На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції під керівництвом професора Олега Кузьміна продовжується успішна реалізація зони елітарної освіти. Ця ініціатива спрямована на здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» за освітньою програмою «Технології харчування», а також магістрів освітніх програм «Технології в ресторанному господарстві» і «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції».
У межах дисципліни «Інжиніринг у ресторанному бізнесі» здобувачі мали унікальну можливість взяти участь у сертифікатному курсі «Основи проєктного менеджменту», організованому за підтримки БО «Українська освітня платформа», програми «Будуємо Україну Разом» та платформи Prometheus. Цей курс, що складався з чотирьох модулів та 30 лекцій, був насичений цінними знаннями й досвідом від десяти експертів із багаторічною практикою в управлінні проєктами. Здобувачі не лише ознайомилися з теоретичними основами, а й здобули потужні інструменти для практичного застосування проєктного менеджменту у реальних умовах.
Учасники курсу дізналися про ключові аспекти лідерства та ролі лідера у побудові команд, методи планування проєктів, особливості написання грантових заявок, складання бюджету та управління витратами, а також опанували ефективні інструменти для комунікації у проєктній діяльності. Цей курс був особливо корисним для тих, хто прагне реалізовувати соціальні, освітні, екологічні чи культурні ініціативи, планує займатися громадською діяльністю, підтримкою армії, волонтерськими проєктами або запуском власного бізнесу.
Вітаємо магістрантів Олександра Богдана, Анну Британ, Вікторію Винник, Нікіту Заболотного, Степана Кузьму, Анну Патюту, Володимира Шамрая та Марію Якубець із успішним завершенням курсу та отриманням сертифікатів!
Кафедра та здобувачі щиро вдячні організаторам за чудову організацію та цінний внесок у професійний розвиток майбутніх фахівців!