Н У Х Т

Про тенденції розвитку різноманітного пакувального обладнання і матеріалів від експерта служби «SES»

15 березня 2021

Про тенденції розвитку різноманітного пакувального обладнання і матеріалів від експерта служби «SES»

Володіння актуальною інформацією професійного спрямування та її аналіз – важлива складова постійного удосконалення та забезпечення високого рівня освітнього процесу. Саму тому наш університет започаткував і розвиває співпрацю зі службою експертів «SES» (Senior Expert Service, Germany).

У рамках цього проекту відбулася чергова лекція досвідченого професіонала у галузі пакування Mr. Kai Wintjen. Її тема – «FFS systems in polymer packaging and their requirements and trends in machinery development».

Тематика лекції стосувалася тенденцій розвитку різноманітного пакувального обладнання і матеріалів для різних харчових продуктів та промислових товарів.

Цікава інформація, приклади та схеми інноваційного пакувального обладнання, наведені у презентації, безумовно стануть у нагоді при підготовці лекцій для наших здобувачів освіти. 

Опублікований: 15-03-2021
Читайте також:
Надихаємо й надихаємося на нові здобутки і Перемогу

Наш університет є членом багатьох галузевих і професійних асоціацій, як вітчизняних, так і зарубіжних. Серед них і громадська організація «Клуб пакувальників України», що серед іншої своєї активної діяльності випускає фаховий журнал «Упаковка», третій номер якого побачив світ днями. Тематика номера – логістика, нові матеріали, етикетка, обладнання...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Надихаємо й надихаємося на нові здобутки і Перемогу 15 червня 2022

Сезон інтелектуальних баталій розпочато

Тактика і стратегія – основа ведення як бойових дій, так і дипломатичних перемовин та бізнесу. Тож логіка і стратегічне мислення необхідні кожній людині в сучасному світі. І наразі майбутнім біотехнологам випав шанс «прокачати» ці потрібні скіли. 9 вересня у гуртожитку №3 відбулися змагання з шашок серед здобувачів освіти факультету біотехнології ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сезон інтелектуальних баталій розпочато 10 вересня 2021

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції зустрічає гостей

25 жовтня 2024 року кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції провела захопливий День гостинності, на який завітали учні десятих класів школи І-ІІІ ступенів №282 Деснянського району міста Києва та одинадцятикласники середньої загальноосвітньої школи №121 міста Києва. На зустрічі з деканкою факультету готельно-ресторанного та туристичн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції зустрічає гостей 28 жовтня 2024

Про крафтове виробництво м'ясопродуктів на гостьовому лекторії для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів відбувся гостьовий лекторій «Крафтове виробництво м'ясопродуктів: досвід, можливості та перспективи розвитку» за участю власника крафтового бізнесу «Димне м'ясо від Тараса» Тараса Парандія. Лекція відбулася в межах вивчення дисциплін «Інноваційні промислові та крафтові технології для HоRеCа» та «Інно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про крафтове виробництво м'ясопродуктів на гостьовому лекторії для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 21 листопада 2022