Н У Х Т

Стажування під час навчання

09 січня 2024

Стажування під час навчання

Здобуття освітнього ступеня «Магістр» за освітньо-професійною програмою «Промислова та фармацевтична біотехнологія» стало логічним і важливим продовженням заданої освітньої траєкторії Єфима Тагізади та Дар’ї Синявської. У магістратурі вони не лише поглиблюють свої знання та розширюють досвід, але й отримують можливість досліджувати нові горизонти у біотехнологіях, що є вирішальним для подальшої професійної діяльності.

Одночасно магістранти працюють у відділі наукових досліджень та розробок міжнародної фармацевтичної компанії STADA – Єфим Тагізада на посаді мікробіолога, Дар’я Синявська – старшим біохіміком, де отримують унікальний досвід, що дозволяє не лише застосовувати сучасні наукові підходи, але й тісно співпрацювати з висококваліфікованими фахівцями з усього світу. Це поєднання теоретичних знань і практичного досвіду є ключовим для реалізації основних завдань – впровадження інноваційних методів контролю допоміжних речовин, активних фармацевтичних інгредієнтів, а також валідації існуючих методик.

Робота здобувачів сприяє підвищенню ефективності та безпеки лікарських засобів, що випускає компанія. Взаємодія з колегами з різних країн у рамках наукових проєктів забезпечує активне середовище для обміну знаннями та інноваційними ідеями. Цей міжнародний аспект не тільки розширює професійні горизонти магістрантів, але й сприяє їх розвитку як спеціалістів у глобальному науковому співтоваристві.

А навчання в магістратурі на факультеті біотехнології та екологічного контролю –  це новий крок до відкриттів, які змінюють світ – від вивчення мікроскопічного світу до розроблення стратегій боротьби зі світовими епідеміями. Наші студенти-біотехнологи отримують унікальний досвід, який відкриває шлях до наукових досягнень. Їх робота на перетині біології, хімії, інформатики та інженерії надає можливості для побудови кар’єри мрії не тільки у наукових лабораторіях, але й у сферах збереження довкілля, фармацевтики та сільського господарства.

Опублікований: 09-01-2024
Читайте також:
Діюча чемпіонка світу з кондитерського мистецтва прочитала лекцію з майстер-класом для наших бакалаврів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція з дисципліни «Технології кондитерських виробів» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр». Лекцію в поєднанні з майстер-класом «Чемпіонати з кондитерського мистецтва, сучасний декор. Майстер-клас з виготовлення цукрових квітів» прочитала діюча чемпіонка світу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Діюча чемпіонка світу з кондитерського мистецтва прочитала лекцію з майстер-класом для наших бакалаврів 26 квітня 2021

Наукові перемоги: перший доктор філософії у Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ

19 лютого 2021 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.002 аспірантка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Таїса Гончаренко успішно захистила дисертацію «Удосконалення технології посічених напівфабрикатів з використанням білково-вуглеводних композицій» на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD). Наукова ке...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові перемоги: перший доктор філософії у Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ 25 лютого 2021

Тренінг «Техніки емоційного інтелекту при співбесіді на роботу»

Одна з ключових навичок, що допомагає бути ефективним у реаліях сучасного бізнесу ‒ це емоційний інтелект. 14 лютого 2023 року на запрошення гарантки освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» освітнього ступеня «Бакалавр» Олени Драган для здобувачів і аспірантів Навчально-наукового інституту економіки і управління відбувся тренінг «Техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тренінг «Техніки емоційного інтелекту при співбесіді на роботу» 16 лютого 2023

Виробничники високо оцінюють рівень наших випускників

Дипломне проектування – завжди напружений і відповідальний період у житті студентів, час підтвердження того, які знання вони отримали за роки навчання за спеціальністю. Захисти дипломних проектів ОКР «Молодший спеціаліст» за спеціальностями «Обслуговування комп'ютерних систем та мереж»,  «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та ус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробничники високо оцінюють рівень наших випускників 27 червня 2018