітньому і науковому просторах

Магістрантка спеціальності 101 «Екологія» освітньо-професійної програми «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» Євгенія Федоришина (Омельченко) пройшла навчання на онлайн-курсі «Академічна доброчесність в європейському освітньому і науковому просторах: багатовимірна імерсивна модель» (ERASMUS-JMO-2021-HEI-TCH-RSCH-101048055 «AICE – With Academic inte...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Академічна доброчесність в європейському освітньому і науковому просторах 02 серпня 2024

Викладачі та студенти кафедри готельно-ресторанної справи на визначній гастрономічній події Ukrainian Gastro Show

Найкращий досвід роботи з українською гастрономічною спадщиною та нові підходи в роботі з українськими стравами й продуктами переймали викладачі кафедри готельно-ресторанної справи на визначній гастрономічній події Ukrainian Gastro Show, що об’єднала шеф-кухарів, рестораторів, виробників, гастроблогерів і всіх, хто цікавиться розвитком сучасної укр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі та студенти кафедри готельно-ресторанної справи на визначній гастрономічній події Ukrainian Gastro Show 30 квітня 2024

Вивчення виробничих процесів та обладнання у реальних умовах

Здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотехнологічних виробництв» та освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» 24 жовтня 2024 року поєднали теорію і практику на підприємстві «Еat easy», лідера вітчизняного ринку з виробництва пробіотично-ферментованих напоїв на основі ча...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вивчення виробничих процесів та обладнання у реальних умовах 25 жовтня 2024