Н У Х Т

Відбувся Ярмарок вакансій «НУХТ ОСІНЬ-2018»

13 листопада 2018

Відбувся Ярмарок вакансій «НУХТ ОСІНЬ-2018»

13 листопада наші студенти знову отримали унікальний шанс безпосередньо в університеті зустрітися з представниками найкращих підприємств, дізнатися про кадрові потреби бізнесу, поспілкуватись із HR-менеджерами, познайомитись із критеріями відбору персоналу, подати своє резюме на відкриті вакансії в рамках традиційного Ярмарку вакансій «НУХТ ОСІНЬ-2018».

Цей захід з року в рік набуває все більшої популярності, як серед наших студентів і випускників, так і серед роботодавців, які застосовують поряд із традиційними й нові формати зацікавлення своїх майбутніх співробітників. З кожним разом Ярмарок збирає все більше учасників, цікаві й яскраві експозиції яких займають два поверхи у головному корпусі університету. Збільшується і діапазон ґрунтовних презентацій від ейчарів компаній, тренінгів і майстер-класів.

Роботу Ярмарку відкрили перший проректор Володимир Яровий, проректор з наукової роботи Олександр Шевченко, проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва, начальник відділу працевлаштування студентів НУХТ Вікторія Романенко. Вони тепло привітали учасників і гостей заходу, закликали студентів активно користуватися нагодою близько познайомитися з кар’єрними пропозиціями провідних підприємств різних галузей і різних форм власності, й наголосили на тому, що керівництво університету й надалі докладатиме всіх зусиль аби сприяти працевлаштуванню кожного нашого випускника.

Цього разу свої вакансії, умови роботи, перспективи кар’єрного зростання презентували 52 компанії, серед яких: «Кернел-Трейд», ТОВ «Перший столичний хлібзавод», ТОВ «КОЛОС лтд», «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лтд», «British American Tobacco», «Штайнер-Україна», ТОВ «Сушия», «Домінос Піцца Юкрейн», ДП «Лакталіс-Україна», «Мак Дональдз», «PepsiCo», ТОВ «Лубенський молочний завод», ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат», ПрАТ «Тернопільський молокозавод», «PwC», ТОВ «Біотестлаб», АТ «ОТП Банк», ПрАТ «КФ АВК» м. Дніпро, ТОВ «КТ-Україна», ТОВ «Нестле-Україна», «1+1 Медіа», ТОВ «Фора», ПрАТ «Оболонь», ТОВ «Сільпо-Фуд», ПАТ «МХП», ТД «Віктер Плюс», ТОВ «АШАН Україна Гіпермаркет», ТОВ «Радивилівмолоко», ТОВ «Іл Моліно», ГК «Верес», ПрАТ «Лантманнен Акса», ТОВ «Київський БКК», ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат», ПрАТ «Українська технологічна компанія», ТОВ «Золотий коровай» та ін.

Майбутні роботодавці залучали увагу відвідувачів цікавими прийомами – наприклад, ПрАТ «Лантманнен Акса» влаштувало фотоакцію «зроби фото, вистави з хештегом, вподобай сторінку компанії і отримай смачні подушечки «START», а ТОВ «Київський БКК» – цілий «солодкий» конкурс. Спочатку його учасники – 4 команди мали по отриманому набору інгредієнтів вгадати, для якого із тортів виробництва підприємства вони призначені, а потім із готових коржів, наданих кремів і оздоблення виготовити цей торт. Далі присутні могли порівняти оригінальний торт «Київського БКК» з тим, що вийшло у конкурсантів і продегустувати його. Переможцями стала команда, біля якої набралося більше дегустувальників, що бажали проголосувати за її торт. Це була команда №2, якій випало готувати торт «Пінчер з вишнею». Всі учасники команди-переможця отримали солодкі подарунки від організатора конкурсу.

Сподіваємося, що кожний відвідувач Ярмарку зміг знайти для себе цікаву тему, дізнатися багато нового й отримати вичерпні відповіді на всі запитання. А керівництво університету, навчально-наукових інститутів і факультетів скористалося нагодою, щоб поспілкуватися з роботодавцями стосовно налагодження більш тісних партнерських зв’язків щодо проходження студентами практик, стажування, започаткування спільних освітніх і наукових проектів.

Опублікований: 13-11-2018
Читайте також:
Старшокласники гімназії «Потенціал» ознайомилися зі спеціальностями факультету біотехнології та екологічного контролю

Студентки-біотехнологині першого курсу, групи БТ-1-1 Марія Каменна та Тетяна Тарасенко разом зі студентом другого курсу, головою профорієнтаційного сектору студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю Максимом Клименком завітали до гімназії «Потенціал» та запросили одинадцятикласників до сім'ї факультету БТЕК. Розповідь розп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Старшокласники гімназії «Потенціал» ознайомилися зі спеціальностями факультету біотехнології та екологічного контролю 20 жовтня 2023

Учасниками інформаційного дня «Horizon Europe Launch Day in Ukraine» стали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Людмила Дейниченко, Ігор Устименко, Олег Кузьмін, Ірина Корецька відвідали інформаційний день «Horizon Europe Launch Day in Ukraine», головна мета якого – інформування потенційних учасників Рамкової програми ЄС із досліджень та інновацій «Горизонт Європа» та комплементарної до неї Про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Учасниками інформаційного дня «Horizon Europe Launch Day in Ukraine» стали викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 09 грудня 2021

Сучасні тренди в технологіях виробництва рослинних білкових продуктів представили наші науковці на міжнародній конференції

Традиційно у травні провідні виробничники та гравці ринку олійно-жирової галузі зібралися на Міжнародну конференцію «Олійно-жирова галузь: технології і ринок», яку дванадцять років поспіль організовує інформаційне агентство «Експерт Агро». У роботі конференції взяли участь понад 200 учасників, у тому числі представники міжнародних компаній-виробни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тренди в технологіях виробництва рослинних білкових продуктів представили наші науковці на міжнародній конференції 20 травня 2019

Аспіранти кафедри технології молока і молочних продуктів доповіли про результати виконання дисертаційних робіт

На кафедрі технології молока і молочних продуктів аспірантами третього року навчання Оксаною Басс та Тетяною Пшеничною були проведені наукові семінари за результатами виконання дисертаційних робіт. У доповіді Оксани Басс «Удосконалення технології морозива із замінниками цукру» (науковий керівник – професор, д-р т. н. Галина Поліщук) науково обґрун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспіранти кафедри технології молока і молочних продуктів доповіли про результати виконання дисертаційних робіт 15 червня 2018