Н У Х Т

Курс проєктного менеджменту для майбутніх фахівців ресторанного бізнесу

06 листопада 2024

Курс проєктного менеджменту для майбутніх фахівців ресторанного бізнесу

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції під керівництвом професора Олега Кузьміна продовжується успішна реалізація зони елітарної освіти. Ця ініціатива спрямована на здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» за освітньою програмою «Технології харчування», а також магістрів освітніх програм «Технології в ресторанному господарстві» і «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції».

У межах дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі» здобувачі мали унікальну можливість взяти участь у сертифікатному курсі «Основи проєктного менеджменту», організованому за підтримки БО «Українська освітня платформа», програми «Будуємо Україну Разом» та платформи Prometheus. Цей курс, що складався з чотирьох модулів та 30 лекцій, був насичений цінними знаннями й досвідом від десяти експертів із багаторічною практикою в управлінні проєктами. Здобувачі не лише ознайомилися з теоретичними основами, а й здобули потужні інструменти для практичного застосування проєктного менеджменту у реальних умовах.

Учасники курсу дізналися про ключові аспекти лідерства та ролі лідера у побудові команд, методи планування проєктів, особливості написання грантових заявок, складання бюджету та управління витратами, а також опанували ефективні інструменти для комунікації у проєктній діяльності. Цей курс був особливо корисним для тих, хто прагне реалізовувати соціальні, освітні, екологічні чи культурні ініціативи, планує займатися громадською діяльністю, підтримкою армії, волонтерськими проєктами або запуском власного бізнесу.

Вітаємо магістрантів Олександра Богдана, Анну Британ, Вікторію Винник, Нікіту Заболотного, Степана Кузьму, Анну Патюту, Володимира Шамрая та Марію Якубець із успішним завершенням курсу та отриманням сертифікатів!

Кафедра та здобувачі щиро вдячні організаторам за чудову організацію та цінний внесок у професійний розвиток майбутніх фахівців!

Опублікований: 06-11-2024
Читайте також:
Профорієнтаційна зустріч на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

Профорієнтаційна зустріч із абітурієнтами відбулася на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В .Ф. Доценка у режимі online. Модерували профорієнтаційний івент заступниця декана по роботі зі студентами Олена Тищенко та відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський. Пі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна зустріч на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка 27 листопада 2023

Захисти магістерських робіт фахівцями з автоматизації виробництва – поступ у майбутнє науково-технічного прогресу

З 13 лютого 2020 року на кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління розпочалися захисти магістерських робіт за спеціальністю 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» за освітніми програмами  «Комп’ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління» та  «Інтелектуальні комп’ютерні систем...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти магістерських робіт фахівцями з автоматизації виробництва – поступ у майбутнє науково-технічного прогресу 15 лютого 2020

Різні методи дезінфекції у харчовому виробництві опанували студенти кафедри біотехнології і мікробіології

На кафедрі біотехнології і мікробіології викладачі Тетяна Сулейко та Віктор Удимович провели показове лабораторне заняття «Дезінфекція у виробництві харчових продуктів» для студентів групи ОП-3-7. Перед заняттям студенти мали змогу засвоїти матеріал на лекційному курсі з використанням мультемедійного забезпечення від доцента, кандидата технічних н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Різні методи дезінфекції у харчовому виробництві опанували студенти кафедри біотехнології і мікробіології 17 грудня 2018

Викладачі підвищують кваліфікацію на міжнародних тренінгових програмах

Доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва успішно завершила онлайн-навчання в рамках тренінгової програми «Диверсифікація сільської економіки через мережу громадських консультаційних центрів туризму». Програма була створена та реалізована Академією сільського розвитку ГО «Спілка сільського зеленого туризму України» за п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі підвищують кваліфікацію на міжнародних тренінгових програмах 13 травня 2024